Forum Machete,Modelism,Hobby: Andrei_Ratiu - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Andrei_Ratiu's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
18 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Aviatie (18 postari)
Inregistrat la:
06-December 08
Vizualizari:
2188
Ultimul click:
Useril este offline Mar 26 2019 08:59 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
38 ani
Data nasterii
Iunie 17, 1985
Gender:
Male Male
Location:
Bucuresti

Informatii de contact

E-mail:
Private
Website URL:
Website URL  http://
Yahoo:
Yahoo  crazyandreiratiu@yahoo.com

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. HELLER - "E-2C Hawkeye"

    07 December 2008 - 02:25 AM

    Salutari tuturor!! ;-)
    Sunt un membru nou al comunitatii, si mai mult de atat, sunt un inceptator in ale modelismului. :-D Mentionez ca din tot ce inseamna modelism ma pasioneaza in principal aviatia civila, insa sunt deschis oricand catre aviatia militara si chiar masini.

    Momentan am 2 modele: un kit de la Revell " Airbus A 380 Design New livery "First Flight" " de 1:144 ;-) (e impresionant, are ~ 50 cm) si un kit de la Heller " E-2C Hawkeye " tot de 1:144.
    Fiind un novice total, am decis sa incep kit-ul cel mic de la Heller. :hi:
    As avea cateva intrebari:

    1) Am inteles ca e de preferat sa vopsesti partile componente inca de cand sunt prinse pe cadrul de plastic. Intrebarea ar fi, ce se intampla cu partea respectiva, atunci cand o dai jos de pe cadru, in locurile unde a fost prinsa si trebuie sa pilesti bavura de acolo? Revopsesti?
    2) Care tip de vopsea e mai buna si de ce? (la Heller am un tip de vopsea in "borcanele" plastic, la Revell am primit vopsea emailata, si mai citisem ca a aparut un nou tip de vopsea pe baza de apa)
    3) Cum vopsesti cel mai frumos: cu pensula, cu spray sau cu aerograf? (mi-as dori foarte mult ca vopseaua de pe kit-uri sa fie cat mai bine intinsa, uniforma si sa iasa cat mai fina, sa fie ca o pelicula uniforma, nu usor zgrumturoasa)
    4) De ce se lacuiesc machetele? Doar de frumusete sau exista si motive "tehnice"??
    5) Pentru constructia unei machete este obligatorie folosirea kit-ului pentru machete? Sau el se foloseste strict daca ai mai ciupit niste margini si vrei sa corectezi? Mai mult de atat, daca folosesti kit, pe zona respectiva vopseaua mai prinde la fel? Mai iese aceeasi nuanta??

    Daca cineva a mai avut acest kit si l-a facut, l-as ruga sa ma contacteze si pe mine, intrucat am oaresce probleme cu intelesul schemelor.

    Imi doresc foarte mult ca lucrarile mele sa fie de calitate, si de aceea incerc sa imi iau "scule" de inalta clasa. M-am dotat deja cu o lupa maricica ca sa pot acorda atentia cuvenita detaliilor, am luat 2 seturi de pensule, unul cu lipici special de la revell, un clestisor special pentru desprinderea de pe rama a pieselor si cam atat. Sper sa imi iau cat de curand un aerograf bun. Oricum A380 vreau sa fie o adevarata capodopera. Pe-asta micu am intrat cu pensula :hi:

    Multumesc anticipat si imi cer scuze pt eventualele greseli facute si pentru postul kilometric. In cazul in care nu am postat pe aria corespunzatoare rog moderatorul de serviciu sa imi mute si mie topicul. <_<
    Cu respect :jump:

Prieteni

Comentarii

Andrei_Ratiu nu are comentarii la profil inca.