Forum Machete,Modelism,Hobby: Alecu - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Alecu's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
216 (0.03 pe zi)
Cel mai activ in:
Aviatie (99 postari)
Inregistrat la:
31-August 06
Vizualizari:
5188
Ultimul click:
Useril este offline Sep 22 2007 02:13 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
33 ani
Data nasterii
August 8, 1990
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Private

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. Reductie

    01 September 2007 - 09:26 PM

    Am si eu nevoie de o reductie pentru furtunul aerografului, la compresor. Presupun ca e de la 1/4 (la copresor si trebuie sa fie fie pe interior) si la aerograf 1/8 pe exterior. Deci 1/4 la 1/8 ... cred :-D . O sa pun maine poze cu furtunul si capatul compresorului. Stie cineva unde as gasi reductii de genul asta ?
  2. Culoare Bf 109E

    28 August 2007 - 01:07 PM

    Dupa cum suna titlul topicului as avea si eu nevoie de ajutor cu Bf-ul acesta. M-ar interesa codurile de culoare de la vopsele MM acrilice, cele care sunt pe site-ul machere.ro si mai exact: http://www.machete.r...cPath/8_110_109 , are sa se potriveasca Bf-ului 109E.
    Multumesc mult!
  3. Spargatorul de gheata "Mantuirea"

    04 March 2007 - 07:28 PM

    Apelez la documentatia "secreta" a unora mai experimentati, cat si la bunatatea acestora. Eu am in lucru "Mantuirea" (de la 0), intr-o incercare de a restaura, in miniatura spargatorul de gheata ce a lucrat pe Dunarea maritima si la gura Sulinei, dar a participat si la primul Razboi Mondial in serviciul grupului de remorchere de serviciu. Problema e ca eu am informatii desprea ea, decat ce am gasit intr-o revista Modelism.
    Daca are cineva documentatie, poze sau orice altceva in legatura cu "Mantuirea", v-as fi foarte recunoscator.
    Multumesc,
    Alecu
    Si sa va arat si inceputul navei, o parte din chila (o fac bucata cu bucata, nu stiu daca este indicat dar ... i'm new, am o scuza :-) ).
  4. Furtunel pt aerograf

    08 February 2007 - 10:59 AM

    Salut, as avea si eu nevoie de un sfat ... o indrumare de fapt. Unde pot sa gasesc si eu furtun pt aerograf ca pana acum nu am gasit pe nicaieri (am cautat pe la magazinele de uz casnic, cele de vopsele, instalatii etc.)/.

    Imi trebuie pt aerograful acela cumparat de la Modelism, copie dupa Iwata. Il am de la Craciun dar nici pana acum nu l-am folosit pt ca nu am avut cu ce sa-l conectez la motorul de frigider pe care il am.

    Orice raspuns e bine primit. Multumesc si spor
  5. Acetona nu ataca plasticul?

    14 January 2007 - 09:39 PM

    Ma scuzati ca pun o intrebare atat de tampita, dar, ca sa curat vopseaua de pe un MiG 21, dupa ce ma saturasem pana peste cap de smirgheluit am incercat si cu nitrosolv dar fara rezultat, si m-am hotarat (din intamplare... am vazut o sticluta langa mine) sa incerc si cu acetona. Spre surprinderea mea acetona nu a atacat plasticul (sau, poate, foarte putin, fara sa-mi dau seama) si vopseaua s-a curatat surprinzator de bine. O sa postez si o poza cu aparatul dupa tratamentul cu acetona.

    In principiu, am luat o pensula careia i-am taiat foarte scurt perii, am bagat-o in acetona si am inmuiat putin vopseaua aplicata cu ea, apoi am frecat putin cu aceiasi pensula si s-a curatat.

    Singura explicatie care imi vine in minte e ca acetona se usuca atat de repede incat nu are timp sa atace plasticul :whistle: :-D (acetona ar trebui sa atace plasticul, nu?)

    Acum ..... poate am spus o serie de tampenii mai mari ca mine; nu stiu insa ce sa zic.

    Ce parere aveti?

Prieteni

Alecu nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

Alecu nu are comentarii la profil inca.