Forum Machete,Modelism,Hobby: claudiuu - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

claudiuu's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
2 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Marina (2 postari)
Inregistrat la:
27-October 09
Vizualizari:
1816
Ultimul click:
Useril este offline Nov 03 2009 05:25 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
36 ani
Data nasterii
Iunie 7, 1987
Gender:
Male Male
Location:
Galati

Informatii de contact

E-mail:
Private
Website URL:
Website URL  http://
Yahoo:
Yahoo  remenyic@yahoo.com

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. USS Constitution - o corabioara

    27 October 2009 - 11:36 AM

    Buna ziua,

    In urma cu aproximativ 6 luni am inceput prima mea nava mai serios asa, ea se numea Crucisatorul SUA si am lucrat la ea pana am terminat coca cu tot cu vopsea dupa care mi sa intamplat ceva si nu am mai avuto.
    Si cu o dorinta arazatoare am zis sa mai incep odata dar altceva mai "pasnic" care sa nu tina de razboaie, asa ca am ales o corabioara. Numele ei este USS Constitution, ea fiind singura nava a carei planuri le-am gasit mai detaliate, care avea macar planuri pentru fiecare coasta in parte si pentru chila, ca asa am mai gasit si alte planuri dar doar coastele le avea schitate chila lipsea si nu ma pricep sa desenez eu.
    In fine, am scos pe coli A3 13 pagini de planuri, foarte incantat de noul proiect m-am pus pe treaba.
    Daca prima nava si anume Crucisatorul am facuto din carton presat aici sa schimbat treaba, caci mana Domnului a intrat in acest proiect si El ma ajutat cu placaj de 4 mm in 3 straturi.
    De asemenea cu ajutorul lui Dumnezeu am primit un traforaj electric de la Einhell si o freza de la Dremel, scule extraordinare pentru modelism si nu numai.
    Asadar am taiat fiecare coasta in parte si chila care era formata din 4 bucati si le-am lipit intre ele. Fiind mai nepriceput am facut o gramada de greseli: am rupt chila dupa ce am lipit toate coastele si de asemenea cred ca am gresit cumva la coaste pentru ca nu prea e simetrica si iarasi dupa ce am lipit chila la loc sa strambat dar foarte putin. Nava am acoperito cu carton dupa care am chituito. Fiindca nu am baghete ca sa o invelesc si sa ii dau aspectul de lemn am sa o vopsesc si o las asa, pentru ca in Galati aici unde locuiesc eu, cele mai subtiri baghete ce le-am gasit au 5 mm grosime iar pentru ce fac eu nu prea se potrivesc. Si nici de pe alte site-uri nu imi permit sa cumpar asa ca improvizez cu ce am si merg inainte ca ceva ceva tot trebuie sa iasa in final, nu ma astept la o bijuterie asa cum ar trebui sa fie dar macar o imitatie.
    Atasez si cateva poze cu tot procesul de pana acum, si daca este vre-o cineva care poate sa adauge ceva sfaturi si indrumari chiar si critici sunt bine venite, eu accept cu placere orice poate ajuta.



    Imagine postata
    Imagine postata
    Imagine postata
    Imagine postata
    Imagine postata
    Imagine postata
    Imagine postata
    Imagine postata
    Imagine postata
    Imagine postata
    Imagine postata
    Imagine postata
    Imagine postata
    Imagine postata

Prieteni

claudiuu nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

claudiuu nu are comentarii la profil inca.