Forum Machete,Modelism,Hobby: Mikoian_Gurievici - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Mikoian_Gurievici's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
127 (0.02 pe zi)
Cel mai activ in:
Aviatie (115 postari)
Inregistrat la:
18-November 07
Vizualizari:
9038
Ultimul click:
Useril este offline Feb 13 2016 09:52 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
45 ani
Data nasterii
Iulie 2, 1978
Gender:
Male Male
Location:
Bucuresti
Interests:
tot ce zboara, Formula 1, Trabant, masinile vechi...

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Website URL:
Website URL  http://
Yahoo:
Yahoo  unq_hekar

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:Muzeul Aviatiei

    09 September 2009 - 09:36 AM

    ok...sa o luam pe rand
    Din ce am vorbit cu "domnisoara" care are in gestiune avioanele s-ar putea restaura un aparat pe an, doar estimand costurile...fara pus pe hartie. Eu zic ca se poate mai mult de un avion, dar numai sa aibe cine sa lucreze la ele. Pana la urma, unu facut bine e chiar ok. Deci bani ar fi...nu mai vorbim de ei
    Cu Airfox-ul...goposaurus tu faci parte din sistem, ar trebui sa stii cam cat se minte p-acolo. Dl. Sandachi a fost mintit si dus cu zaharelul in legatura cu elicopterul asta...nu e el cel care are ultimul cuvant de spus; daca zice nush ce general, care raspunde de fiarele alea, ca nu mai exista, atunci nu mai exista. Eu cand am aflat, de aici de pe forum, care e adevarul l-am pus pe taica-miu sa-l sune pe dl. Sandachi ( se cunosc de vreo 30 de ani ) si sa-i spuna ce tot scriai tu. A zis ca se duce personal acolo la Brasov...mai departe nu stiu ce s-a intamplat, banuiesc ca s-a lovit de domnu' general, sau mai stiu eu de cine sau de ce. Nu e chiar asa de simplu sa intri in posesia unor fiare, crede-ma. Chiar daca esti de la Muzeul care apartine de Minister.
    Adevarat ca multe tampenii care se intampla sunt din cauza bugetului. Magazin am inteles ca nu au voie sa deschida. Si daca l-ar deschide, nu ar putea sa beneficieze de eventualul profit....banii s-ar duce la minister si pe urma ministerul le da cat vrea, daca le da... :-) sistemul
    In concluzie, daca o sa ne pese ca sunt "domnisoare" pe langa avioane, organigrama e nasoala si mai stiu eu ce, avioanele alea o sa se deterioreze de tot. Interesul meu ar fi sa nu se intample asta. Eu asa inteleg voluntariatul. Muncesc ca sa se intample ceva sau mai bine zis sa nu se intample partea aia nasoala. Parerea mea este ca odata restaurat un aparat, nu va fi lasat sa se strice inapoi. Spatiu ar mai fi si cred ca niste biute, in care sa stea cele de afara, n-ar costa chiar o avere.
    Hai...se baga cineva? Mergem sa vorbim la obiect cu conducerea Muzeului? Mergem cu pozele cu Airfoxu' in hangarul de la Brasov sa le vada dl. Sandachi? Ne interesam de unde se poate cumpara vopsea de calitate si buna la pret si le dam pontul celor de la Muzeu?
    Cam asta ar fi...
  2. In topicul:Muzeul Aviatiei

    08 September 2009 - 10:11 AM

    Redeschid, timid, subiectul cu voluntariatul pentru restaurarea de avioane la Muzeul Aviatiei. Cei de la Muzeu sunt foarte interesati de subiect, probabil din cauza ca si-au dat seama ca numai asta e calea de urmat; bugetul lor nu le permite sa plateasca aceste lucrari. Avioanele, care ati mai trecut pe acolo stiti, se deterioreaza de la o luna la alta. Sniper-ul, de exemplu, este aproape alb pe extrados; lacul se exfolia nevoie mare in primavara, iar acum s-a "spalat" vopseaua aproape de tot. Despre celelalte de afara...ce sa mai zic, jale mare.
    Asadar, ei zic ca ar putea sa asigure materiale pentru un avion pe an...asta la o prima aproximare a costurilor. S-ar gasi voluntari pentru acel avion? Eu unu ma bag la munca de jos...altcineva?
  3. In topicul:De vinzare kituri 1/72

    29 July 2009 - 07:45 AM

    Vezi postareaBill, la 20 Jul 2009, 23:35, a spus:

    8. Me 1101 Nachtjager, Dragon, 1/72 - 60 lei


    Nachtjager-ul il vreau eu. Ne auzim in august pentru detalii. Multumesc.
  4. In topicul:Aeronave cu insemne romanesti

    19 July 2009 - 01:18 PM

    aeronave militare de transport. batranul AN-26, si mai batranul C-130 Hercules si tinerelul C27J Spartan, in culori romanesti...toate fotografiate azi la Baza 90
  5. In topicul:Zilei Aviaţiei şi a Forţelor Aeriene Romāne

    18 July 2009 - 08:40 PM

    cum mergi din Otopeni spre aeroport, inainte sa ajungi in dreptul primei piste cu vreo 200-300 de metri, se face o strada la dreapta. acum cativa ani era chiar vizibila, dar acum, din cauza constructiilor care au aparut in zona, e mai "mascata", dar oricum, e o strada. mi se pare ca-i zice strada Zborului. daca vii cu autobuzul, cred ca are statie chiar acolo, cel putin odata avea. daca vii cu masina, mergi usurel pe dreapta si nu ai cum sa ratezi strada. baza aeriana are poarta chiar in capatul strazii, parcarea e pe stanga inainte de poarta.
    incerc si eu sa ajung pe la 10.30

Prieteni

Mikoian_Gurievici nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

Mikoian_Gurievici nu are comentarii la profil inca.