Forum Machete,Modelism,Hobby: SERGHEY - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

SERGHEY's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
12 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Mari Corabii (12 postari)
Inregistrat la:
28-February 11
Vizualizari:
11905
Ultimul click:
Useril este offline Jul 20 2011 09:21 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
55 ani
Data nasterii
Februarie 20, 1969
Gender:
Male Male
Location:
IASI
Interests:
Drumetiile montane (peste 2.000m) si lucrurile cu dichis

Informatii de contact

E-mail:
Private

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:Sfantul Ioan Botezatorul

    30 May 2011 - 07:40 PM

    Am incercat si de pe forumul lui Raducu sa mai fur idei insa vad ca tot veniti cu noutati care mai de care mai interesante; cred ca voi face si ceva mobilier deocamdata asta e opera mea!
  2. In topicul:Sfantul Ioan Botezatorul

    06 May 2011 - 09:05 AM

    Vezi postareakodat, la 5 May 2011, 17:43, a spus:

    multumesc pentru urari si raspunsuri!
    daca e sa lipesc puntile false (neplacate) inseamna ca am mult de migalit. asta pentru ca trebuie sa masor distanta dintre fiecare coasta si sa tai filele corespunzatoare.
    eu ma gandeam sa plachez puntea si sa nu tai filele, la fel cum a facut SERGHEY (sper sa nu se supere ca i-am imprumutat poza). pe urmatoarea punte masor pana unde vin acestea si plachez in continuare. consider ca asa voi realiza o placare (calafatuire) mai estetica, putand pune la presat puntea dupa ce lipesc filele. apoi pun pe pozitie continuarea puntii si lipesc pe aceasta filele care "ies" de pe prima punte deja lipita.
    sper ca am fost destul de explicit in explicatii.



    merita efortul astept si cele 2 parti de la puntea superioara si sa vezi ce lucru frumos va iesi! Si eu m-am luat dupa corabia mustacioasa a lui Radu si eu zic ca a avut o idee geniala cu continuitatea puntii macar cea superioara! Vant la pupa! :drinks:
  3. In topicul:Sfantul Ioan Botezatorul

    20 April 2011 - 07:09 AM

    problema principala la puntea dintr-o bucata este lipirea ei pe traversele coastelor; din proprie experienta iti spun ca trebuie sa folosesti multa forta ca sa adere la toate; puntea are o usoara curbura astfel ca intampini probleme insa sunt sigur ca vei gasi solutii :clapping:
  4. In topicul:Sfantul Ioan Botezatorul

    14 April 2011 - 09:06 AM

    la mine au ajuns scarile una rupta, dimensiuni diferite una mai subtire alta mai groasa, cavaletul stramb uuuh aiurea numar, insa toate au solutii :diablo:
  5. In topicul:Sfantul Ioan Botezatorul

    10 April 2011 - 05:47 PM

    Vezi postareatraian, la 10 Apr 2011, 15:48, a spus:

    Daca asta e macheta ,,amiralitate'' eu imi cumpar anteriu si promit sa nu mai fac nimic decat avioane din foi de artimetica. Recunosc, are un farmec deosebit de prezentare a detaliilor in general si interioare in special :diablo:

    In privinta beculetelor si alte alea as face o paralela. Cam toata lumea a vazut macrameurile migalite de bunicute si in umele cazuri si de mame. Acum e plina piata de macrameuri de la chinezi (din plastic)




    Au ineput sa apara machetutele! Postez si eu pe a mea cu mici comentarii: ultimele 2 parti ale puntii inferioare nu sunt inca fixate; la coasta 15 am intampinat greutati aceasta fiind mai joasa cu 1,5 mm; am incercat cu forta insa nu se poate solutii sunt si sunt convins ca toate puntile vor fi putin curbate; am preluat de la raducu continuitatea puntii superioare se vede ca inca nu le-am lipit; in rest trebuie sa mai vopsesc puntile cu ceva si astept recomandari de la experimentati (se pare ca uleiul de in nu este agreat ...). Spor la lucru si sincer pentru un novice ca mine cred ca a iesit binisor! Bafta!

Prieteni

Comentarii

SERGHEY nu are comentarii la profil inca.