Forum Machete,Modelism,Hobby: Atti - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Atti's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
13 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Auto (13 postari)
Inregistrat la:
19-February 08
Vizualizari:
2187
Ultimul click:
Useril este offline Mar 11 2009 01:11 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. Colectia mea

    16 October 2008 - 05:02 PM

    Salutari, am mai scris odata pe forumul acesta, in legatura cu machetele revell si am promis ca postez poze cu masinutele mele, colectionez de la o varsta mica, dar in ultimii doi an am luat mai multe masinute mai ales la scari mai mici.Majoritatea sunt de la hongwell, bburago, maisto, high speed. la 1:18 am un Ferrari F40, Mercedes Gullwing si un Mercedes SSK, la 1:24 am Shelby Cobra, VW Kafer, Renault Schlesser Buggy, la 1:43 Shelby Cobra,VW T1 Samba, T1 Pritsch, Porsche 997 Carrera, Porsche 993 GT2, Porsche 356 Roadster, Audi Quattro Sport 1984, Lancia Delta Integrale 1990, Ford Focus WRC 2002, Fiat Abbarth 1973, Matra MS670B 1973, la 1:72 VW Beetle,Golf V GTI, Ford Ka, Ford Transit, VW Kafer, Mini one,Mini vechi, BMW Z8, Lotus ELise, Chevrolet BelAir, ASton Martin DB7, Porsche 911 cabrio 2x, Porsche Carrera GT,Cayenne, Land Rover, Audi TT si la 1:87 Karmann Ghia, BMW e46 cabrio. sper ca nu le-am scris pe toate, mai mult ma pasioneaza masinile vechi si de raliu, dar din pacate la scara mai mica nu prea se mai gaseste :drinks: si la 1:18 e cam scump. Masinile de raliuri le-am luat cu o revista , nu scrie producatorul, era a revista din ungaria, da pana ce am observat erau numai ultimele 5 si era o colectie cu 20 de masini frumoase, am mai pictat ulterior la unele scaunele, roll barul.
  2. Machete Revell

    06 October 2008 - 11:19 AM

    Salutari la toata lumea, incep prin a ma prezenta, ma numesc Atti , din TG-Mures, si am si eu boala asta a modelismului mai ales autovehicule. Pana acum am colectionat numai machete gata facute si sper ca in curand pot sa pun si niste poze cu colectia, dar numai peste vreo 2 sapt, si m-am gandit ca ar fi interesant sa ma apuc de ceva mai greu, adica sa asamblez machete.
    Am vazut in mures niste Ferrari de la Revell, sincer nus tu de unde sa incepe. inca nu mi-am luat dar nu stiu ce contine un kit ca acesta, contine si vopsele? am vazut niste tutoriale pe youtube, si am vazut ca la vopsire este necesar folosirea grundurilor etc... astea se gasesc? ma gandesc ca tot din magazin, erau vopsele acolo si accesorii dar nu m-am uitat deocamdata atent. mi-am ocupat timpul facand un dulap vitrina pt machete care e aproape gata. Deci a facut cineva vreun model din kit? cum e ? e greu? niste idei sfaturi ar fii utile? mersi anticipat si in curand poze cu machetele mele. :) have a nice day :friends:

Prieteni

Atti nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

Atti nu are comentarii la profil inca.