Forum Machete,Modelism,Hobby: thedude - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

thedude's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
3 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Auto (3 postari)
Inregistrat la:
05-March 10
Vizualizari:
1542
Ultimul click:
Useril este offline May 03 2010 02:29 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:machete auto "vintage"

    08 March 2010 - 01:57 AM

    Se pare ca nu sunt fani ai machetelor de genul asta pe forum. V-as ruga, daca se poate, sa ma indrumati spre alte forumuri. Stiu ca sunt mai mult obiecte decorative, dar eu totusi le prefer pe cele care sunt bazate pe un model care a existat/exista in realitate(cele din pozele pe care le-am postat nu am reusit sa aflu ce sunt, in afara de broscuta, bineinteles, iar cea de teren banuiesc ca ar fi un m461) . Deocamdata detin doar doua machete, un renault 4 si un renault estaffete(model produs si de dacia in 872 de exemplare), si mi-as dori mult sa aflu cum se fabrica, de ce materiale si scule as avea nevoie si de unde sa le procur.
  2. In topicul:machete auto "vintage"

    07 March 2010 - 05:21 PM

    Vezi postareaAxel_BMW, la 5 Mar 2010, 14:07, a spus:

    Nu prea cred sa fie facute de un producator de machete , eu am vazut dinastea la BAM BOO , care este magazin cu obiecte decorative. Sunt mai mult de ornament . As fi vrut sa-mi iau si eu una, dar aveau un pret mult prea mare pentru calitatea lor.


    tocmai asta imi place mie. constructia deliberat "neglijenta", proportiile incorecte si aspectul de invechit. par mai "umane", au mai multa valoare artistica, daca pot sa spun asa, decat machetele cu putine detalii, turnate dupa o matrita, dintr-o singura bucata. desigur, apreciez machete de genul bugatti-ului sau mercedesului mille miglia care se gasesc pe autoart si au nenumarate detalii. dar, pana sa ajung sa-mi permit asa ceva, intre machetele de producator cu preturi decente si cele artizanale despre care este vb in topic, o sa le prefer pe cele din urma.

Prieteni

thedude nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

thedude nu are comentarii la profil inca.