Forum Machete,Modelism,Hobby: radu_me - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

radu_me's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
27 (0.01 pe zi)
Cel mai activ in:
Mari Corabii (21 postari)
Inregistrat la:
30-January 11
Vizualizari:
8739
Ultimul click:
Useril este offline Sep 25 2017 09:42 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
46 ani
Data nasterii
Aprilie 6, 1978
Gender:
Male Male
Location:
Bucuresti

Informatii de contact

E-mail:
Private
Website URL:
Website URL  http://

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:Sfantul Ioan Botezatorul

    29 January 2016 - 08:40 AM

    Mi-ai facut si mie chef sa continui lucrul la ea. Am toate numerele (sper) dar m-am oprit pentru ca a intervenit o lucrare la scara 1:1 (o casa) si nu am mai avut timp.
    Spor!
  2. In topicul:SIB de Bistrita

    05 May 2011 - 11:04 PM

    Iti spun ca de la radu la radu: imi place grija pentru detalii si selatura puntii care deja se vede. Mereu cand ma uit la topicul tau ma mananca mainile sa mai fac si eu ceva. keep going !
  3. In topicul:Sfantul Ioan Botezatorul

    05 May 2011 - 10:22 PM

    '

    Vezi postareakodat, la 5 May 2011, 17:43, a spus:

    eu ma gandeam sa plachez puntea si sa nu tai filele, la fel cum a facut SERGHEY (sper sa nu se supere ca i-am imprumutat poza). pe urmatoarea punte masor pana unde vin acestea si plachez in continuare. consider ca asa voi realiza o placare (calafatuire) mai estetica, putand pune la presat puntea dupa ce lipesc filele. apoi pun pe pozitie continuarea puntii si lipesc pe aceasta filele care "ies" de pe prima punte deja lipita...

    Nu sunt eu mare expert dar "apoi pun pe pozitie continuarea puntii si lipesc pe aceasta filele care "ies" de pe prima punte deja lipita" nu e OK. Acele file de punte iesite "pieptane" or sa-ti dea mari batai de cap. Ca tot am vorbit de "pieptane", zic de mine: eu merg cu filatura puntii "pierdut"...abia acum ca am si ultima coasta, o sa montez si ultima parte a primei punti, si o sa merg pana la capat cu filele de punte "in spic" :) (numai termeni din frizerie :) )
    Mai simplu: am o punte copleta de la prova la pupa: lipesc pe ea modelul ales de file de punte.

    PS putin "off-topic": are si DeA un merit: a trezit in multi dintre noi pasiuni avute si pierdute sau dorite si neimplinite. Cei cu experienta de zi cu zi in modelism cred ca se amuza putin :)
  4. In topicul:SIB de Bistrita

    02 May 2011 - 01:25 PM

    M-am gandit si eu sa tai cavaletul dar, cand o sa imbracam corabia, nu o sa mai functioneze smecheria. Am o trilema daca sa tai sau nu...
  5. In topicul:Sfantul Ioan Botezatorul

    01 May 2011 - 12:16 PM

    Si eu intentionez sa fac modelul inchis. As ruga pe cineva cu mai multa experienta sa faca o lista cu numerele ce vor trebuii cumparate in dublu exemplar pentru acest lucru. Sper ca si DeA sa fie pregatiti cu un tiraj suficient la acele numere :)

    Crios, abia astept sa deschizi un topic cu jurnalul constructiei varientei complet modificate. Eventual, cu cat mai multe imagini comentate: ce, cum, de ce...Spor !

Prieteni

radu_me nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

radu_me nu are comentarii la profil inca.