Forum Machete,Modelism,Hobby: VIPER - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

VIPER's Profile User Rating: *****

Grup:
Members
Postari:
394 (0.06 pe zi)
Cel mai activ in:
Discutii libere (79 postari)
Inregistrat la:
18-March 06
Vizualizari:
8428
Ultimul click:
Useril este offline Jan 03 2016 07:29 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
52 ani
Data nasterii
Noiembrie 22, 1971
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Ultimii vizitatori

  • Fotografie flo 
    22 Nov 2023 - 16:20
  • Fotografie Ralasef 
    08 Mar 2016 - 23:49
  • Fotografie TAZ 
    05 Mar 2016 - 20:17
  • Fotografie byla88 
    03 Mar 2016 - 08:13
  • Fotografie ABBEY 
    01 Mar 2016 - 20:09

Postari ale mele

  1. In topicul:Chiraielile virginei violate...

    12 April 2010 - 07:33 AM

    Inseamna ca s-a terminat prin jigniri repetate aduse TUTUROR posesorilor de MACHETE diecast (sublinierile nu sunt intamplatoare!), chiar daca nu toti acesti colectionari au generat neplaceri. Jigniri repetate si trecute cu vederea permanent, ba chiar aplaudate si alimentate de multi dintre membrii de vaza de p'aci. Chiar daca ma jurasem sa nu mai scriu (stiu, mare paguba...), deja devine suparator acest mod de a arata cu degetul, de a scrie "paria" pe noi, colectionarii de diecast, de a jigni permanent cu "masinute din benzinarii" sau "colectii de raft" samd. Poate ar fi mai elegant si intelept sa filtrati aceste jigniri si cuvinte aruncate total aiurea, si sa le indreptati strict catre cei ce v-au suparat. Cum poate stiti, am votat si eu pentru modificarea ceruta de Dvs, chiar daca intr-un fel ma "lovea" pe mine. Lipsa mea de aici nu va fi o pierdere pentru nimeni, prefer sa fie liniste si sa intru ca vizitator sa admir anumite lucrari.

    Imi cer scuze fata de Crios si Cartula, cu care am avut niste discutii superbe pe tema asta, aveti tot respectul meu pentru ceea ce ati facut.

    Sa explic sublinierile (nu-mi plac lucrurile in coada de peste):

    TUTUROR = ati pus diverse nume pe colectionarii de diecast, am amintit mai sus, si astfel ati lovit in toti. Neplacut.

    MACHETE = cautati in DEX, si nu puneti DOAR prima explicatie iesita in cale, cea care va avantajeaza!
    "MACHÉTĂ, machete, s.f. Reproducere, de obicei la scară redusă, a unei lucrări de urbanistică, a unei piese tehnice, a unei opere de artă etc."
    "MACHÉTĂ ~e f. 1) Model redus, care respectă fidel proporția dimensiunilor și aspectul exterior (al unui decor, construcții, aparat sau opere de artă)."

    Succes la modelit.
  2. In topicul:Propunere de modificare a Regulamentului

    26 February 2010 - 09:25 PM

    Eu am scris din inima ce e mai sus, si chiar nu ma supar absolut deloc daca asta se decide.

    P.S. a ma pune alaturi de ionut pentru mine reprezinta o onoare, deoarece il stimez mult pentru munca depusa si pentru colectie, eu sunt departe de el...
  3. In topicul:Propunere de modificare a Regulamentului

    26 February 2010 - 08:47 PM

    Chiar daca sunt colectionar de machete "de raft", am votat DA, si nu ma deranjeaza deloc ideea. Dimpotriva, sper ca nu am deranjat eu cu prezenta mea pe aici deoarece pe cativa ii cunosc personal si ii apreciez foarte mult.

    Totusi, citesc un pic despre intrebarea pe care si-o pun mai multi, si anume ce placere poti avea cumparand ceva "din raft" in loc sa faci de la zero. Ei bine, suntem diferiti :rolleyes: Eu personal nu am nici rabdare, nici timp, si in nici un caz talent, pentru a construi de la zero o macheta. Am in lucru o diorama dar imi e frica de ce o sa iasa... Asta e, sunt antitalent... In schimb seara de seara ma uit cu drag la machetele adunate in timp, unele sunt piese care au peste 30 de ani vechime, dupa altele am "alergat" enorm de mult din dorinta de a le avea (nu pentru valoarea materiala cat pentru cea sufleteasca), fiecare are pentru mine povestea ei.

    Sa incerc un exemplu: pe cine admiram mai mult, pe Jay Leno care are un garaj impresionant de automobile (scara 1:1, toate functionale), sau pe un constructor de nisa care face singur (sau in echipa mica) automobilele de la zero? Eu personal ii apreciez pe ambii. Pe fiecare in felul lui. Primul imi clateste ochiul si imi bucura sufletul de pasionat de automobile, cu piese superbe si unele rare. Celalalt imi provoaca satisfactia de a vedea un lucru pornit din nimic si finalizat intr-o masina superba.

    Problema care banuiesc ca se discuta aici, si pe care o inteleg si o respect, si pentru care am votat DA, este ca machetele statice gata asamblate nu fac obiectul acestui forum.

    Cu voia Dvs, voi mai ramane prin zona pentru a admira minunatiile pe care le faceti. Promit sa tac si sa privesc din coltul meu de colectionar "de raft" :help:

    In incheiere rog un moderator/admin sa inchida si chiar sa stearga, fara nici o remuscare, topicul meu din sectiunea Auto.

    Cu respect,

    Dragos
  4. In topicul:Exista kit-uri de arme 1:1?

    16 February 2010 - 07:52 PM

    Vedeti si pe aici: http://www.airshop.ro/
  5. In topicul:Exista kit-uri de arme 1:1?

    14 February 2010 - 11:43 PM

    http://www.metalcraftbyblair.com/index.php...dex&cPath=9

    http://www.dixiegunworks.com/default.php?c...2638e6726b97b23

Prieteni

VIPER nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

VIPER nu are comentarii la profil inca.