Forum Machete,Modelism,Hobby: JangBogo - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

JangBogo's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
2347 (0.67 pe zi)
Cel mai activ in:
Vanzari, Cumparari, Schimburi (651 postari)
Inregistrat la:
10-February 10
Vizualizari:
19538
Ultimul click:
Useril este offline Aug 23 2019 09:14 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
42 ani
Data nasterii
August 30, 1976
Gender:
Male Male
Location:
Craiova
Interests:
Figurine Antichitate-perioada moderna, Afrika Korps, Japonia.

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Ultimii vizitatori

Topicele mele

 1. The Winter is coming!

  07 January 2019 - 10:45 PM

  Salutare tuturor!!

  Vă cer scuze pentru absență, dar nu știu ce-am avut că foarte greu am putut recupera contul, parola și toate cele.Astăzi, dintr-o dată, parola și contul erau în memorie, totul s-a urnit ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
  Să zicem că-i un miracol de început de an și am să-ncep cu ceea ce am putut finaliza în 2018.
  Saxonul de la Fer Miniatures, sculptat de talentatul nostru compatriot Paul Deheleanu stătea cam necăjit de la finele anului trecut, pardon, de acum doi ani (nu mă obișnuiesc cu noua trecere), când a fost figurina atelierului nostru din 2017.
  Acum l-am putut vizualiza mai clar, l-am vrut, certamente, vânăt de frig, oscilând între frigul prea puternic, care pune stăpânire pe tot, și dorința de a rezista, păzi, ultima graniță a vieții în fața morții. Cumva inspirat și de serialul acela, care ne tot ține în tensiune („Game of Thrones”, desigur), l-am adus la rezultatul pe care îl vedeți.
  Aceleași acrilice Vallejo, Scale 75 (metalicele), un Titanium White de la Jo Sonja, pensule Winsor and Newton, seria 10,obișnuita paletă umedă, ceva prieteni în jur (dan94 și b00gie), la una două ședințe comune de lucru,, ceva mai multă inspirație la final de an și cam asta este tot.
  Pentru cei interesați de zăpadă, mantaua a avut o soluție dedicată de la AK, testată în 2017, iar la finalizarea de acum, am lucrat cu un amestec de aracet (White Glue), apă și ceva publere de zăpadă de la Gale Foce Nine (luat, hăt, de mult timp, de la Jadar, via Mielu).
  Să aveți un an cât mai rodnic , modelistic și nu numai!
  Nicu
 2. Harald, Heroes and Villains bust

  02 May 2018 - 10:11 PM

  Salutare tuturor!

  Un proiect pe care l-am început împreună cu b00gie, fiecare lucrând varianta lui, dar după acceași metodă explicată la topicul cu proiectul umanitar.
  Unde am ajuns la ora actuală. „Preshading”-ul efectuat ajută enorm la definirea zonelor de lumini și umbre, plus la cea a volumelor!
  Să aveți spor!
  Nicu
 3. Infanterist confederat, Regimentul 9 Kentucky, minibust, FeR Miniatures, 1/16

  19 April 2018 - 09:52 PM

  Salutare tuturor!

  Un mic experiment în cadrul unui proiect mai special pentru mine, care include trei busturi.
  M-am mișcat mai repede cu infanteristul din Regimentul 9 Kentucky, din armata confederată, de la FeR Miniatutures.
  Câteva fotografii mai jos, mai sunt corecturi de făcut și zone de definitivat. Am lucrat aproape exclusiv cu acrilice de la Jo Sonja, cu excepția unui Grey Stone și Deep Yellow de la Vallejo, adăugate la tunică, și a unor cerneluri, Black și Blue, pentru evidențierea detaliilor. Am folosit o combinație de Olive Green, Warm White și mici stropi de Payne Blue pentru tunica de culoarea untului de alune (nu era chiar așa după ce m-am documentat puțin, am ajuns la un ou de rață), am folosit setul dedicat pentru carnație ca să atac fața, combinații de Black și Payne Blue pentru cureaua mai închisă, Burnt Umber și Burnt Siena pentru cureaua subțire, Black și Burnt Umber pentru cureaua de pe umărul stâng. Pentru păr, Burnt Umber, apoi cerneală neagră, diluată, de la Vallejo, după care am adăugat treptat, Burnt Siena, Yellow Orange, Warm White, diferite combinații, cu care m-am jucat în accentuarea volumelor părului și a jocurilor de lumină. Nu sunt foarte mulțumit. Culorile Jo Sonja sunt ok, dar se lucrează cu totul altfel, par, mai degrabă, asemănătoare uleiurilor, nu poți dilua prea mult, altfel nu se așează culoarea cum trebuie (pe pălărie se vede cel mai bine).
  Spor la proiectele personale!
 4. Medeina, zeița lituaniană a pădurilor și a primăverii

  13 February 2018 - 09:47 AM

  Salutare tuturor!

