Forum Machete,Modelism,Hobby: orogos - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

orogos's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
199 (0.03 pe zi)
Cel mai activ in:
Aviatie (45 postari)
Inregistrat la:
20-May 08
Vizualizari:
12572
Ultimul click:
Useril este offline Sep 10 2015 06:36 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
47 ani
Data nasterii
Noiembrie 3, 1976
Gender:
Male Male
Location:
Brasov

Informatii de contact

E-mail:
Private
Website URL:
Website URL  http://

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:NOUTATI

    26 August 2015 - 04:41 PM

    Am primit astazi kitul de la MW Tacam 1:72. Calitatea injectiei este cea asteptata de la un short run si este una acceptabila. Printre partile bune punctez: existenta unui interior (motor, radiator, cardan, scaun, leviere), existenta a doua tipuri de galeti (plini, spite) precum si faptul ca senilele sint in zonele de curbura bucata cu bucata. Partea neplacuta este faptul ca modelul este aparent o copie a planurilor aparute in revista Modelism. Astfel veti primi la pachet: blindaj superior incorect ca si distributie si mai ales ca si forma (Tacamul iese mai `aerodinamic` decit era in realitate, el fiind mai inalt; contrar crezului acelor planuri scutul stinga nu are aceeasi lungime ca si scutul dreapta, iar distributia obloanelor mai ales la scutul dreapta-unde se fac majoritatea greselilor este altul; cutia de `lucurui ale echipajului`de pe peretele posterior al sasiului nu este trapezoidala ci un dreptunghi); peretele superior de deasupra motorului este gresit ca si distributie (si respecta aceleasi planuri); cam atit la prima vedere. Proabail ca este un punct decent de plecare pentru un Tacam (nu am masurat exact dimensunile sasiului T-60), dar montat asa cum este nu are nici o legatura cu realitatea. Aaa, nu exsita nici macar un decal, era de bun simt sa introduca macar un numar de inamtriculare gen :U 121231.
  2. In topicul:Pz. IV.Ausf. D mit 5cm PaK 38

    06 May 2015 - 10:24 AM

    Fabuloasa realizare !, cu atit mai mult cu cit ai incercat sa respecti cit mai fidel ceea ce se vede in poze in ceea ce priveste uzura si avarile suferite.
    Asa cum a spus si prietenul meu initial din panzer 4 D, a fost transformat in purtator de pod de asalt si ulterior in acest hibrid. In ceea ce priveste eficienta lui in lupta este greu de apreciat, dar clar vine in lunga traditie germana de a pune un pak pe mai orice sasiu cu senile propriu sau de captura. Un lucru este clar, se putea angaja sau muta in lupta mai rapid decit daca tunul era tractat.
  3. In topicul:IAR 99 Soim

    29 April 2015 - 07:42 PM

    Pai daca este sa ne raportam la navomodelismul de acum 20 de ani, probabil este imbracat in fisii de ziar imbibate in aracet, si apoi slefuit la greu cu smirghel din ce in ce mai fin, dupa care se poate folosi inclusiv vopsea auto, ca nu ataca polistirenul.
  4. In topicul:Fairey Fulmar Mk.I / II

    30 November 2014 - 08:14 PM

    Din experienta proprie, pot sa-ti spun, desi vopsesc cu acrilice, faptul ca lacul emanel este sfint. Dupa aceasta sigilare, poti sa faci wash cu ce vrei tu, ulei cu white spirit, ulei cu diluant emanel, tempera cu apa, ori wash general, ori in detaliu pe fiecare linie. Eu personal il folosesc pe cel de la Revell pe care il gasesc de foarte buna calitate. Chestia cu Future ma scuzi, este o inventie inutila :)), rasarita din cine stie ce nevoi ascunse si fara rost.
  5. In topicul:American Trucks V

    03 November 2014 - 04:35 PM

    Felicitari, foarte reusite amindoua modelele !

Prieteni

orogos nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

orogos nu are comentarii la profil inca.