Forum Machete,Modelism,Hobby: Piniuli - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Piniuli's Profile User Rating: *----

Grup:
Members
Postari:
38 (0.01 pe zi)
Cel mai activ in:
Auto (19 postari)
Inregistrat la:
20-September 09
Vizualizari:
4468
Ultimul click:
Useril este offline Oct 04 2016 09:58 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
37 ani
Data nasterii
Mai 21, 1986
Gender:
Male Male

Informatii de contact

E-mail:
Private
Website URL:
Website URL  http://www.piniuli.lx.ro

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:barca din chioscul cu ziare, mari corabii

    22 February 2011 - 12:51 PM

    daca vrea cineva primele 3 numere la 50 RON + transport sa lase un PM. Sunt complete cu exceptia unei pensule care lipseste. Biblioraftul si DVD-ul inclusiv.
  2. In topicul:Sfantul Ioan Botezatorul

    30 January 2011 - 08:02 PM

    Vezi postareaSorinR, la 30 Jan 2011, 14:50, a spus:

    Salutare, si eu nou pe aici, doar fascinat de ceea ce iese din mainile navomodelistilor! Nu am lucrat, nu am facut, nu stiu sa fac nik in acest domeniu, dar macar casc gura maaaaaare, pana mi se vad toate plombele la ceea ce iese din mainile celor talentati si implicati in fenomenul asta!! Auzind de revista asta cu corabii, mi-am luat inima in dinti si am luat primul numar (nu vreau sa discut despre posibilitatea de a se stopa distribuirea revistei la nr. 5, am citit toate topicurile) Nu doresc decat sa lucru si eu la corabioara asta, de aceea a sa mai dati pe mine pe aici! Deja au aparut sfaturile bune ale celor mai experimentati, precum Daniel si crios! Razvan, sper sa mai accepti un incepator langa tine! :bang:, sper sa ne descurcam!! cei experimentati sa nu fie rautaciosi, va rog, cel putin eu nu cred ca am curajul si dibacia necesara sa fur meserie de la voi, dar credetima cachiar si asa agemiu am dreptul sa trec si eu prin experienta de a construi pas cu pas o minunatie din asta (pentru mine asa este, nu ma contraziceti ca nu cred) spor la lucru razvane, si sa stii ca sunt apropape, cu un pas, un pas jumate' in urma :D!!


    Ma mai repet o data...
    Nu zic ca nu s-ar putea sa se intrerupa din nou, dar conditiile de acum nu mai sunt aceleasi cu cele de datile trecute. Atunci colectia a aparut doar in 4 orase din tara si a fost cea ce se numeste test de piata. Acum a beneficiat de publicitate si aparitii peste tot.
    CRED ca de data asta intentioneaza sa o duca la capat. Asta daca nu se vor trezi pe la numarul 20, de ex, ca nu mai cumpara nimeni revista, cea ce mi se pare imposibil. Ca nu cred ca vor fi prea multi care sa o cumpere si apoi sa se opreasca la nr. 20....
  3. In topicul:barca din chioscul cu ziare, mari corabii

    27 January 2011 - 04:24 PM

    Asa cum am mai spus, voi ati fost speriati de cele 2 "teste de piata". Atunci revistele s-au gasit doar in 4 orase din tara. Nu putea sa va zica ca e test de piata, ca era clar ca nu le mai iesea un rezultat obiectiv.
    Testul de piata din 2005 a fost un esec, cel din 2010 a fost mai bun, dovada ca acum au aparut peste tot. Au dat in scris ca garanteaza colectia, si au facut reclama la TV, in care probabil au investit ceva, ca am vazut de 4 ori intr-o ora. Test de piata s-a facut in aprilie si la Comorile Pamantului. Aici in Bv au aparut 4 numere dupa care s-a oprit. Seria a aparut prin octombrie, parca

    Treaba cu pretul e alta. Mie imi convenea mai mult daca aparea din 2 in 2 saptamani, chiar daca lucram 3-4 ani la ea. Asa, inca ma gandesc daca o iau.
    Lucrul bun e ca dai banul pe rand, iei corabia in rate, ca tot s-a cam terminat cu creditele si leasingurile acum cu criza.
  4. In topicul:barca din chioscul cu ziare, mari corabii

    25 January 2011 - 10:06 PM

    Si cum ai vrea sa-ti vina abonamentul prin posta? Daca vin piese mari care nu pot fi asa usor expediate, spre deosebire de o revista obisnuita.

    Ideea e ca de data asta colectia nu se mai opreste...
    Pt ca nu e un test de piata cum au fost cele 2 precedente. A beneficiat de o reclama (tocmai am vazut-o la ProTV), si va aparea un toata tara, nu doar in 4 orase.
    Nu am nici o treaba cu DeAgostini, dar stiu ca asta e strategia lor, cu teste de piata. Cei pasionati, eu zic ca n-ar fi pacat sa se "bage".
    Eu inca ma mai gandesc. 15 RON pe sapt e cam mult. Daca era din 2 in 2 sapt. ma bagam sigur.

    Oricum, o sa aiba de pierdut ca au dezamagit deja de 2 ori lumea ...
    Va fi ca in fabula cu lupul la oi :)
  5. In topicul:COLECTIA LUI OLECO

    10 March 2010 - 01:08 AM

    Felicitari si din partea mea Oleco. Atat pt munca depusa la confectionarea machetelor de autobuze cat si pt colectia ta de machete si prezentarea lor foarte reusita. Atentie numai la latimea de banda de pe photobucket ;)

Prieteni

Piniuli nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

Piniuli nu are comentarii la profil inca.