Forum Machete,Modelism,Hobby: mariise - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

mariise's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
24 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Blindate (13 postari)
Inregistrat la:
08-May 09
Vizualizari:
13235
Ultimul click:
Useril este offline Dec 02 2015 05:42 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Private

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:Blindate moderne romanesti

    27 January 2014 - 09:42 PM

    Vezi postareabogdan1, la 26 January 2014 - 01:41 PM, a spus:

    Pana la urma stie cineva ce masinarie este asta?

    Atasament DSC08993.JPG


    Este un T-34T TRACKED ARMOURED RECOVERY VEHICLE(Roumania). Am cautat pe net si cam asta am gasit.Asa cum a zis si horia cred ca este modificat la noi.

    In legatura cu acel BRDM-2 de care am promis, am cautat acea revista, insa articolul in care este incadrata poza nu da de inteles 100% ca ar fi al nostru.Se vorbeste despre un exercitu militar cu trageri, cu miscari de trupe (si alte chestii militaresti)fara a specifica exact ce tehnica a fost folosita.
  2. In topicul:Blindate moderne romanesti

    17 January 2014 - 12:23 PM

    Vezi postareacaporalmusat, la 17 January 2014 - 07:41 AM, a spus:

    Salutare . Despre TERA71 sunt doua poze in topicul Vehicule militare la pag22 postul437 al lui mariise si la pag 24 postul475 al lui Mircea87 . Cat despre cel cu aruncatoru , ceea ce a ti postat dvs acolo e un TAB-79 ar . Cel de care zic eu era tot pe sasiu de TAB -71 care este 8x8 . De fapt ce ma intereseaza e o poza din interior a mortierului daca a ti avea chiar si de pe astea 79 . Multam. Sanatate si cer senin.


    O poza cu aruncatorul am eu tot din revista. Iar inca una am gasit-o pe net(daca te intereseaza poza originala iti dau detalii cum sa o gasesti).
  3. In topicul:Blindate moderne romanesti

    16 January 2014 - 10:19 PM

    Vezi postareabogdan1, la 16 January 2014 - 05:40 PM, a spus:

    Caporale, poti sa treci numele meu si pe fotografia postata de tine. Acum, recunosc ca nu e domeniul meu de activitate si nici nu ma pasioneaza chiar atat de mult blindatele noastre. Fotografiile sunt rezultatul faptului ca am fost la momentul potrivit intr-un anumit loc. Instalatia RATD are mai multe fotografii (25-30) pt.ca mi-a placut cum arata si cum trage (cred ca am si cateva fotografii cu tancul tinta, T55 cred, gaurit sita si cu mormane de fire in jur). Intamplator am facut si 2-3 fotografii la ce numesti (cred) TAB 71 cu aruncatorul de 82. Daca-mi spui cam cum arata si TERA 71 poate il identific si pe asta. Oricum am vazut imagini filmate frumoase cu aruncatorul in actiune in tandem cu cel de 120 mm de la sol (curios faptul ca desi cred ca exista trageri cu TAB 71 cu aruncatorul de 82 mm la fiecare exercitiu sau aplicatie serioasa in poligon eu nu prea am vazut imagini cu el in reportajele de gen sau poate mi-a scapat).

    P.S. Damigeana de conicac era o figura de stil, nu sunt genul care sta cu curul pe comoara, cum plastic se exprima un coleg de forum de aici. Daca fotografiile mele iti sunt utile pasiunii tale pentru blindate atunci sa le folosesti sanatos. Din acest motiv postam pe forum. Sanatate.


    Bogdan1 daca te rugam sa postezi fotografiile ce le ai de la acele trageri te superi? :p
    Si eu sunt un pasionat de tehnica militara din dotarea Armatei Romane si mi-ar face placere sa vad ce poze mai detii. Ce ai postat pana acum e foarte interesant!
  4. In topicul:Blindate moderne romanesti

    15 January 2014 - 09:47 PM

    Vezi postareacaporalmusat, la 15 January 2014 - 09:12 AM, a spus:

    Salutare, @mariise e chiar ala de care spuneam eu , iar la asta se vede si generatorul suplimentar . Eu zic ca e chiar romanesc dupa inmatricularea respectiva , din ce am vazut eu , noi am avut aceste inmatriculari cu cate o litera si am vazut si cu A G H R T V .
    Nu gasesc poza dar parca acele BTR-40 cu mitraliere AA aveau tot T in inmatriculare . Oricum cel mai usor de confirmat ar fi daca ai cauta revista ( inteleg ca ai avea o ) si vazut in ce context apare poza , ce scrie in articolu respectiv . Dar eu zic ca e din cele ce au fost in dotarea noastra. MULTUMESC . Spor cu sanatate si cer senin .


    Promit ca o sa caut revista si o sa vad exact cum sta treaba cu blindatul, dar asta de luni incolo pt ca nu prea am timp.

    Vezi postareabogdan1, la 15 January 2014 - 08:11 PM, a spus:

    Caporale, asta este dihania pe care o cauti?


    Atasament DSC08480.JPG


    Interesanta poza! De unde o ai bogdan1? Mai ai si altele?
  5. In topicul:Blindate moderne romanesti

    14 January 2014 - 12:16 AM

    Vezi postareacaporalmusat, la 10 January 2014 - 11:21 AM, a spus:

    Salutare. Are cineva informattii mai sigure ca am avut si varianta asta de BRDM-2 http://fc03.devianta...ger-d4i39xw.jpg ca deocamdata am doar informatii contradictorii . Poate cei care au fost pe la regimentele antitanc stiu mai bine caci doar pe acolo l am fi avut din ce apare pe net .


    Salut! Am o poza din revista viata militara(nu stiu exact anul, trebuie sa caut revista poza fiind facuta mai de mult) cu ceva care seamana cu ce ai postat tu.Poate identifica cineva nr de inregistrare de pe blindat sa ne spuna sigur daca a apartinut sau apartine armatei romane.

Prieteni

Comentarii

mariise nu are comentarii la profil inca.