Forum Machete,Modelism,Hobby: OlafTheViking - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

OlafTheViking's Profile User Rating: ***--

Grup:
Banned
Postari:
2465 (0.35 pe zi)
Cel mai activ in:
Evenimente & expozitii (510 postari)
Inregistrat la:
02-December 04
Vizualizari:
22157
Ultimul click:
Useril este offline May 29 2011 06:40 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Olaf cel degraba de sange varsatoriu
Varsta
47 ani
Data nasterii
Aprilie 29, 1976
Gender:
Male Male
Location:
Bucuresti
Interests:
figurine, diorame

Informatii de contact

E-mail:
Private
Website URL:
Website URL  http://www.machete.ro
Yahoo:
Yahoo  alexdumi

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:Libertatea de a alege

    29 May 2011 - 06:34 PM

    Eu am fost acolo cand a fost facut acest forum. El s-a nascut datorita membrilor care erau pe vechiul forum al firmei Clip trade, forum care tot era spart, se tot pierdeau postarile, nu exista administrator si nici interes pentru forum. Asa ca ne-am adunat toti cei de acolo si am facut alt forum. A fost ceva de genul: "va dau eu pamantul asta sa va faceti pe el ce casa vreti voi". Deci toti 20-30 cati eram am pus umarul si am facut cartula ce este astazi. Faza cu : "cartula e proprietarul, el face ce vrea, nu e democratie, bani sunt ai lui, etc." era argumentul servit tuturor celor care intrau si faceau aici scandal si ne deranjau. Ne-am complacut cu totii in asa situatie deoarece era comod sa fie injurat mereu doar unu singur si sa-l bagam la inaintare pe el. Pana intr-o zi cand argumentul cu proprietatea forumului a inceput sa ne fie noua servit, noua astora, care am pus umarul sa ne facem un forum al nostru.

    Si sa nu uitam ca ne-am oferit de cateva ori sa platim iar cartula nici nu a vrut sa auda de asa ceva. Blue Max pe vremea aia Max Fax, chiar a insistat asupra acestui lucru.Cartula i-a replicat ca atunci cand incepe sa existe comitetul nu se mai face nimic. Lucru cu care am fost mereu personal de acord, am preferat sa fie aici un despotism luminat cu un despot care sa ne apere interesele. Dar ca orice sistem totalitarist pornit de la o intentie buna isi arata acum limitele. Despotul nu mai e foarte luminat, istoria ne invata ca acum urmeaza asasinatul.

    Deci referitor la proprietate e laudabil ca Gabi a dat banii, ca baga banii in continuare (si probabil nu putini) dar daca e vorba doar de bani cartula putea sa stea singurel si sa scrie el la fiecare rubrica de pe forum. Imi amintesc ca atunci chiar m-am oferit sa pun la dispozitie domeniul meu, machete.ro care statea degeaba deoarece vroiam sa fac acolo un site de prezentare pentru dioramele mele (comertul cu machete l-am inceput cativa ani mai tarziu). Dar cartula a preferat cartula.ro desi machete.ro suna mai bine a ce faceam noi.

    Din punctul meu de vedere "forumul nostru" a fost confiscat.
  2. In topicul:Eugen Fomino

    16 May 2011 - 09:24 AM

    Si acum imi amintesc zambind cum ii explica Eugen lui Cartula ceva legat de intrados sau extrados.
    Dumnezeu sa te odihneasca , Eugen, ai fost unul din primii (care sunt acum putini) care au pus umarul sa dezvolte acest forum.
  3. In topicul:Intalnirea lunii mai

    12 May 2011 - 12:39 PM

    Desi mi-am propus sa nu mai scriu pe cartula.ro, evenimente recente legate de intalnire ma imping sa imi las, din nou, orgoliul la o parte pentru binele general.

    Dupa cum intalnirea virtuala nu ar trebui sa fie dictata de un singur om consider ca nici intalnirea lunara nu ar trebui sa fie monopolizata de un singur om/firma/sait. Prin urmare nici prin cap nu imi trece sa divizam intalnirea. Daca gasim un loc nou, unde ne putem vedea in conditii mai bune, nu am nimic impotriva sa mergem acolo. Prin urmare abia astept sa ne vedem la intalnirea lunii mai la RC Pub. Voi aduce si pozele facute la Moson Show deoarece in noul loc avem si TV mare pe care le putem vedea. Ba chiar veti avea ocazia sa va intalniti si cu un anumit medaliat care va veni din Mangalia si sper sa il conving sa comentam impreuna pozele si machetele.

    Deci nu e vorba de doua intalniri, nu m-a dat nimeni afara de la Muzeu, Crios nu a profitat de absenta mea de la ultima intalnire ca sa "fure" el intalnirea, ba chiar el are un loc rezervat la masa mea, aia mai mica, ...
    P.S. Si daca vreti articole de modelism machete.ro e la 15-20 minute de mers pe jos. :)
  4. In topicul:Bun gasit!

    24 February 2011 - 08:45 PM

    Bine ai venit. Eu imi amintesc ca mergeam cu tatal meu acolo sa cautam sine drepte. Evident ca nu aveau.
  5. In topicul:barca din chioscul cu ziare, mari corabii

    24 February 2011 - 08:43 PM

    Vezi postareaMalasorteChris, la 24 Feb 2011, 17:43, a spus:

    Am spus "Nu,

    Trebuia sa zici "Da". :rolleyes:

Prieteni

Comentarii

OlafTheViking nu are comentarii la profil inca.