Forum Machete,Modelism,Hobby: SkyLord - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

SkyLord's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
6 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Blindate (6 postari)
Inregistrat la:
03-January 07
Vizualizari:
3722
Ultimul click:
Useril este offline Apr 08 2011 08:54 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
48 ani
Data nasterii
Octombrie 8, 1975
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Private

Ultimii vizitatori

  • Fotografie axor 
    27 Jul 2009 - 21:23

Topicele mele

  1. Jagdpanther

    04 January 2007 - 10:35 PM

    In primul rand salut tot membrii acestui forum si pot sa spun ca sunt fff impresionat de ceea ce am vazut in acest forum si nu credeam ca o sa apara asa ceva si la noi. Am auzit de acest forum dupa ce un prieten care este un maniac al zborurilor, si posta pe rhc mi-a spus ca in rhc sunt care discuta despre kituri. Si asa am ajuns si aici, pana acum cautand informatii de pe meleaguri straine.
    Sunt de prin 90 in "bransa" :-D ca sa spun asa si am inceput cu avioane in general vanatoare WW2 scara 1:72, dar de vreo 6 ani am luat pauza si doar am strans materiale. Acu vreo 2 luni mi s-a facut un dor nebun sa mai pun mana pe pensula si sa imi pun in aplicare un vis mai vechi cu o diorama pe care il aveam cu un Jagdpanther. Incepusem unul cu un prieten care acum e plecat in Belgia din plastic si aluminiu care a ramas numai la stadiul de corp principal. Acu 2 luni am vazut intrun magazin kitu de Jagdpanther de la Italeri si l-am luat fara sa mai stau pe ganduri. Pe langa diorama mai aveam luati si niste pionieri germani de la Revell, care drept sa spun cand am inceput acum lucru la ei trebuie finisati bine si vreo 2 sunt turnati asimetric.
    Si bineinteles pana acum am strans documentatie cu tot ce se putea gasi pe net cu privire la Jagdpanther, aproape totul ;-) si nu numai.
    Daca cineva este interesat de vreun document sau poze sa-mi scrie pe e-mail adresa si-i trimit cu placere un dvd.
    Cand am sa incep lucrul la tanc am sa postez poze cu el, deocamdata am inceput lucrul la soldatei. Ideea dioramei este cu o pregatire de lupta in timpul Operatiunii Market-Garden, in care este implicat si un Jagdpanther.
    A, am uitat sunt din Iasi si pe aici nu a ramas decat un magazin cu kituri cu o vanzatoare tipic erei trecute, care cand o intrebi ceva nu isis ridica ochii de pe ceea ce face si iti zice ca n-re desi eu luasem niste vopsele cu vreo 2 saptamini inainte. La diorama as fi vrut a folosesc parasutisti germani dar nu am gasit nici un kit cu ei.
    :pint:

    Ce lac folositi pentru final la un model am vazut la un magazin de arte plastice un lac pentru vopsele in ulei si acrilice mat da costa vreo 400.000? Intr-un forum am vazut ca cineva spunea de Pronto care sa scrie pe el "cera pavimenti" ca ar fi la noi un produs care sa inlocuiasca Future.

    Pe curand!

Prieteni

SkyLord nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

SkyLord nu are comentarii la profil inca.