Forum Machete,Modelism,Hobby: ovichelu - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

ovichelu's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
290 (0.05 pe zi)
Cel mai activ in:
Aviatie (103 postari)
Inregistrat la:
26-January 09
Vizualizari:
13350
Ultimul click:
Useril este offline Sep 27 2021 11:03 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
37 ani
Data nasterii
Octombrie 23, 1986
Gender:
Male Male
Location:
Giarmata-langa TIMISOARA
Interests:
Romanian Air Force in World War ll

Informatii de contact

E-mail:
Private
Yahoo:
Yahoo  gyarmata@yahoo.com

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:De pe net, septembrie 2019

    08 September 2019 - 05:19 PM

    Draga Flo . Tin sa adaug doar atat : în felul acesta românia va rămâne milioane de ani în urma statelor civilizate . Nu am voie să mă asigur că un produs care mi se oferă e prost dar am dreptul să îl cumpăr pentru că așa scrie în hartie .
  2. In topicul:De pe net, septembrie 2019

    08 September 2019 - 07:50 AM

    P.S. aia cu supusul la teste e din nou în românia. Si stim cum se fac lucrurile la RAR . Flo , daca eu vreau să testez un produs despre care cred că nu corespunde cerințelor, merg la organismul x si ii cer sa facă teste în ceea ce mă preocupă sau pe ceea ce cred eu ca nu corespunde. Bineînțeles organismul x nu poate fi garajul lu badea Ion . Trebuie să fie un organism independent, si recunoscut. Un Tüv sau Dekra. Doar că pentru asta trebuie bani si sa fii convins că există o problemă. Altfel te vei pricopsi cu un circ pe cap . Iar în ceea ce privește motoarele biturbo de care ziceai , nu sunt foarte potrivite pentru modul în care sunt folosite ambulanțele. Si nu vad de ce nu s-ar putea specifica in caietul de sarcini înaintea organizarii licitației sau a procedurii de achiziție.
  3. In topicul:De pe net, septembrie 2019

    08 September 2019 - 07:38 AM

    Flo , motorul e doar o piesă dintr-un întreg. Si ca exemplu palpabil vezi cazul Roman Brașov si camioanele pentru Irak . Standard veneau echipate cu motoare MAN si cutie de viteze manuală. Americanii au cerut alte motoare si cutii automate . Si pentru o comandă de 400 de unități producătorul s-a conformat . In ceea ce privește exemplul cu ambulatele , e alta mâncare de pește. Ambulanța nu este achiziționată de la producătorul platformei ci de la un terț care ia o platformă pe care montează o caroserie si echipamente.
    Iar cu masini de teste, este o practică curentă în a oferi unui utilizator o altă mașină. Un exemplu concret: lucram la o firmă care avea întregul parc auto (aproximativ 60 de camioane ) echipat cu Volvo. Concesionarul Mercedes în zona respectivă a oferit un Actros pe o perioadă de trei luni spre a fi testat . Asa se face cand ai interes sa vinzi un produs.
    Dar la chestii de genul ăsta nu se prea bagă nimeni cand e vorba de statul român, care este un putregai găunos. Iar despre șpagă, nu trebuie să ne facem noi griji , au oamenii metodele lor . Si la o adică, se pot face înțelegeri dinainte. Vezi cum e cu F-16 la mâna a treia, care sunt si vai mama lor . Si vezi ce puteai sa iei la aceeași bani .
  4. In topicul:Henschel Hs-129B-2"Der geflügelte Büchsenöffner"

    07 September 2019 - 10:12 AM

    Dakian, daca imi permiți un sfat : schimbă subtitlul ca nu e prea corect . Panzerknacker sau Panzerjäger sună si mai bine si e mult mai corect. Eventual pentru inspirație vezi si :
    https://ro.scribd.co...P-In-Action-176
  5. In topicul:Stearman Boeing PT 17

    07 September 2019 - 09:03 AM

    Pur si simplu superb !

Prieteni

ovichelu nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

ovichelu nu are comentarii la profil inca.