Forum Machete,Modelism,Hobby: Buss - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Buss's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
507 (0.1 pe zi)
Cel mai activ in:
Blindate (244 postari)
Inregistrat la:
25-December 09
Vizualizari:
19619
Ultimul click:
Useril este offline Apr 18 2018 08:05 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
39 ani
Data nasterii
Decembrie 11, 1984
Gender:
Male Male
Location:
Bucuresti

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Website URL:
Website URL  http://www.indeo-auto.ro
Yahoo:
Yahoo  indeo_auto

Awards

Awards:
blindate-3

Ultimii vizitatori

  • Fotografie flo 
    31 Dec 2023 - 00:23
  • Fotografie aviatie 
    18 Apr 2018 - 06:23
  • Fotografie dany 
    09 Mar 2018 - 07:57
  • Fotografie Dan94 
    02 Feb 2018 - 05:35
  • Fotografie mamutel 
    11 Dec 2017 - 18:15

Topicele mele

  1. Modelism fara Frontiere Model Show 2017

    29 August 2017 - 03:43 PM

    INVITATIE

    Asociatia "Modelism Fara Frontiere" are deosebita placere sa va invite sa participati la prima editie a evenimentul modelistic "Modelism fara Frontiere Model Show 2017".Evenimentul se va desfasura in perioada 1-3 Decembrie, in incinta ParkLake Mall, Strada Liviu Rebreanu 4, București.

    Cu ocazia acestui eveniment vom inaugura oficial deschiderea primei asociatii de modelism static din Bucuresti - Asociatia "Modelism Fara Frontiere", alaturi de o expozitie modelistica, workshop-uri si multe alte activitati surpriza!


    Va asteptam cu drag sa participati cu modelele dumneavoastra in cadrul expozitiei si speram sa va simtiti cat mai bine in cadrul acestui show modelistic alaturi de noi!






    Date de contact :

    e-mail : expomff@gmail.com

    Facebook : https://www.facebook...ie.modelistica/

    Site : www.mffa.ro(in constructie)



    Rog un moderator sa faca topic-ul sticky. Multumesc!
  2. IAR-80 "Ressurected Hero"

    31 July 2017 - 09:33 AM

    In egala masura iubit si controversat IAR-80 este cu siguranta cel mai reprezentativ aparat de zbor al FARR in timpul celui de al II-lea razboi mondial.Un aparat de zbor cu caracteristici deosebite pentru vremea la care a fost proiectat si construit ,cu adevarat o mandrie pentru Industria Aeronautica Romana. Cu toate acesta fara curajul,daruirea si sacrificiul celor care l-au pilotat nu ar fi ramas decat un simplu aparat de zbor.Alaturi de acesti Eroi ai aerului a impartit nemarginirea cerului, clipele de inclestare in luptele aerine, victoria dar si moartea.Timpurile s-au schimbat insa si vremea Eroilor a trecut iar uitarea se asterne din ce in ce mai grea peste chipurile tinere ce ne privesc azi din pozele ingalbenite de vreme.La fel si peste amintirea IAR-80-ului.Si nici nu e greu in conditiile in care nici macar unul nu a supravietuit.Tot ce avem acum sunt doar amintirile asternute pe pagini de hartie si piese ratacite ale unui puzzle imposibil de compus.

    Evenimentul pe care vrem sa il propunem vine ca o continuare a campaniei " Adoptati un IAR-80", campanie care a readus in atentia modelistilor subiectul IAR-80, prin punerea in vanzare a kit-ului la scara 1/48 la un pret deosebit de atractiv. Asa cum spuneam campania are ca scop cresterea numarului de modele construite pe acest subiect in speranta ca vor aparea tot mai multe reprezentari la scara ale acestui avion atat in mediul online cat si la concursurile si expozitiile nationale dar si la cele internationale.
    Pentru ca nu consideram simpla achizitie a kit-ului ca fiind suficienta pentru indeplinirea scopului propus va lansam urmatoarea provocare.
    Constructia unui IAR-80.
    Cum? Acesta nu este un concurs. Dorinta noastra este sa mobilizam un grup cat mai mare de modelisti care sa se alature demersului nostru si scopului de a scoate la lumina subiectul acesta prin munca depusa la realizarea modelelor. Ne dorim ca toti cei care se vor alatura acestui eveniment, sa incerce sa construiasca aceste modele cu daruire.Sa incerce sa isi depaseasca limitele si sa dea tot ce pot pentru un rezultat de exceptie.Acum nu este vorba despre premii. Credem cu tarie ca dincolo de rezultatul final, modelismul este mai ales despre proces, despre drumul pe care il parcurgem din momentul in care taiem prima piesa de pe rama si pana la poza de final.Suntem insa de parere ca rezultatele deosebite merita o recunoastere pe masura asa ca la sfarsitul acestui eveniment vom recompensa munca depusa talentul dar mai ales atitudinea acelora care vor participa in sensul si in spiritul acestui eveniment.Singurul castigator insa trebuie sa fie IAR-80-ul.

