Forum Machete,Modelism,Hobby: cristim - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

cristim's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
7 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Feroviar (7 postari)
Inregistrat la:
05-April 10
Vizualizari:
2429
Ultimul click:
Useril este offline Apr 19 2010 03:23 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
33 ani
Data nasterii
Mai 22, 1990
Gender:
Male Male
Location:
Brasov

Informatii de contact

E-mail:
Private
Website URL:
Website URL  http://
Yahoo:
Yahoo  kingofthelife1@yahoo.com

Ultimii vizitatori

  • Fotografie LajosK 
    21 Sep 2013 - 10:19
  • Fotografie flo 
    16 Apr 2010 - 22:12
  • Fotografie rares 
    09 Apr 2010 - 07:45

Postari ale mele

  1. In topicul:inceputul unei diorame

    15 April 2010 - 02:50 PM

    LDH, asa va trebui sa arate la final si diorama mea?:)) , zici ca este un raft plin dintr-un magazin de accesorii de electronice. :) Pana la urma voi folosi OSB de 8 cred, ca baza, si ii voi face un cadru asemanator cu cel pe care l-ai facut tu . Am o schema a ceea ce vreau eu sa fac, doar ca inca nu ma pricep la winrail si am facut-o pe foaie, dar nu am talent la desen si nu arata foarte "estetic" asa ca lucrez la asta ca sa pot pune o poza sa va faceti si voi o ideea a ceea ce vreau sa fac. Acum si o intrebare... dupa ce fac baza am vazut ca trebuie sa fixez temporar sinele ca sa vad cat de bine ruleaza trenul...apoi ce material sa folosesc pentru a lipi sinele pe el sau cum sa le prind, am vazut ca LDH nu recomanda pfl. pot folosi polistiren si daca da, de care? extrudat sau normal de cat? bun si uite ca mi-a mai venit inca una: ce terasament sa folosesc din acela de la NOCH la rola sau am vazut ca se mai face si din nisip cernut si lipit dar cred ca cea de-a doua varianta este mult mai grea mai ales pt un incepator ca mine, nestiind tehnica.
  2. In topicul:inceputul unei diorame

    14 April 2010 - 03:35 PM

    Multam pt schita. Intre timp am schitat si eu ceva dar inca nu este definitivata. O sa ma inspir din schita data si sa o combin cu ce am facut si eu. Mai urmeaza sa ma gandesc cum sa fac relieful si apoi la treaba:) .
  3. In topicul:inceputul unei diorame

    08 April 2010 - 09:49 AM

    Ok deci am zis ca dispun de 2 panouri de lemn de brad cu grosimea de 2 cm si dimensiunile de 2/1. Recunosc este putin greu dar nu cred ca este mare diferenta intre acest panou si un panou de OSB, in plus cred ca ma ajuta deoarece este un lemn de esenta moale si pot fixa elementele cu suruburi pt lemn. Cat despre dimensiune, pot mari de la 2/1 cat este necesar pentru a fi incadrate 2 circuite.
    O zi buna!
  4. In topicul:inceputul unei diorame

    07 April 2010 - 09:33 AM

    Mda... m-am convins in ceea ce priveste alegerea materialului pentru baza. Am vazut ca se mai foloseste si pfl de 3 mm asezat deasupra cadrului. Si din cautarile mele am gasit si un astfel de cadru.



    si daca pana la urma voi face din pfl sau plasa cred ca pot lucra si la lungime/latime, si stage care crezi ca este dimensiunea ideala daca as vrea sa folosec 2 trasee. Am o ideea despre ce as vrea sa contina diorama mea dar inca nu imi pot imagina un traseu al liniilor si asta ma impiedica sa incep constructia.
    O zi buna!
  5. In topicul:inceputul unei diorame

    06 April 2010 - 01:55 PM

    Imi cer scuze pentru greseala acum vad k am scris 3/1m dar este de 2/1 imi cer scuze inca o data:)

Prieteni

cristim nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

cristim nu are comentarii la profil inca.