Forum Machete,Modelism,Hobby: krik - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

krik's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
48 (0.01 pe zi)
Cel mai activ in:
Sci-Fi (35 postari)
Inregistrat la:
25-February 10
Vizualizari:
9910
Ultimul click:
Useril este offline Jan 18 2013 03:42 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
46 ani
Data nasterii
Septembrie 27, 1977
Gender:
Male Male
Location:
Resita

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Yahoo:
Yahoo  krik_77

Awards

Awards:
sf-1

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. JEDI STARFIGHTER

    23 December 2012 - 08:02 PM

    Jedi Starfighter de la F.M. sau Delta-7 Aethersprite(denumirea mai exacta) este un interceptor usor de mici dimensiuni. Desi nu are ,,faima" unui x-wing, tie sau snowspeeder este totusi un vehicol cu o apaitie destul de consistenta in Attack of the Clones. Ce este interesant la acest vehicol din punctul meu de vedere este hyperdiver ring-ul utilizat ca si ,,accesoriu" pt. deplasari in hiperspatiu. Despre kit va pot spune ca este un 1/72 bine facut din punct de vedere al detaliilor, DAR cu un numar ridicol de decaluri de asezat pe fuzelaj. In cutie se gasesc doua coli cu exact 177 de decaluri!!!!!!!!!! Ca sa nu te imbolnavesti cu nervii(eu am fost aproape) lipind decalurile la acest model iti trebuie rabdare,rabdare, MULT solvent si fixant pt. decaluri. De accea NU RECOMAD macheta unui incepator.
  2. TIE FIGHTER 1/48

    03 November 2011 - 07:39 PM

    Tie fighter de la F.M. Scara 1/48. Kitul de fata este o versiune imbunatatita a 1/72 - ului atat prin scara fiind mai usor de lucrat cat si prin detaliere. In cutie gasesti pe langa ramele cu componente si hartia cu decaluri(putine la numar doar e un tie) si un pilot in pozitia sezut cat si on ofiter stand in picioare. Comparativ cu versiunea de 1/72, componentele transparente ale trapei superioare precum si a geamului frontal vin separat nefiind necesara mascare pt vopsire. Desi am dat o oarecare interpretare personala machetei totusi am incercat sa respect cat am putut de mult marcajele machetei de studio. Referinte le gasiti aici - http://www.modelermagic.com/?p=10358. Restul mai jos.
  3. X-WING - 1/72

    20 March 2011 - 06:39 PM

    X-wing 1/72 de la F.M. este primul lor kit lansat pe piata. Ca mai toate kiturile F.M. si acesta de fata are numeroase posibilitati de finalizare. Hartia cu decaluri contine marcaje pt. RED 1,RED 2,RED 3 si RED 5. De asemenea trenul de aterizare poate fi montat in pozitie ridicat/coborat iar ,,aripile" sunt mobile. In cutie mai gasesti un pilot in pozitie culcat, unul in picioare precum si droizii aferenti fiecarei variante de finalizare. Singurul minus(major) al kitului il reprezinta lipsa nervurilor care sunt montate pe muchia din spate a fiecarei ,,aripi". A trebuit sa le fabric din mine pt. creion de 0.5 mm.
    Am ales ca varianta de finalizare RED 3(Biggs Darklighter) din doua motive:
    - RED 3-ul are in opinia mea cele mau multe marcaje de asezat pe fuzelaj dintre cele patru posibilitati.
    - referinte mai mult decat complete ale machetei folosite la filmari pt.,,Star Wars – A New Hope ".
    Un lucru distinctiv al RED 3-ului il reprezinta duza motorului dreapta sus care este mai scurt decat celelalte trei.
    Referinte ale RED-3-ului le gasiti aici: http://www.modelermagic.com/?p=3713
  4. Curatare vopsea - lac sintetic

    03 November 2010 - 09:37 AM

    Cum se poate curata lacul sintetic de pe o suprafata de plastic? Mai exact vopseaua la spray de la Tamiya din gama ,,AS".
  5. YT-1300 - Millenium Falcon 1/144

    29 August 2010 - 06:10 PM

    Probabil cel mai titrat vehicol din seria S.W., Falcon-ul de fata este un transportor usor corellian folosit in mod special pentru contrabanda datorita vitezei de deplasare, doar a parcurs in ,,mai puţin de douăsprezece parseci calea catre Kessel":) dupa cum il lauda Solo la un moment dat. Macheta mi-a luat aprox. 2 luni sa o termin. Constructia ei merge usor pana descoperi faptul ca decalurile cu marcaje sunt de 3 ori mai putine ca numar comparativ cu marcajele de pe machetele de studio folosite la filmari si din acel moment incepe munca de documentare, vizionare pana iti sar ochii din cap. Uzura(dupa parerea mea esenta Facon-ului) am realizat-o cu ceva wash-uri pe baza de ulei, foarte putin cu pigmenti(nu stapanesc prea bine tehnica) si seturi weathering de la Tamiya aplicate cu buretele si/sau pensula. Turelele sunt rotative iar tunurile acestora se pot rabata. Cam atat...restul mai jos...

Prieteni

krik nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

krik nu are comentarii la profil inca.