Forum Machete,Modelism,Hobby: Mihaly_Lazslo - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Mihaly_Lazslo's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
18 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Marina (7 postari)
Inregistrat la:
15-February 11
Vizualizari:
3534
Ultimul click:
Useril este offline Feb 08 2013 08:13 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
44 ani
Data nasterii
Octombrie 28, 1979
Gender:
Male Male
Location:
Timisoara

Informatii de contact

E-mail:
Private
Website URL:
Website URL  http://

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. Lupa cu suport si iluminare

    23 October 2012 - 09:55 AM

    Ieri cand imi faceam cumparaturille la Lidle am gasit si mi-am cumparat o lupa cu iluminare cu LED cu 2 posibilități de mărire (de 2 ,5 ori / 5 ori)
    cu un suport care are două cleme de prindere, reglabile la un pret care mi sa parut foarte competitiv 25.00 Lei . Atasez o poza cu produsul eu personal am fost foarte incantat de produs .
  2. Forum nou dedicat zonelor geografice ( judetelor )

    24 February 2011 - 12:11 PM

    In lini mari sunt incantat de forum , ma bucur ca l-am descoperit si zilnic incerc sa petrec timp citind diversele articole .
    Totusi asi dori sa vin cu o propunere asi fi foarte incantat daca s-ar crea o fila noua pe forumul principal intitulata ex. " Judetul Cartula " in care sa se regaseasca sub forumuri care sa acopere toate judetele tarii (ex. " Timisoara - Discutii Libere " etc . ) ..... eu personal sunt din timisoara si asi fi foarte incantat daca asi avea ocazia sa cunosc alti pasionati de modelism de aici din oras initial am avea ocazia sa ne cunostem si poate in timp in functie de persoanele interesate putem merge mai departe cu organizari mai serioase la nivel local . (intalniri , proiecte comune , expoziti etc. )
    Eu mai intru si pe un alt forum unde multumita unei sectiuni de genu am reusit sa cunosc multe persoane cu interese asemanatoare cu ale mele din localitatea in care locuiesc , se organizeaza intalniri saptamanale ... cel mai mare avantaj e ca am reusit sa imi fac prieteni noi cu care colaborez si ne ajutam forumul respectiv chiar mi-a facut viata mai usora :rolleyes: .
    Caut sa imi fac cunostinte si la nivel national dar o organizare locala este mult mai usor de facut si pe aceast fundatie s-ar putea cladi mai usor si activitati nationale .

    PS. Eu acum ma chinui sa cumpar revista Mari Corabi , alerg sapatamanal o ora de la un chiosc la altu pana il gasesc daca am fi in timisoara 10 persoane ( cred ca suntem 1000 )care ar vrea sa il cumpere ne am combina l-am comanda , transportul pentru un numar este identic cu transportul pentru 10 numere :) si in felul acesta ne ar costa cu 1 leu mai scump dar am sti o treaba ..... ca idee se poate verifica si calcula exact .... dar decat sa dai o ciocolata ( 4 lei )

Prieteni

Comentarii

Mihaly_Lazslo nu are comentarii la profil inca.