Forum Machete,Modelism,Hobby: tiberius - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

tiberius's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
1 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Marina (1 postari)
Inregistrat la:
10-May 10
Vizualizari:
1675
Ultimul click:
Useril este offline Dec 29 2012 11:58 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
50 ani
Data nasterii
Aprilie 8, 1974
Gender:
Male Male
Location:
Dr.Tr.Severin

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Website URL:
Website URL  http://

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. Lexington Brig

    15 May 2010 - 11:10 PM

    Salut pe toti membrii acestui minunat forum ! Sunt nou pe aici si imi doresc sa fac parte din comunitatea voastra.
    Povestea mea : am intrat pe forum cautand informatii despre un aerograf si am ramas vrajit de lucrurile extraordinare pe care le-am vazut aici. In cateva zile am citit cat am putut de mult, iar urmarea a fost comanda unui kit. Desi pot spune ca am ceva scule nu m-am incumetat la o lucrare din zero, cu atat mai mult cu cat in magazinele din orasul meu nu prea gasesti nimic din ce ai nevoie ( " nu aducem ca nu e cerere"), iar cu net-ul pana acum am imbogatit curierul rapid.
    Sunt convins ca fara ajutorul vostru nu ma voi descurca si voi face greseli mari, asa ca am sa va solici sprijinul.Prima rugaminte : in intructiunile in romana ( pe o coala care cred ca o pun in toate kit-urile sta scris " baghetele subtiri necesare imbracarii finale a corpului imbracat in baghete groase se lipesc cu prenandez" ! Treaba cu prenandezul nu am gasit-o pe forum si m-a nedumerit. Deci ce lipiciuri imi trebuie pentru toata lucrarea pana la final ? Am citit de aracet alb si superglue. Vreau sa fie o lucrare trainica si nu ma zgarcesc la tarate. Am citit de UHU HART, e bun si pentru lipirea baghetelor pe coaste si pentru stratul final sau aracet incolor + super glue sau UHU+ superglue ? Corpul va fi vopsit cu acrilice. Vreau ca in timp lipiciul sa nu lucreze, sa cedeze sau sa deformeze corpul. Luni trag o fuga la Craiova si imi iau materale asa ca as avea nevoie de un raspuns cat mai curand.
    Cum pun poze in cadrul topicului ( sa apara dimensiune redusa iar cand dai clic sa revina la o marime mai mare ) ?
    Lucrarea va avansa incet din lipsa de timp si pentru ca nu vreau sa gresesc, insa voi pune poze cu toate operatiunile. Multumesc mult.

Prieteni

tiberius nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

tiberius nu are comentarii la profil inca.