Forum Machete,Modelism,Hobby: ECM - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

ECM's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
18 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Blindate (12 postari)
Inregistrat la:
09-December 06
Vizualizari:
2785
Ultimul click:
Useril este offline Aug 31 2008 09:54 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Topicele mele

  1. Hotchkiss 39(H)

    21 May 2007 - 01:20 AM

    Salut :pint: sunt ala cu salvarea panterei.

    Intre timp am ajuns la al 2-lea tanc, un Hotchkiss 39(H) 1:35 de la Trumpeter. Probleme mai mari la imbinari fata de kit-ul anterior (ICM Panther D), cateva bavuri descoperite prea tarziu, dar pana la urma un model pe care l-am lucrat cu placere.

    Am incercat sa-l fac murdar si pe alocuri ud. Cat de bine mi-a iesit... hm :-P

    Orice observatii sau sfaturi sunt binevenite :pint:
  2. Figurina de Sighisoara

    03 March 2007 - 10:58 PM

    Am observat ca sunt multi pe aici care se ocupa cu vopsirea figurinelor. De aceea m-am gandit sa va arat una pe care am gasit-o in Sighisoara, la un magazin de suveniruri. E un luptator medieval, are 15 cm, materialul este ceva metalic. Mie mi se pare destul de bine realizata (mai putin nasul :-) ). Pe langa aceasta, mai aveau vreo 3 sau 4 modele tot de luptatori medievali.

    Eu n-am de gand sa o colorez pe a mea :-D, dar m-am gandit ca poate intereseaza pe cineva informatia...
  3. sfaturi pentru salvarea panterei

    03 March 2007 - 03:52 AM

    Salut si bine v-am gasit!
    Urmaresc acest forum cu placere de ceva vreme, dar abia acum ca am dat de probleme m-am hotarat sa si postez ceva :angry:

    Eu sunt un incepator cu doar cateva avioane facute pana acum. Felina de mai jos e dintr-un kit de Panther D de la ICM care a avut ghinionul sa ajunga in mainile mele :angry: in calitate de primul meu AFV. Nu este inca terminat si are multe probleme de executie pana acum, una singura insa care ma deranjeaza in mod deosebit: nuantele camuflajului.

    Am exagerat cu murdarirea :-D si au devenit foarte sterse si inchise, nu mai exista contrast intre ele aproape deloc, nu-mi place cum se vede. Maroniul l-am corectat (vorba vine... :lol: ) cu niste praf "orange rust" de la Tamiya, dar verdele e mai problematic - a devenit un cenusiu verzui care nu-mi spune nimic si nu stiu cu ce sa-l corectez.

    Cu alte cuvinte, as vrea sa pot "reaprinde" cumva culorile, fara sa o iau de la inceput cu vopsirea - exista vreo solutie?
    De asemenea, orice alte sfaturi critici sau observatii in beneficiul chinuitei pantere si a viitoarelor surate sunt binevenite :lol:. Multumesc!

    :-)

    p.s. mai mentionez ca vopsirea am facut-o cu Africa Brown si un verde pe care nu-l mai gasesc de la Revell, iar spalarea cu un amestec de Revell Brown Earth si tempera negru.