Forum Machete,Modelism,Hobby: Cortez - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Cortez's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
12 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Aviatie (11 postari)
Inregistrat la:
27-April 10
Vizualizari:
3803
Ultimul click:
Useril este offline Aug 19 2013 10:14 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
40 ani
Data nasterii
Ianuarie 27, 1984
Gender:
Male Male
Location:
Constanta

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Website URL:
Website URL  http://

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. 1/72 Heller Alouette I.A.R. 316 B

    14 January 2011 - 01:39 AM

    Al doilea Alouette la scara 1/72 pe care il fac. De fapt l-am facut in paralel cu varianta navala cu nr de inmatriculare 39. Am utilizat macheta Heller varianta Gendarmerie. Am vopsit la pensula utilizand urmatoarele culori Revell mate: Dark Green 39, Dark Earth Matt 82, Beige 314, Light Blue Matt 49, Black Anthracite 09, Yellow 15, Ferrari Red 34 si Silver 90. Peste vopsea am dat o mana de lac lucios 01. Am utilizat pentru diluare diluant universal 509. Decalurilie au fost cele pentru Mill Mi 4 si Mig 21/29 de la Parc Models.
    Pe langa kit-ul de baza am incropit lansatoarele de proiectile reactive nedirijate(impreuna cu bratele si punctele de acrosare), mitraliera este de la MiniWorld nefiind cea pe care am comandat-o intrucat cei de la machete.ro au schimat produsul fara sa ma anunte (dar nu e o paguba prea mare), bancheta pentru locurile din spate, centurile de siguranta, pedalele palonierului, cablurile de la elicea principala, si aparatorile efuzoarelor.

    continuare poze

    Atasez si o serie de poze cu cele doua Alouette pe care le-am facut. Sper sa reusesc sa le refac la o scara mai mare 1/48 sau chiar 1/32 desi nu prea am gasit Alouette III la scara asta si am impresia ca nu se mai fabrica. Sunt primele machete pe care le fac dupa o pauza de 5 - 6 ani. Sper sa ajung cat mai curand la un nivel mai decent in ceea ce priveste vopsitul. In ceea ce priveste pozele nu am avut o lumina mai buna pentru a face poze mai clare.
  2. I.A.R. 316 B ALOUETTE "NAVAL"

    30 August 2010 - 09:35 PM

    Salutare tuturor machetistilor!
    Sunt nou pe forum si ca machetist nu am foarte multa experienta. Doresc sa realizez o macheta a elicopterului care a fost imbarcat pe Distrugatorul(pe atunci) acum Fregata Marasesti, in exercitiul NATO Strong Resolve 1998. Am cumparat doua machete Heller 1:72, respectiv Alouette III Gendarmerie si Alouette III Securite Civile. Orice fel de ajutor este binevenit. Inca nu am vopsea si lipici. Nu am vopsit decat la pensula dar nu am "scule profesionale", pana acum am utilizat pensule de acuarela. Astept sugestii.

Prieteni

Cortez nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

Cortez nu are comentarii la profil inca.