Forum Machete,Modelism,Hobby: jack - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

jack's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
167 (0.04 pe zi)
Cel mai activ in:
Mari Corabii (164 postari)
Inregistrat la:
24-June 11
Vizualizari:
3161
Ultimul click:
Useril este offline Sep 28 2013 09:24 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Private

Postari ale mele

  1. In topicul:Sfantul Ioan Botezatorul

    28 September 2013 - 08:27 PM

    Frumoasa lucrare, minunat gest. :clapping: Sper sa fie apreciat(a) la maxima valoare. Si nu ma refer la valoarea materiala evident. :drinks:
  2. In topicul:ENDEAVOUR de la Eaglemoss Collections

    13 September 2013 - 08:39 AM

    Banuiesc ca nu putem returna primul numar :)). Glumesc. Eu cel putin mi-am asumat riscul de a ramane cu ochii-n soare. Si la SIB am cam tremurat la ideea ca o sa ma trezesc pe la jumatea lui ca se intrerupe iar. Oricum bine ca s-a intamplat acum si nu dupa alte cateva numere. Treaba cu baremul e fix treaba lor....mie cel putin chiar daca va aparea peste o saptamana - doua m-am cam lamurit ce hram poarta asa ca nu voi mai risca inca un numar. Sunt curios daca vor posta ceva pe site-ul oficial referitor la asta.

  3. In topicul:ENDEAVOUR de la Eaglemoss Collections

    08 September 2013 - 09:37 PM

    Subscriu la cele spuse mai sus de colegul Leo. Daca vroiam sa dau banii in avans faceam un efort si luam un kit. Dadeam banul si l primeam pe loc integral nu dupa 2-3 ani. Si in plus modul radical si totodata ambiguu in care trateaza intrebarile legate de aparitia revistei imi cam da de gandit. Si inca ceva. Suntem in Romania, unde 1000 de lei e un salariu pe luna pentru foarte multi, iar un abonament la pretul asta .... in fine. Deci aparitie la chiosc sau ...pas.
  4. In topicul:Sfantul Ioan Botezatorul

    28 May 2013 - 01:45 PM

    Vezi postareaZ-mare, la 27 May 2013 - 08:12 AM, a spus:

    , S-ar putea sa-l manininci!
    Te rog mult, termina cu prostiile astea! DeA, nu face reviste special pentru Romania. Ar fi si absurd sa crezi ca cineva sta sa programeze un CNC pentru a scoate pise proaste, sa le vinda la romani, si piese bune sa le vinda la nemti! Gindeste putin inainte de a scrie asa ceva!
    Acolo e multa, multa munca individuala, cunostinte pa masura si o gramada de materiale extra, bagate in macheta. Ceea ce vezi tu acolo altfel, nu sunt piese mai bune, facute de DeA pentru rusi, ci piese muncite de om, ca nu i-a placut cum sunt cele din revista.
    Asa ca, inca o data, mai usor cu acuzatiile nefondate! Acolo e munca de machetist sadea, nu machetist vorbitor!

    Credeam ca subiectul s-a inchis de ceva vreme, nu stiu de ce revii atat de hotarat asupra lui. A doua remarca imi apartine si m-o asum. Intr-adevar n-am dovezi palpabile dar ceva imi spune ca am dreptate. S-au vazut diferente intre kituri inca de la primirea tunurilor. Care or fi fost mai bune si care mai proaste ramane la latitudinea fiecaruia. Cert e ca diferenta a fost. Si tot la fel de cert este ca uneori intre proiectare, productie,materialul de productie si produsul finit nu e intotdeauna o foarte stransa legatura. O alta diferenta a fost barca de salvare care doar la noi am vazut-o in forma asta(recunosc mai ok decat varianta initiala). Nu raspundeam pentru a nu crea iar polemici dar remarca cu "machetistul vorbitor" m-a deranjat, si cred ca a deranjat si pe alti colegi de forum. N-am avut niciodata pretentia de a fi machetist sadea, si nici nu cred ca am facut remarci in acest sens, legate de proiectare, tehnici si mod de lucru. Ca moderator al unui forum nu cred ca e foarte corect sa faci asemenea remarci (ma rog e dreptul tau), mai ales ca acest topic era destinat in mare parte tocmai "machetistilor vorbitori" . Acestea fiind spuse, multumesc inca o data pentru ajutor celor mai experimentati, mult spor celor mai putin experimentati si numai ganduri bune la prova.

  5. In topicul:Sfantul Ioan Botezatorul

    21 April 2013 - 12:26 PM

    Stiu exact ce am afirmat, stiu si ce era in discutie, daca am scos din context e fiindca era scris acolo. Nu mai dau PM pentru ca am incheiat acest subiect care cred ca s-a dus la mama dracu departe de tot. Si in timp ce scriu ma uit la corabie ... Si stiti ceva? E a naibii de frumoasa. Si e a mea. :drinks:

Prieteni

jack nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

jack nu are comentarii la profil inca.