Forum Machete,Modelism,Hobby: catalind - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

catalind's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
21 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Vanzari, Cumparari, Schimburi (10 postari)
Inregistrat la:
25-September 06
Vizualizari:
2480
Ultimul click:
Useril este offline Mar 30 2008 07:26 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:IULIE....caldura mare!!!

    19 July 2007 - 08:50 PM

    Salut, la aceasta intalnire de sambata am sa aduc cateva bucati de plexiglass pentru constructia de cutii de prezentare sau pentru a construi ce vreti din ele.
    Dimensiunile lor sunt de la un A4 pana la bucati mai mici, sunt protejate de o folie de protectie pentru a nu fi zgariate, preturile cred ca o sa va convina vreau sa scap de ele:D. asa ca la mai multe cumparate facem discount. Ne vedem sambata. V-am anuntat ca sa stiti si sa fiti pregatiti in cazul in care aveti nevoie.
  2. In topicul:King Tiger Henschell - Revell 1/72

    11 March 2007 - 06:03 PM

    Foarte interesant, pot spune ca este o macheta foarte reusita pt scara asta... Cred ca ai putea sa faci unul si la 1:35 cred ca ar iesi foarte bine.
    Mult spor in continuare.
  3. In topicul:English tea

    23 February 2007 - 11:22 PM

    Soarte frumos si inspirat. Ca sa nu mai spun profesionist.
    Totusi am o intrebare: de ce noroiul este stralucitor, sau este inghetat si el si atunci se explica totul.
    Oricum este absolut frumoasa lucrarea.
    Mult spor in continuare. :whistle:
  4. In topicul:ati vazut un ... ceva de genul asta

    20 December 2006 - 08:07 PM

    Salut, sper sa pot sa te ajut, inca nu am o poza care sa te lamureasca, dar iti pot spune ca aceasta varianta de tanc Pz. 1 A, a existat si este prima varianta de pz 1 A de comanda, acesta avea ca aparare o singura mitraliera de 9 mm, iar in rest era plin de radiouri, avea ca echipaj intre 2-3 servanti. In mare un fel de tanc de recunoastere si comanda (este similar cu cel de pe site-ul achtung panzer, numai ca acela este Pz. 1 B, care a fost realizat putin mai tarziu, pe un sasiu ceva mai lung, se poate observa ca sasiul de la pz1 A este mai scurt cu un galet mare si unul mic). Acest model (Pz. 1 A) a fost in mare parte utilizat in razboiul civil din Spania in 1936 (pe cutie poti vedea camuflajul specific aceste etape), iar la inceputul razboiului a fost utilizat in mod special in Polonia. Acest model fiind inlocuit cu Pz. 1 B (care a avut si variante de ambulanta de front). Ambele variante de sasiu, atat Pz 1 A cat si Pz 1 B, au avut pe ele cam aceleasi variante de tanc: de lupta, de comanda, ambulanta, scoala, de munitie, antiaeriana si cred ca mai sunt. In mare parte acest model a fost cu precadere utilizat in Spania asa ca ar trebui sa cauti mai multa documentatie in ceea ce priveste activitatea lui in armata germana (oricum, asa cum iti spunea merge lejer si de Polonia).
    Sper ca aceste informatii sa-ti fie de folos.
  5. In topicul:Şenile individuale Panzer IV de la Academy 1/35

    13 December 2006 - 12:53 AM

    Eu mi-am cumparat un set asemanator de la Academy, pentru Tiger 1 si variantele lui, pot spune ca isi face banii, numai ca ai ceva de debavurat, dar produsul final este minunat, mai ales ca ai posibilitatea sa faci cat de largi vrei senilele sau cat de odulate vrei sa para pe galetii superiori. Parerea mea este ca merita este o buna achizitie, spor la treaba.

Prieteni

catalind nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

catalind nu are comentarii la profil inca.