Forum Machete,Modelism,Hobby: Babacu - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Babacu's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
329 (0.06 pe zi)
Cel mai activ in:
Discutii libere (130 postari)
Inregistrat la:
20-October 06
Vizualizari:
15457
Ultimul click:
Useril este offline Nov 10 2022 03:39 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
46 ani
Data nasterii
Octombrie 19, 1976
Gender:
Male Male
Location:
Tīrgoviște

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Yahoo:
Yahoo  stefanleca@yahoo.com

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

 1. In topicul:De pe net, august 2022

  22 August 2022 - 08:26 AM

  Ce am găsit eu īn comerțul socialist și produse īn URSS: An-24 (o macheta mica și foarte simplă: două semifuselaje, două ampenaje orizontale, aripa dintr-o bucată, două discuri din plastic transparent pe post de elicii, postamentul din două piese și tubul cu lipici fără lipici), Mi-2, Mi-6, Mi-8, Tu-104, Il-18, Il-62. Yak-ul de care povestești l-am văzut la un prieten.
 2. In topicul:De pe net, august 2022

  21 August 2022 - 07:53 PM

  Bine că nu v-ați curentat. Sigur macheta era a unui Mi-8. Īmi amintesc că la machetele sovietice pe care le-am avut, lipiciul era īntărit pe interiorul tubului de plastic sau tubul era pur și simplu gol.
 3. In topicul:De pe net, august 2022

  21 August 2022 - 07:24 AM

  Īmi amintesc că Fiat-ul l-am luat din Buzău de la un chioșc de ziare. A fost singurul loc unde am văzut la vīnzare macheta asta. Erau mai multe bucăți, m-am rugat mult de ai mei să mi-l ia. Hurricane-le l-am luat de la un magazin de jucării de la mine din oraș. Achizițiile au fost īnainte de Revoluție.

  Și mai e ceva ce mi-aș dori: o macheta sovietică de Mi-8. Am găsit-o tot īnainte de 1989 īntr-un magazin de jucării din Tīrgoviște. Īmi amintesc că era mare, avea și piloți. Era pe un raft, singurul produs. După ce am desfăcut-o acasă am descoperit că nu avea piesa din plastic transparent care corespundea zonei vitrate din față. Am fost cumplit de dezamăgit.
 4. In topicul:De pe net, august 2022

  20 August 2022 - 11:52 AM

  Vezi postareadany, la 19 August 2022 - 06:53 PM, a spus:


  Ppps Dintre kiturile vechi (nu neaparat Matchbox ) care sint modelele pe care le-ati dorit cel mai mult (indiferent daca ati reusit sau nu sa le aveti )?

  Fiat G-50 și Hurricane făcut de romāni. Cele cărora li se făcea reclamă īn "Modelism" īnainte de Revoluție. Le-am avut și le mai vreau.
 5. In topicul:De pe net, iulie 2022

  12 July 2022 - 11:59 AM

  Orice se poate atīt timp cīt există dorință și interes.

  Uite ce scrie pe site-ul muzeului:

  „ Īn conformitate cu Hotărārea de Guvern nr. 627 din 13 iulie 2000, privind reorganizarea Companiei Naţionale de Electricitate - S.A., publicată īn Monitorul Oficial al Romāniei, partea I, nr.357 din 31 iulie 2000, Muzeul Naţional Tehnic "Prof.ing. Dimitrie Leonida" se află īn subordinea Societăţii Comerciale Electrica S.A., societate cu capital integral de stat aflată īn subordinea Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

  Activitatea muzeului se desfăşoară īn conformitate cu Regulamentul de Organizare şi Funcţionare.

  Anual, conducerea S.C. Electrica Serv S.A aprobă un Plan de activitate īn care sunt stabilite liniile directoare pe baza cărora sunt definite activităţile ce urmează a fi desfăşurate. Īn acest Plan sunt descrise activităţile expoziţionale promovate de muzeu, precum şi cele ce pot fi desfăşurate īn colaborare cu alte instituţii de profil. Totodată, sunt planificate activităţile pe linie publicistică, pentru promovarea revistei muzeaului - Memoriae Ingenii. De asemenea, sunt prezentate proiectele de cercetare īn domeniul muzeal şi planul de conservare şi restaurare, activităţile de pregătire īn domeniul perfecţionării pregătirii personalului şi preocupările de dezvoltare a fondului expoziţional.

  Planurile anuale sunt astfel concepute īncāt să asigure urmărirea, an de an, a obiectivelor cuprinse īn Strategia muzeului.

  Programul expoziţional pentru anul 2012 cuprinde evenimente īn cadrul Muzeului, precum şi expoziţii itinerante şi īn colaborare cu alte instituţii.

  Activitatea muzeului este analizată īn cadrul Rapoartelor de bilanţ anual, unde sunt prezentate atāt modul de īndeplinire a proiectelor propuse īn Planul de activitate anual şi īn Strategia muzeului, precum şi eficienţa utilizării resurselor bugetare şi extrabugetare alocate.”

Prieteni

Comentarii

Babacu nu are comentarii la profil inca.