    Cand? Incepand cu data de 1 August 2017 si pana la data de 31 Ianuarie 2018

    ]Ce? Orice macheta de IAR-80/81, indiferent de scara, versiune, schema de inmatriculare sau producator.

    Vom considera ca participanti toti modelisti care se vor inscrie la acest eveniment pana in data de 1 Noiembrie 2017 pe pagina de facebook hobbyzone.
    De asemenea toti cei care doresc sa sprijine in orice mod acest eveniment sunt rugati sa ne contacteze in prealabil printr-un mesaj privat.Acest eveniment este organizat de catre: http://www.hobbyzone.ro/ si https://hobby.shop.ro/
    Contact si mai multe detalii :

    https://www.facebook....hobby.shop.ro/
    https://www.facebook.com/hobbyzone.ro/
  3. Pz 38t Ausf E - 1:35

    17 January 2017 - 04:58 PM

    Va salut

    Mai jos imagini cu kitul actual pe masa mea de lucru - Trumpeter 1:35 - Pz 38t Ausf E

    La final va face parte dintr-o mica diorama - o rama Miniart si 2-3 figurine si spuf cu el la vanzare.

    Un album cu toate imaginile gasiti aici (click)

    Imagine postataImagine postataImagine postata
  4. Hobby.shop.ro - magazin online de machete si accesorii

    21 December 2016 - 11:26 AM

    UN NOU MAGAZIN DE MODELISM ISI DESCHIDE PORTILE!

    Astazi, The Hobby Shop isi deschide portile pentru voi. Momentan suntem doar doi oameni in spatele acestui proiect, dar suntem plini de entuziasm si vom face tot posibilul sa facem acest hobby cat mai cunoscut si la noi in tara. Asta este misiunea noastra principala – promovarea modelismului static in Romania.

    Dar destul cu vorba lunga. Cu ce venim nou pe piata romaneasca din domeniu? Pai sa vedem…

    - Producatori noi si exclusivi pentru Romania : RB Model (Polonia), Black Dog (Cehia), MENG (China), Green Stuff World (Spania), Hornet (UK), Pegaso Models (Italia), Young Miniatures (Korea), Reality in Scale (Olanda), si lista se va lungi in timp.

    - Promotii peste promotii – in fiecare luna vom avea discount pe un producator anume, de ziua voastra primiti cadou de la noi, daca va abonati la newsletter-ul nostru aveti si acolo discount, si inca mai sunt promotii, dar intrati pe site si trageti un ochi.

    - Transport prin curier rapid in toata tara cu valoare fixa – 17 lei si GRATUIT la comenzi peste 250 lei!

    - Pachete de produse – in curand veti gasi pachete de produse cu preturi reduse, spre exemplu : kit macheta + set vopsele dedicat + teava metalica = -7% extra discount.

    - Suntem deschisi la comunicare si colaborare de orice fel in acest domeniu! Vrem sa colaboram cat mai mult , vrem sa crestem acest hobby si asteptam orice parere si critica sau lauda cu mintea deschisa.

    - In curand vom incepe si seria noastra de articole tip tutorial, product review, stiri, etc. dar suntem deschisi si la colaborari. Deci daca ai vreo idee sau vrei sa faci ceva de genul asta, da-ne un mesaj!

    Asa ca pe final am o mica rugaminte, ca intre prieteni. Avand in vedere ca este si perioada de sarbatori si noi suntem si la inceput de drum, posibil sa mai calcam si stramb, deci va rugam sa aveti putina rabdare cu noi. Vom face absolut tot posibilul sa va multumim pe toti.


    SITE : https://hobby.shop.ro

    FACEBOOK : https://www.facebook.com/BAhobbyshop/

    TELEFON : 0740.813.008

    Imagine postata
  5. Accesorii diorama 1/48

    07 March 2016 - 10:16 AM

    Va rog sa imi recomandati si mie macar un producator daca nu cod de kit, ce face la 1:48 butoaie, canistre, carucioare, accesorii de aerodrom nemtesti WW2. Vreau sa fac o baza pentru avion si as vrea sa arunc si niste accesorii. Eu am gasit doar un kit tamiya la 1:48.


    Mersi! Imagine postata

Prieteni

Comentarii

Pagina 1 din 1
  1. Fotografie

    pruteanucristian 

    04 Jun 2014 - 21:20
    mai e de actualitate?
  2. Fotografie

    Buss 

    18 Dec 2013 - 10:36
    Salut. Pe stoc in romania nu cred ca vei gasi. Pune un anunt in aria de vanzari/cumparari poate il are cineva si e dispus sa il vanda. Numai bine si sarbatori fericite!
  3. Fotografie

    VonManstein1975 

    17 Dec 2013 - 22:12
    buna seara si scuze de deranj! ....caut un Tiger 1 Initial production de la Dragon si nu gasesc in mai nici un magazin din Bucuresti! pe cutie este specificat Leningrad 1943 si tancul are camuflaj de iarna !...Stiti cumva un magazin online de prin tara sau vreo persoana pe care sa-l aibe? Neasamblat si nevopsit! multumesc anticipat si astept un reaspuns! al dv, Andre...
Pagina 1 din 1