  Nu prea mai am timp de pictat, însă și când mă enervez, nu mă las până nu mă descarc...artistic!
  Mai jos, un proiect pe care am încercat să-l gândesc altfel. Bustul de la La Ruota del Tempo este draguț, mititel, dar parcă nu-mi venea să-l las singur. Am renunțat la titlul dat de producător, Prințesa Nabila, în favoarea unui personaj mitologic, Medeina, zeița lituaniană a pădurilor și a primăverii..
  Am mai pus pe bază niște crenguțe, sugerând un colț de pădure. După ce le voi trece printr-o soluție de apă cu aracet, vor fi vopsite, iar mugurașii vor deveni...mugurași mai mici.
  A ieșit o schiță, deocamdată, am multe de rezolvat .
  Ca de obicei, am folosit pensule Winsor and Newton, seria 10 (0 și 2), acrilice Vallejo, Scale 75 și Jo Sonja, o paletă umedă. Am mai avut la dispoziție un ceai bun și o noapte albă. Plus vechea mea cameră foto, un Nikon compact și un radio londonez de muzică clasică (http://streema.com/radios/play/687). Compoziția va fi un cadou pentru o bună prietenă!
  Am lucrat cu acceași metodă, primer negru, apoi am plecat de la culorile închise spre cele deschis. Încă mai sunt de definitivat o grămadă de elemente.
  Spor și inspirație la proiectele personale!
  Nicu
 5. "A furore Normannorum libera nos, Domine!"

  12 November 2017 - 01:57 PM

  Salutare tuturor!

  Cum timpul pentru hobby s-a redus drastic, enervat că nici perspectivele de viitor nu sunt prea îmbucurătoare, am zis să aleg ceva din armata gri, care poate reda cel mai bine starea mea.
  Deci un viking furios, un "veteran" căruia nici zeii din Valhalla nu-i mai pot găsi leac, unul dintre cei care inspira în Evul Mediu celebra "A furore Normannorum libera nos, Domine" ("Fereşte-ne, Doamne, de furia nordicilor!", nordicii înspăimântători fiind, fireşte, vikingii).
  Bustul este produs de Bestsoldiers, aveţi aici mai multe detalii: http://shop.bestsold...ucts/BEST_BU006
  Am lucrat cu tradiţionalele acrilice Vallejo, ceva Scale 75 pentru barbă (un Mars orange) şi pensule Winsor and Newton seria 7, Leonardo da Vinci seria 10. Pentru barbă am mers pe varianta oferită de Marc Masclans aici:
  Încă o tonă de făcut şi unele chestiuni de remediat la faţă!
  Succes la proiectele personale!
  Nicu

Prieteni

Comentarii

Pagina 1 din 1
 1. Fotografie

  JangBogo 

  18 Dec 2013 - 00:58
  Salve Andrei (daca am retinut corect)!
  Din pacate nu te pot ajuta, doar sa vorbesti cu Mielu, sa ti-l aduca din afara. In tara nu exista nici un magazin care sa-ti satisfaca dorinta.
  Cele bune!
  Nicu
 2. Fotografie

  VonManstein1975 

  17 Dec 2013 - 21:34
  buna seara si scuze de deranj! ....caut un Tiger 1 Initial production de la Dragon si nu gasesc in mai nici un magazin din Bucuresti! pe cutie este specificat Leningrad 1943 si tancul are camuflaj de iarna !...Stiti cumva un magazin online de prin tara sau vreo persoana pe care sa-l aibe? Neasamblat si nevopsit! multumesc anticipat si astept un reaspuns! al dv, Andre...
 3. Fotografie

  JangBogo 

  29 Aug 2013 - 08:42
  Ti-am raspuns deja, ai emailul meu: nicom48@gmail.com.
  Nu pot vedea raspunsul tau.
 4. Fotografie

  matly 

  29 Aug 2013 - 07:49
  salut
  ITALERI 1296 Lockheed F-104 G Starfighter RECCE, 45 lei
  m ar interesa dar mi se pare cam scump. Mai lasi ceva?
  Ms
 5. Fotografie

  ale84x 

  24 Jan 2013 - 12:35
  Salutare, ai putea sa imi rezervi pe saptamana viitoare HOBBY BOSS 80207, F-5E Tiger II Fighter si sa imi dai datele pe aneczpal@gmail.com sa iti trimit bani.Toata stima
 6. Fotografie

  matly 

  03 Sep 2012 - 08:05
  sal
  HOBBY BOSS 80244, Fw 190 A-8, 20 lei
  ofer 20 lei cu transportul tau (inseamna cred 3 lei pentru Bucuresti)
  Ms
 7. Fotografie

  matly 

  16 Nov 2011 - 08:54
  se mai vinde ceva la 1:72 din lista retrasa?
Pagina 1 din 1