Forum Machete,Modelism,Hobby: Moxanu - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Moxanu's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
120 (0.02 pe zi)
Cel mai activ in:
Vanzari, Cumparari, Schimburi (26 postari)
Inregistrat la:
28-September 05
Vizualizari:
11527
Ultimul click:
Useril este offline May 08 2021 12:11 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:X-WING FIGHTER

    15 February 2021 - 01:15 AM

    Vezi postareadany, la 11 February 2021 - 06:25 PM, a spus:

    Cred ca stiu acel numar din Pif .
    Nu avea numele personajelor pocite ? ( gen lan Solo sau Dark Vador ...)

    ( francezii duceau o politica de dezinfluentizare americana , parca , ce mergea pana intr-acolo incat includea traducerea numelor sau a reclamelor americane intr-un limbaj relativ ... frantzuistiuzat )


    Chiar asa era. Am fost in 1982 in Franta si m-am intors cu un ´comics´ Marvel de acolo. Era numarul cu duelul Skywalker cu baronul Orman Tagge in Valea Cristalelor (La Vallee des Cristaux). Chiar asa i-se zicea; Dark Vador - wtf, mi-am zis pe atunci.
    Marvel si-a publicat in Franta revistele in limba franceza. Numele si denumirile erau galicizate, cum se zicea.
  2. In topicul:Recuperare cont user Moxanu

    09 January 2021 - 12:19 AM

    Vezi postarea1-0-9, la 03 January 2021 - 07:57 PM, a spus:

    Salut, nu stiu exact cum se poate face asta fara adresa de mail, voi incerca sa il contactez pe Cartula.


    Multumesc, am reusit sa depanez adresele de mail si sa recuperez contul.
  3. In topicul:Muzeul tehnic de la Speyer - Germania

    14 November 2013 - 01:48 AM

    Vezi postareaLonginus, la 13 November 2013 - 09:57 AM, a spus:

    M-am lamurit. E tot pe Valea Rinului.
    Deci la vara...Germany redivivus.

    Servus Longinus.
    Daca vii cu masina dinspre RO, via Passau vei lua autostrada spre Mannheim prin Heilbronn. Nurnberg e in drum si e si acolo un muzeu tehnic. Mai sarac, dar se mai gaseste cate ceva interesant. Pe langa gara la cateva minute e si un muzeu DB al cailor ferate plus muzeu al comunicatiilor sus la etaje. Sa vezi acolo masina chinezeasca de scris cu 2.100 caractere (ma rog, au mai fugit cateva sute) si o singura tasta :crazy: .
    Muzeul Sinsheim e chiar la autostrada si e cel mai accesibil - il reperezi imediat din masina dupa pasarile supersonice - Concorde si ´Konkordski´. O colectie bogata de Bugatti si Maybach. E si o epava explodata din interior de Panther, vizavi de un T34 - e de efect. Exista in zona blindatelor la etaj si o portiune cu machete de blindate si avioane, vizibil facute demult. E si la Speyer intr-o cladire separata situata dupa submarinul diesel modern.
    Speyer e la 25 km sud de Mannheim/Ludwigshafen. Un drum fara peripeti. Eu am ratat domul din Speyer. Hockenheim e si el la autostrada.
    Unde e Buran sunt pe etajele din stanga acestuia chestii din programele spatiale americane si sovietice. E pilduitor sa le compari.
    Speyer si Sinsheim isi schimba periodic intre ele exponatele mai ´mobile´ pe tematici. Merita o documentare dinainte pe site-urile acestor muzee.
    Multe din exponate nu sunt de fapt ale muzeelor ci ale unor privati - cazul masinilor. Dar le tin acolo in muzee sa fie admirate, unii au probleme sa-le tina acasa.
    E bine sa fii de dimineata in aceste muzee sa vezi in tihna. Pe mine m-a tradat la Speyer si sapuniera foto si telefonul ... daca am venit acolo dupa Craciun.
  4. In topicul:Traforaj electric

    14 February 2013 - 03:17 AM

    Eu am unul Parkside, ceva mai rasarit. 120 W, suflantă pentru rumeguş şi adaptor pentru pânze de traforaj manual. Numărul de oscilaţii reglabil.
    Se merită? Depinde la ce vrei să-l foloseşti.
    A mers cât de cât să tai coaste de corăbie dintr-un placaj relativ moale, cred că de mesteacăn - cu pânzele standard, mai groase. La 85W, probabil va merge fără probleme.
    Am tăiat OK şi tuburi de aluminiu fără să-le deformez.
    Pânzele standard sunt mai groase şi ţepene. Nu prea pretabile la lucrări de fineţe, taie cu fâşii placajul de 4mm. Cu pânzele de traforaj manual încă nu am încercat.
    Ca şi la traforajul manual, trebuie mână şi îndemânare. Risc de rupere a pânzelor la manevrarea pânze şi placaj atunci când se taie în interiorul pieselor.
  5. In topicul:Black Pearl - Amati Hachette

    12 September 2012 - 04:00 PM

    Produs de Hachette cu licenţă Disney - spre deosebire de SIB, în afara instrucţiunilor de montare se vorbeşte doar de ce e în filmele Piraţii din Caraibe şi e plin de postere cu actorii.
    În Germania deja a început distribuirea. Azi a apărut numărul 2.
    Primul număr 1 euro. Numerele 2 şi 3 fac 4 euro. La abonare se primesc cu numerele 2, 3 un şlefuitor, ciocanul şi cleştele de îndreptat baghete.
    Cu totul 100 numere, la preţul de 7 euro (exceptând cele de mai sus). Bun de la 14 ani în sus. Îşi rezervă drepturile de a schimba decoraţiile pe parcurs. :)

Prieteni

Comentarii

Moxanu nu are comentarii la profil inca.