Forum Machete,Modelism,Hobby: dudah - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

dudah's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
3 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Aviatie (2 postari)
Inregistrat la:
14-April 06
Vizualizari:
1616
Ultimul click:
Useril este offline Oct 14 2007 03:43 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Topicele mele

  1. info+help pt newbie, va rog?

    26 September 2007 - 10:16 PM

    Va salut!
    Tocmai am gasit o macheta la care visam de mult: A-10. Macheta este de la Italeri, scara 1:48. Mi-am bagat putin nasul prin cutie si chestia care mi-a atras atentia si m-a deranjat, dat fiind ca este un proiect mai special, a fost lipsa de detalii din cockpit, in special de pe bord. Am cateva machete la activ (5 mai...reusite..) asa ca am zis ca pot sa incerc sa "ma arunc" la un kit de imbunatatire...macar pt cockpit. Stiti cumva unde pot gasi de cumparat? Ori "photetched" ori "resin". chiar...care ar fi mai bun?
    De asemenea, sunt binevenite sfaturi de la oricine are putin timp liber sa mi le dea..m-am documentat putin de pe net, inclusiv walkaround-ul lui Skyray de pe acest site(http://www.cartula.n...bumName=album35). schema de camuflaj pe care as vrea sa o aplic este cea cu med. green, dk. green si gunship gray.
    Daca intereseaza pe cineva, voi reveni cu detalii, dar nu cred ca o sa ma apuc de ea pana nu iau si ceva sa rezolv cockpit-ul ala..
    Va multumesc anticipat!
  2. Decals pentru UH-1 Huey Hog

    14 April 2006 - 10:45 PM

    salutare..am nevoie de o foaie de decal-uri pentru Bell Uh-1 "Huey Hog" de la Revell cod 04476. Are cumva cineva una in plus? ..sau daca stiti de unde pot sa fac rost..Multumesc anticipat..