Forum Machete,Modelism,Hobby: Daniel_Alexandru - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Daniel_Alexandru's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
18 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Vanzari, Cumparari, Schimburi (12 postari)
Inregistrat la:
06-April 09
Vizualizari:
2283
Ultimul click:
Useril este offline Jan 26 2011 11:11 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
44 ani
Data nasterii
Iulie 29, 1979
Gender:
Male Male
Location:
Harsova, judetul Constanta

Informatii de contact

E-mail:
Private
Website URL:
Website URL  http://

Ultimii vizitatori

  • Fotografie bogdan1 
    26 Apr 2014 - 00:04
  • Fotografie laly 
    13 Jan 2014 - 15:54
  • Fotografie axor 
    24 Jul 2011 - 19:15
  • Fotografie flo 
    03 Jul 2011 - 22:33
  • Fotografie crios 
    26 Jan 2011 - 20:38

Topicele mele

  1. AV-8B HARRIER II Plus

    20 July 2009 - 09:48 PM

    Stimati modelisti,
    Sunt foarte nou in familia modelistilor , desi pe vremuri eram si inscris la un cerc de modelism. Am debutat in cariera cu un Junkers Ju-87 Stuka de la Revell , scara 1/72. Este unul din aparatele mele preferate. L-am montat fara sa stiu mai nimic despre cele mai elementare tehnici modelistice si mi-a iesit destul de grosolan. Intre timp, am descoperit Cartula, unde se pot vedea si invata o multime de lucruri interesante. De curand, am primit cadou un AV-8B HARRIER II Plus , scara 1/144 tot de la Revell. M-am hotarat ca, inainte de a ma apuca de lucru, sa cer parerea si sfaturile modelistilor cu experienta, pentru ca acest model sa-mi iasa mai bine. Pana in septembrie nu ma voi apuca de treaba, deoarece sunt foarte ocupat in aceasta perioada, dar intre timp m-am hotarat sa invat cateva lucruri teoretice.
    De aceea, stimati modelisti, va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre ce ar trebui sa stiu inainte de a incepe treaba. Ma intereseaza in special, in ce ordine se face asamblarea, cum execut vopsirea (cu pensula) fara a murdari partile transparente, cum ar fi cupola, cum se obtin efectele de "imbatranire" a avionului, cum se lipesc cocardele si celelalte insemne care parca se numesc decaluri, cum reusesc sa execut vopsirea tip camumflaj. La modelul Stuka mi-au dat bataie de cap in special aceste decaluri care sunt ca niste cartoane care se lipeau exact ca nuca in perete. Despre vopsele , pot sa va spun ca macheta dispune de 3 cutiute de vopsea (gri -albastru, gri mat si gri lucios).
    Daca se poate, va rog sa-mi explicati ca unui "boboc" care nu prea cunoaste nici terminologia de specialitate, care vrea sa deprinda ABC-ul modelismului si care nu are deocamdata la dispozitie foarte multe mijloace tehnice. Harrier este avionul meu preferat si de aceea sper sa-mi iasa mult mai bine.
    Va multumesc anticipat!
    Dan
  2. cumpar figurine de plastic reprezentand avioane

    01 July 2009 - 10:52 PM

    Vezi postareaDaniel_Alexandru, la 18 Jun 2009, 10:29, a spus:

    Am gasit cam ce cautam la Stelian. Topicul se poate inchide.


    Dupa cum spuneam, am gasit ce cautam la Stelian. Am hotarat insa sa-mi maresc colectia si din acest motiv inca mai caut jucarii in genul celor primite de la Stelian. Daca mai detine cineva avioane in genul celor aflate in fotografiile de mai jos, il rog sa ma contacteze.

    Vezi postareaDaniel_Alexandru, la 1 Jul 2009, 23:49, a spus:

    Dupa cum spuneam, am gasit ce cautam la Stelian. Am hotarat insa sa-mi maresc colectia si din acest motiv inca mai caut jucarii in genul celor primite de la Stelian. Daca mai detine cineva avioane in genul celor aflate in fotografiile de mai jos, il rog sa ma contacteze.
  3. cumpar/schimb figurine de plastic reprezentand avioane

    06 April 2009 - 07:50 PM

    Salut!
    Sunt nou pe acest forum. Am intrat pentru ca m-ar interesa sa fac rost de niste figurine de mici dimensiuni de plastic reprezentand avioane (atentie! nu machete de asamblat). Pot plati sau eventual oferi la schimb 2 jucarii kinder de plastic , o masinuta si o corabie plus un cowboy pe cal de plastic. Cine ma poate ajuta, il rog sa ma contacteze pe mail ceausu_dan@yahoo.com., sau eventiual sa-mi spuneti unde as putea gasi ce ma intereseaza.
  4. Cumpar avioane de plastic

    06 April 2009 - 07:42 PM

    Salut!
    Sunt nou pe acest forum. Am intrat pentru ca m-ar interesa sa fac rost de niste figurine de mici dimensiuni de plastic reprezentand avioane (atentie! nu machete de asamblat). Pot plati sau eventual oferi la schimb 2 jucarii kinder de plastic , o masinuta si o corabie plus un cowboy de plastic pe cal. Cine ma poate ajuta, il rog sa ma contacteze pe mail ceausu_dan@yahoo.com.

Prieteni

Comentarii

Daniel_Alexandru nu are comentarii la profil inca.