Forum Machete,Modelism,Hobby: dragosv - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

dragosv's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
7 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Blindate (6 postari)
Inregistrat la:
07-June 06
Vizualizari:
1923
Ultimul click:
Useril este offline Jan 06 2007 06:38 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Postari ale mele

  1. In topicul:Panther D late ICM

    29 December 2006 - 12:45 PM

    Daca te uiti atent eu zic "ca" camunflajul de iarna "paradoxal" nu a iesit rau si la faza asta poti sa incerci cu diferite filtrari, spalari, etc.
    De asemenea trebuie luat in considerare si calea de rulare unde mai ales iarna e foarte mult norori, bucati de iarba, etc
    In ceea ce priveste tehnici de relizare a camunflajului pot sa iti recomand in prezent vre-o dintre ele care sint si unele din cele mai folosite.
    Una dinitre ele este vopsirea cu aerograful incarcat cu vopsea alba a tuturor suprafetlor plane in zona central ca in cazul "postshadingului". Dupa aceasta etapa in functie de rezultat poti sa dai o vopsire de la distanta cu un alb mult diluat pe tot modelul pt. omogenizare. Tot aici punctual cu o pensula subtire cu vosea alba pui un punct de vopsea pe model undeva in partea superioara (turela,sasiu,etc) si cu o pensula lata dai odata peste in jos astfel reusesti sa "spargi" monotonia vopsirii cu aerograful.
    Celalta metoda implica mascarea tuturor muchilor "panourilor" unui blindat cu ce vrei tu (mie imi place "sarea" dar merge si cu revell color stop, etc) si apoi vopsirea cu aerograful cu vopsea alba. In acest caz din cauza delimitarii nete dupa curatare vopsirea de la distanta cu vopsea alba a intregului model pt. omogenizare eu zic ca este obligatorie.
    Si in final ce multi modelisti eu zic ca scapa din vedere si da un aspect veridic modelului: din cauza faptului ca albul evident se murdareste foarte usor o prafuire cu aerograful cu o culoare de pamint pe sasiu chiar deasupra senilelor este foarte recomandata.
  2. In topicul:vreau si eu ajutor

    15 October 2006 - 09:13 AM

    O gramada de vehicule la aceasta scara gasesti "teoretic" din rasina pe la noi.
    Unul din producatorii locali de la Ploiesti fabrica "vagoane" de astfel de machete gata montate si vopsite tocmai pentru modelismul feroviar (extern).
    Numa bine
    oro
  3. In topicul:Tiger I (P) 1/35 Dragon

    15 October 2006 - 08:44 AM

    Macheta arata bine dar ceva ma deranjeaza de cite ori ma uit la ea.
    Personal cred ca problema este stratul mult prea gros de zimerit.
    Cealalta problema care o vad eu este si modelul de zimerit care nu este foarte precis executat si in multe locuri arata a "scoarta de copac".
    Numa bine
    oro
  4. In topicul:Nasul unde nu ferbe oala

    14 August 2006 - 12:15 AM

    Frumos raspuns Wurger !!! :-D
  5. In topicul:ZAPADA

    30 July 2006 - 07:06 PM

    Incerca cu bicarbonat de sodiu sau parf de copt aruncat peste model sau diorama dupa care cu un pulverizator (sticla de parfum goala) stropesti totul cu un amestec diluat de apa si aracet. Inainte de a aplica metoda pe model fa citeva incercari cu aceasta metoda pt. ca este f posibil sa nu iti iasa din prima.