Forum Machete,Modelism,Hobby: galexdelfin - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

galexdelfin's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
39 (0.01 pe zi)
Cel mai activ in:
Marina (33 postari)
Inregistrat la:
21-February 11
Vizualizari:
13422
Ultimul click:
Useril este offline Nov 17 2015 03:46 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
69 ani
Data nasterii
Februarie 6, 1955
Gender:
Male Male
Location:
Resita

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Topicele mele

  1. Intrebare CNP

    23 May 2013 - 05:43 AM

    Este normal si care este baza legală ca difuzorii de presa cum sunt Zircon Media să solicite la reānoirea abonamentului la publicatii (Bismarck) sa trimitem si CNP-ul?. Pana acum nu mi s-a cerut asta de LS Travel Retail Romānia, care "a īncheiat un parteneriat strategic cu Zirkon Media, liderul naţional īn distribuţia de presă prin abonament" -citat din mailul lor. La intrebarea mea de ce CNP -ul mi s-a raspuns ca "Aceasta este procedura interna la Zirkon Media solicitată de contabilitate" -citat din mailul lor. Cerinta nu mi se pare la locul ei si consider ca este fără temei legal. Pun intrebarea cānd ma voi duce la pantofarul din colţ imi va cere asigurarea medicala sau va fi necesara cānd ne urcam in autobuz!
  2. Cargo "R"

    25 February 2012 - 08:01 AM

    După ieşirea la pensie soţia mi-a facut surpriza sa-mi cumpere primul numar de la SIB. Apoi a urmat BIS. Astea nu au facut decāt să redeschidă o mai veche pasiune şi mi-am adus aminte de cele cāteva lectii de la cercul de navomodelism şi de scurta tangenţă cu marinăria īn 1974 la Coiciu –Inastitutul de Marină- unde după 3 zile am fost diagnosticat cu o otită, drumul meu indreptāndu-se spre alt domeniu. Dar apa a fost si este mediul meu preferat fiind īnotător.
    Asamblānd cele două modele am simţit că lipseşte ceva si anume ceva ce pot face, adică un cargou modern. Am văzut că documentaţia pe net este subţire īn acest domeniu si am perseverat. Descoperind foarte multe poze pe .marinetraffic. de unde m-am inspirat am ales un cargou la īnceput pentru scara 1/100 dar m-am razgāndit pentru 1/50. Asta că imi plac detaliile (dar nu ştiu ce are să iasă). Mulţi īncep şi puţini termină. Eu nu ştiu ce si cum va fi. Dimensiunile navei sunt următoarele:
    Tipul navei: Cargou
    Lungime x Latime: 89 m X 12 m
    Pescaj: 5.5 m
    Gross Tonnage: 2545, Tonaj: 3817 t
    Viteza inregistrata(Max/Medie): 10 / 7.4 knots