Forum Machete,Modelism,Hobby: GGG - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

GGG's Profile User Rating: *****

Grup:
Members
Postari:
539 (0.1 pe zi)
Cel mai activ in:
Auto (232 postari)
Inregistrat la:
20-September 09
Vizualizari:
19229
Ultimul click:
Useril este offline Nov 12 2018 09:10 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
36 ani
Data nasterii
Februarie 8, 1988
Gender:
Male Male
Location:
Pitesti

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Website URL:
Website URL  http://
Yahoo:
Yahoo  grg_mike88

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. Vanator Submarine / VSM-32

    01 October 2018 - 11:06 PM

    Salutari tuturor.

    Incep prin a mentiona ca nivelul cunostintelor in materie navala, fie termeni fie istoria militara romaneasca este aproximativ zero :) deci nu dati tare cu pietre.

    Am inceput constructia dupa cateva poze si detalii scrise, a VSM-32, nava pe care tatal sotiei a servit cativa ani in radio comunicatii. Vreau sa i-o fac cadou de ziua lui si estimez sa o termin pana in Februarie.

    Motivul topicului este ca aceasta nava, conform discutiei de aici, nu exista in nici o scara, ar fi fost mai usor sa exista o baza de plecare.
    Daca exista doritori pentru ea, sunt dispus sa aloc ceva timp pentru a o dezvolta ca si kit intr-un numar limitat de bucati. Nu va arata ca un kit de plastic cu care sunteti obisnuiti ci din rasina, fiind in mare parte formata din piese pline.

    Scara este 1:200, va avea aprox. 290mm lungime / 40mm latime.

    Voi reveni cu poze cand am corpul navei gata.
  2. Vand macheta 1/35 Tamyia M16

    26 October 2017 - 11:55 PM

    Macheta este sigilata (pungile capsate - neumblate), instructiuni si decaluri. Sta de ceva timp in vitrina iar militarele nu sunt tocmai genul meu. O dau impreuna cu niste figurine, poze la ele cand o sa le gasesc, stiu ca exista intr-una din cutii.

    Accept schimb si cu auto 1/24 sau 1/18, diecast sau kituri.

    Pret 100 lei

    Contact 0720.011.550

    Poze mai clare (mai mari) in anuntul de pe olx. Aici nu pot sa le pun la rezolutia originala.

    https://www.olx.ro/o...ge-ID9AuMn.html

    Multumesc.
  3. Cumpar 1 bucata janta spate F40 1:18

    19 September 2016 - 06:56 AM

    Salut,

    Caut o janta lata, de spate, pentru un Ferrari F40 Bburago, sau un set complet de alt producator (tot F40)
  4. ARO 244 1/43

    07 December 2014 - 10:30 AM

    Pornind de la un DeAgostini, vreau sa reproduc un 244 detinut de familie cu ani in urma. Se va lucra din amintiri si cateva poze scanate din albumele familiei.

    Progresul pana acum sunt finisarea caroseriei in vopseaua originala. Se va avansa rapid fiind un proiect micut dar cu destule elemente ce trebuiesc manufacturate.

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata




  5. Goering's 540K Mercedes Benz Special Roadster

    07 December 2014 - 10:24 AM

    Scurt istoric:

    Imagine postata

    Acest automobil a aprtinut lui Hermann Goering, presedinte al Parlamentului German, Comandant al Aviatiei Germane si Presedinte al consiliului Prus. Pe data de 20 Feb 1937 a fost a 50-a aniversare a expozitiei de automobile din Berlin. Pentru aceasta zi, Mercedes a venit cu modelul 540K care de la prima vedere i-a luat ochii Goering. Acesta l-a abordat imediat pe Wilhelm Kissel director al Daimler Benz si l-a comandat cu cateva dotari suplimentare fata de modelele de serie precum caroseria blindata, motor de 5.4l, rezervor mai mare si un spatiu interior ceva mai generos pentru a-i acomoda conditia fizica "mare" dobandita dupa retragerea din aviatie. Masina a fost vopsita intr-un albastru deschis metalizat, iar ulterior revopsita intr-un albastru mai inchis, si mai putin metalizat. Acest fapt a fost datorat tehnologiei inca debutanta in domeniul vopselei metalizate care in timp isi pierdea luciul si devenea mata si anosta.

    Masina a fost capturata de Capitanul Joe Crilley in 1945, care cercetand printre daramaturile bazei din Alpi, a descoprit un garaj cu doua masini, una era Mercedesul lui Goering, cealalta era un Grosser Mercedes Offener Tourenwagen negru. Cand Generalul Major Maxwell Taylor a vazut "masina lui Hitler" s-a gandit ca ii va sta bine in ea, si i-a spus adjutantului sau "sa puna placuta de inmatriculare cu 2 stele pe Blue Goose", asa a fost botezata de catre Crilley si echipa sa in momentul capturarii. Ulterior, masina a mai fost dorita si de alte persoane care vroiau chiar sa o cumpere, in acest moment, masinile au primit "ordin de deplasare" catre Statele Unite, ca trofee de razboi. Se credea ca sunt masinile lui Hitler, pana cand au descoperit emblema lui Goering pe usile masinii.

    Imagine postata

    In 1956, masina a fost trecuta ca surplus in patrimoniul guvernului si scoasa la licitatie, castigata de Jacques Tunick din Connecticut la suma de 2167 USD. In 1958, George Bitgood a cumparat-o de la Tunick cu scopul de a o restaura, dar modificand culoarea in negru. Dupa moartea lui Bitgood, fiica acestuia a vrut sa duca mai departe scopul tatalui sau, ca masina sa ajunga printre veteranii celui de-al doilea Razboi Mondial. In ziua de azi, este cel mai original model de 540K Special Roadster.


    Revenid la partea modelistica, scopul acestui topic este reproducerea (nu chiar in toate detaliile) a masinii. S-a plecat de la un Maisto 500K la 1:18, intrucat singurul exemplar de Blue Goose este la 1:43.

    Imagine postata Imagine postata Imagine postata

    Imagine postata

    Progresul pana acum este caroseria modificata in partea din spate, detalii ale motorului (inca nefinalizat). A fost facut un test de vopsea iar rezultatul este promitator, in test vopseaua nu are lac, dar in lumina naturala se apropie de un albastru Lufftwafe metalizat.

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

Comentarii

GGG nu are comentarii la profil inca.