Forum Machete,Modelism,Hobby: romrail - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

romrail's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
129 (0.02 pe zi)
Cel mai activ in:
Vanzari, Cumparari, Schimburi (70 postari)
Inregistrat la:
13-November 05
Vizualizari:
11468
Ultimul click:
Useril este offline Nov 24 2012 10:36 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
40 ani
Data nasterii
Iulie 28, 1983
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:FOTOGRAFII VECHI CU GARI

    23 November 2012 - 10:23 PM

    Celor pasionati de lumea "drumului de fier" de odinioara le "deschid larg usa" noii mele pagini de facebook:

    https://www.facebook...rileDeOdinioara
  2. In topicul:O veste trista

    10 October 2012 - 11:42 AM

    O veste care m-a lasat fara cuvinte!

    L-am cunoscut personal... si am numai cuvinte de lauda despre acest OM. In ultimii ani mergeam foarte des la magazinul Modelism... intai in micul local de pe "Baia de Fier", apoi la "Cocorul"... si in final traversand Bucurestiul pana pe str. Calafat. Mereu acele drumuri se transformau in ore intregi de discutii, in vizionari de "comori fotografice" din colectia lui, in cate-o macheta cumparata cu reducere... ori primita bonus. Mereu avea cate un cuvant bun, cate un sfat istoric ori modelostic, cate un proiect de articol.

    Sper din tot sufletul ca trecerea sa in nefiinta... desi nu-i deloc potrivita expresia, pentru ca Dl. Craciunoiu va ramane mereu in inimile noastre si in istoria modelismului Romanesc... sa nu semnifice si moartea revistei care mi-a marcat intreaga adolescenta.
  3. In topicul:Mocanita

    29 September 2011 - 10:45 AM

    Hai s-o luam punctual... :rolleyes:

    1. Ma bucur ca mai gasesc "colegi de suferinta" in ale feroviarelor pe acest forum...

    2. Locomotiva de la Orastie (cea de pe sosea) e ultima ramasita a caii ferate forestiere de acolo, care "in vremurile ei bune"... ajungea pana la Costesti, in apropierea cetatilor dacice...

    3. Locomotiva de la Arsenal Park e un "764" (cunoscatorii stiu cu ce se mananca titulatura asta) adica: locomotiva cu abur, ecartament 760 mm, 4 osii cuplate, fabricata la Resita. Pacat ca nu mai are numerele originale, dar stiu sigur ca provine de la calea ferata ingusta Govora, asa ca nu poate fi decat 764.009 sau 010. Sora ei e la Timisoara, undeva in apropierea garii.

    4. Locomotiva mica pe 2 osii, de la CFF Piatra Neamt, o banuiesc a fi un Krauss sau O&K: in general ei erau firmele germane care produceau astfel de locomotive mici pentru CFF.
    Recent am gasit pe net o poza cu o astfel de locomotiva, pe CFF Moroieni. Era exact cum arata si cea de la Neamt si avea un nume foarte "neaos": AUREL.

    5. Detalii despre orice subiect legat de istoria feroviara putem vorbi pe PM (ca sa nu transformam topicul in ceva "kilometric"... stiti voi cum e cand se intalnesc feroviarii la discutii), ori... mai bine... fata in fata, la o :drinks:
  4. In topicul:Avioanele Me-109 E īn Romānia

    24 September 2011 - 03:21 PM

    Vezi postareaionionescu, la 28 August 2011 - 12:10 PM, a spus:

    Și eu caut cartea, īnsă la Editura Tiparg stocul este epuizat (vezi link): http://www.tiparg.ro...ty&orderway=asc


    O veste buna de la Brasov!

    Azi, in cadrul unei sesiuni de comunicari stiintifice, desfasurata la Sfantu Gheorghe, am avut placerea sa-l cunosc personal pe autorul cartii, Ing. Vasile Tudor.
    Intre alte subiecte legate de istoria aviatiei romane, l-am intrebat si depre cartea legata de avioanele ME-109 si am aflat ca inca se poate gasi (autorul mai are disponibile exemplare din volum).
    Dl. Tudor a fost foarte deschis comunicarii, mi-a lasat datele sale de contact (numarul de telefon) si mi-a spus ca orice doritor al cartii il poate contacta pentru a intra in posesia ei.

    Pentru ca nu pot posta aici numarul de telefon al D-lui. Tudor, ii rog pe cei care sunt interesati sa ma contacteze prin PM ca sa discutam despre modul de procurare al cartii.
  5. In topicul:Vand machete Land Rover,sc.1/72,NOI!

    12 October 2010 - 11:06 PM

    Ma intereseaza machetele. Da-mi, te rog, un PM sau un mail, la romrail@clicknet.ro, ca sa stabilim detaliile de livrare.

    Andrei

Prieteni

Comentarii

romrail nu are comentarii la profil inca.