Forum Machete,Modelism,Hobby: Babacu - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Babacu's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
325 (0.06 pe zi)
Cel mai activ in:
Discutii libere (126 postari)
Inregistrat la:
20-October 06
Vizualizari:
14623
Ultimul click:
Useril este offline Aug 01 2022 07:28 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
45 ani
Data nasterii
Octombrie 19, 1976
Gender:
Male Male
Location:
Tīrgoviște

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Yahoo:
Yahoo  stefanleca@yahoo.com

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

 1. In topicul:De pe net, iulie 2022

  12 July 2022 - 11:59 AM

  Orice se poate atīt timp cīt există dorință și interes.

  Uite ce scrie pe site-ul muzeului:

  „ Īn conformitate cu Hotărārea de Guvern nr. 627 din 13 iulie 2000, privind reorganizarea Companiei Naţionale de Electricitate - S.A., publicată īn Monitorul Oficial al Romāniei, partea I, nr.357 din 31 iulie 2000, Muzeul Naţional Tehnic "Prof.ing. Dimitrie Leonida" se află īn subordinea Societăţii Comerciale Electrica S.A., societate cu capital integral de stat aflată īn subordinea Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

  Activitatea muzeului se desfăşoară īn conformitate cu Regulamentul de Organizare şi Funcţionare.

  Anual, conducerea S.C. Electrica Serv S.A aprobă un Plan de activitate īn care sunt stabilite liniile directoare pe baza cărora sunt definite activităţile ce urmează a fi desfăşurate. Īn acest Plan sunt descrise activităţile expoziţionale promovate de muzeu, precum şi cele ce pot fi desfăşurate īn colaborare cu alte instituţii de profil. Totodată, sunt planificate activităţile pe linie publicistică, pentru promovarea revistei muzeaului - Memoriae Ingenii. De asemenea, sunt prezentate proiectele de cercetare īn domeniul muzeal şi planul de conservare şi restaurare, activităţile de pregătire īn domeniul perfecţionării pregătirii personalului şi preocupările de dezvoltare a fondului expoziţional.

  Planurile anuale sunt astfel concepute īncāt să asigure urmărirea, an de an, a obiectivelor cuprinse īn Strategia muzeului.

  Programul expoziţional pentru anul 2012 cuprinde evenimente īn cadrul Muzeului, precum şi expoziţii itinerante şi īn colaborare cu alte instituţii.

  Activitatea muzeului este analizată īn cadrul Rapoartelor de bilanţ anual, unde sunt prezentate atāt modul de īndeplinire a proiectelor propuse īn Planul de activitate anual şi īn Strategia muzeului, precum şi eficienţa utilizării resurselor bugetare şi extrabugetare alocate.”
 2. In topicul:P 51 D - Tamiya 1/72

  06 July 2022 - 08:58 AM

  Īn traducere mai elaborată ar fi ușile carenate ale trenului. Sau trapele carenate, care fac parte din profilul carenajului.
 3. In topicul:De pe net, iunie 2022

  03 June 2022 - 09:00 AM

  https://www.facebook...728909034975909

  Sper să meargă, eu l-am văzut pe telefon fără conectare la facebook.
 4. In topicul:De pe net, martie 2022

  26 March 2022 - 09:23 AM

  Vezi postareabogy, la 25 March 2022 - 07:32 PM, a spus:

  A, ok, greseala mea ca nu am inteles pana acum. Asa trebuie sa fie. Sa fie razboi . Aha, corect. Ca doar asa putem infiinta NOUA ORDINE MONDIALA! Cu USA la carma, nu?

  Nu domnule, din pacate nu prea intelegeti ce se intampla pe lumea asta, oricat de mult v-as leza si v-as supara, asta este adevarul. NU PRICEPETI MARE LUCRU. Si Asta se intampla pentru va lasati condusi de ura si, cum am mai spus URA ANULEAZA RATIUNEA. Si vorbesc de ura gratuita la adresa rusilor si a Rusiei. Si imi este indiferent daca ma considerati pro-rus sau mai stiu eu cum. Puneti egal intre Stalin si Putin, puneti egal intre Uniunea Sovietica din anii 50 si Rusia. Si asta este gresit. Da, Zelenschi este un criminal pentru propriul popor. Si Americanii, in fruntea NATO sunt niste nenorociti care vor produce mult visatul (de ei) Al Treilea Razboi Mondial. Ei ( Americanii) doresc un razboi la scara planetara. Si sunteti naivi daca nu realizati asta. Asa au facut si in razboiul al doilea mondial, un razboi provocat tot de ai (anglo-americani). Va recomand sa cititi memoriile lui Mihai Sturza. O sa aflati o altfel de istorie - nu aia pe care ne-au bagat-o pe gat in scoala. E de ajuns sa stiti ca SUA a terminat al doilea razboi mondial cu 90 de portavioane! Dar nu ei sunt imperialistii, nu? Nu ei au avut si au atitudine si politica externa de imperialisti, nu? Putin trebuie invins? Habar nu am. Dar poate le-ar prinde bine domnilor de peste ocean nisca-i bombite, rachetute, sa se mai termine o data pentru totdeauna cu mizeria care ne este bagata pe gat.


  Nu te supăra dar ultimul război mondial a fost pornit de Stalin, nu de anglo-americani.
 5. In topicul:Ce am mai facut si eu

  27 January 2022 - 06:00 PM

  Scuze de off-topic dar vreau să lămuresc un pic ce am vrut să zic. Macheta are montare pe ea, de la fuzelaj spre capătul de plan R-27, R-60 și R-73. Eu am īntrebat dacă a văzut vreodată, īn timpul vieții operaționale īn Forțele aeriene Romāne, avionul echipat astfel. Fără să contest chema de īnarmare sau buna credință a domnului Romi. Eu personal am văzut o singură dată un MiG-29 echipat cu rachete, īn mai 1999 la M.K., era avionul din celula de alarmă. Avea rachetele cu huse pe ele, au dat husele jos un pic dar a trecut mult timp de atunci și nu-mi mai amintesc bine dar parcă era īn configurația 2 x R-27 și 4 x R-60. Avionul īn cauză avea nr. 54

Prieteni

Comentarii

Babacu nu are comentarii la profil inca.