Forum Machete,Modelism,Hobby: ButonEL - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

ButonEL's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
111 (0.02 pe zi)
Cel mai activ in:
Feroviar (36 postari)
Inregistrat la:
30-December 07
Vizualizari:
6237
Ultimul click:
Useril este offline May 18 2012 04:28 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
46 ani
Data nasterii
Septembrie 11, 1977
Gender:
Male Male
Location:
Bucuresti

Informatii de contact

E-mail:
Private
Website URL:
Website URL  http://

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. Vand colectia Mari Corabii

    08 May 2012 - 12:56 PM

    Vand colectia Mari Corabii. Am ajuns cu lucrarea la stadiul care se vede in fotografii.

    Numerele sunt urmatoarele:
    1 - 36 (unde sunt lucrate doar de la 1 la 15),
    si de la 52 - 63.

    Toate numerele 16 - 36 si 52 - 63 sunt complete, nu lipseste nimic din ele, sunt prezente toate piesele. Majoritatea numerelor sunt sigilate dar mai sunt cateva care au pungile desfacute insa sunt neatinse (ca sa zic asa).

    Ce lipseste din colectie sunt numerele de la 37 la 51 si de la 64 pana in prezent deoarece nu le-am mai cumparat.
    Singurele lucruri care lipsesc din colectie sunt sculele, adica pila, pensula, scula de bagat cuie si mini rindeaua cu hartie abraziva.

    Cu regret sunt nevoit sa vand colectia dar nu am ce sa fac, motivul este unul financiar.

    Pretul pentru tot ce se vede este de 600 lei.
    Am nevoie de bani asa ca nu pot accepta schimburi.
    As prefera ca predarea sa se faca personal deoarece cel ce vrea sa cumpere sa vada pe ce da banii, nu vreau vorbe rautacioase.
    Nu ma incanta ideea de a trimite prin posta/curier deoarece piesele si lucrarea facuta pana acum sunt fragile. Indiferent daca trimit prin curier sau posta nu pot garanta integritatea coletului pana la destinatie.
    Pentru contact astept PM.
    Fisier atasat  Fotografie0028.jpg (213.92K)
    Numar de descarcari: 287Fisier atasat  Fotografie0029.jpg (196.26K)
    Numar de descarcari: 239Fisier atasat  Fotografie0030.jpg (197.49K)
    Numar de descarcari: 220
    Fisier atasat  Fotografie0031.jpg (196.48K)
    Numar de descarcari: 180Fisier atasat  Fotografie0034.jpg (381.63K)
    Numar de descarcari: 255Fisier atasat  Fotografie0037.jpg (360.74K)
    Numar de descarcari: 222
  2. Constructia din S.N.B.

    29 May 2011 - 10:02 AM

    Dupa saptamani intregi de asteptare pentru piese, scaparea de sesiune si mutare de domiciliu a venit vremea sa incep contructia din propriul santier naval. Imagine postata In afara celor postate in topic-urile generale aferente acestui galion, pe care nu le mai repet inca odata aici continuam cu urmatoarele:

    chila a fost lipita conform instructiunilor cu intariturile aferente. Mai intai am lipit traversele ce sustin prima punte pe coaste apoi le-am lipit pe acestea din urma pe chila. Coastele nu au fost lipite ordonat, adica una dupa alta ci am lipit mai intai coasta numarul 4 apoi 2 dupa care am sarit la coasta 12 pe care am lipit-o definitiv dupa ce am montat provizoriu cele doua jumatati ale puntii. Dupa aceea am revenit si-am lipit coastele 5 si 7 ca dupa uscarea aracetului sa lipesc coasta 16 definitiv cu mijlocul puntii montate provizoriu. Iar am lipit restul de coaste respectiv 13, 14, 15 apoi am sarit la ultima coasta (nr. 25) si procedand ca mai inainte.
    Deocamdata m-am oprit dar nu inainte de a construi si doua scari ale galionului. Acum este w-end, muncitorii sunt liberi iar unii dintre ei se pregatesc sa se duca la cinematograf sa vada un film cu, corabii Imagine postata.
  3. ButonEL

    16 January 2009 - 11:08 PM

    Buna seara si bine v-am regasit. Dupa aproape zece luni de absenta revin la acest forum cu forte proaspete. Din cate vad forumul nu s-a schimbat foarte mult, observ insa ca si-a imbogatit cunostintele. Pentru mine a fost o perioada destul de agitata cu urcusuri si coborasuri dar ma metin pe linia de plutire.
    Imi pare rau daca am dezamagit pe cineva, domnul LDH ma ajutat foarte mult de la intrarea mea pe acest forum si intr-un fel i-am tradat increderea cu absenta mea insa am revenit pentru a demonstra tuturor si in special mie ca pot sa fac ceva in viata asta. Imi voi continua planurile incepute si prezentate pe acest forum, trebuie sa le duc la capat pentru ca asta mi-am propus.
    Nu stiu daca isi mai aduce cineva aminte de mine insa eu ma bucur sa va revad. :-(
    Iar acum gata cu vorba ca avem treaba!


    P.S. Am promis mai demult ca imi doresc o "macheta" 1:1 si va pot spune ca pentru asta m-am tinut de cuvant.
  4. Diorama HO

    20 February 2008 - 12:33 AM

    Spuneti-mi va rog daca la schema din imaginea alaturata ce contine trei trasee la inaltimi diferite este suficienta o suprafata de 2 metri patrati in vederea construirii unei diorame. Am pus aceasta intrebare deoarece nu stiu care sunt razele minime si maxime pentru sina de cale ferata. :wacko:
  5. Reconditionare auto

    13 February 2008 - 12:21 AM

    Am din copilarie un model Zakspeed Mustang de la Matchbox scara 1:40 fabricat in 1983 iar cand eram copil mic si fara cap :pardon: am cerut un dop de vopsea de la vecinul vopsitor auto de vis a vis si am vopsit Mustang-ul cum am stiut mai bine. :-( Acum fiind cu capul pe umeri (cred sau sper) :bang: am hotarat sa reconditionez acest model.
    Pentru inceput doresc sa detasez caroseria metalica de sasiul de plastic. Prinderea este facuta cu patru nituri (ca sa le zic asa) dar nu prea stiu cum sa procedez fara sa stric caroseria sau sasiu dar si dupa vopsire sa le pot monta fara probleme. Stie cineva sau a facut cineva o asemenea operatie incat sa ma poata indruma? Sa nu mai mentionez ca la prinderea dreapta fata e crapat sasiul. :-(
    Pentru mai multe detalii am atasat cateva fotografii si ma puteti corecta daca nu este corecta denumirea de sasiu a partii de dedesubt a masinii.

Prieteni

ButonEL nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

ButonEL nu are comentarii la profil inca.