Forum Machete,Modelism,Hobby: ACHRISTIAN - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

ACHRISTIAN's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
386 (0.09 pe zi)
Cel mai activ in:
Marina (249 postari)
Inregistrat la:
09-November 11
Vizualizari:
12775
Ultimul click:
Useril este offline Aug 28 2014 06:32 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
57 ani
Data nasterii
Noiembrie 29, 1966
Gender:
Male Male
Location:
Petrosani

Informatii de contact

E-mail:
Private
Yahoo:
Yahoo  constantin_christian

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. Baby Bootlegger

    15 July 2013 - 10:01 AM

    Buna ziua! Dupa o pauza bine meritata,m-am decis sa incep un nou model.Initial,aveam in gand un nou remorcher,dar neavand date si informatii complecte,l-am pus in asteptare pana adun toate cele necesare.Deci.va spuneam de un nou model.:Baby Bootlegeer, palnurile le am de pe net. Modelul are lungimea de 450mm,latime90mm.Materiale folosite pentru chila si coaste ,placaj de 4mm.pentru placare baghete de cires,prima placare dupa care placarea finala cu baghete de mahon.M-ar bate gandul sa-l fac RC,dar nu sunt foarte decis,cu atat mai mult,nu am cunostinte despre cele necesare,cost s.a.s.m.d.Daca sunt colegi care m-ar putea sfatui si m-ar pune la curent cu ce inseamna echiparea uni model RC,astept cu interes sugesti,sfaturi,etc.Spor sa aveti si o zi buna !

    ...
  2. Remorcher cu zbaturi STRONG BOW

    18 February 2013 - 11:18 AM

    Buna ziua! Va supun atentiei un nou proiect.Este vorba de un nou remorcher ,de data asta fiind unul cu abur si cu zbaturi{sidewheel}Nu cunosc referinte despre acest tip de remorcher decat ca este construit in Glasgow undeva pe la sfarsitul anilor 1860,dar nu am o certitudine.Dealfel acest gen de nave cu propulsie pe zbaturi a fost inlocuit cu elice undeva intre anii 1860 -1890.Daca cineva are cunostiinte despre acest tip de nava ,il invit sa suplimenteze informatiile de care duc lipsa.O foarte scurta prezentare asupra modelului :scara de constructie 1;50.lungime -750mm,l-150mm,v-a fi un model static .Va prezint ce am reusit pana'n prezent.decuparea chilei si coastelor si ansamblarea lor.O zi buna va doresc!
  3. Remorcher BOGDAN

    30 November 2012 - 07:46 PM

    Buna seara! Am inceput un nou proiect,pe are l-am dorit mai demult.Nu neaparat acesta,cat de a face un remorcher. Despre dimensiuni va pot spune ca,suprastructura are ;L=260mm,l=100mmiar corpul navei cred ca va avea in jur de 450mm.Nu stiu exact dimensiunile ,deoarece la aducere intr-o scara oarecare.planurile care sunt 4 la nr.nu bat intre ele,nu iasa la aceiasi scara..dar se va rezolva.Cam asta am reusit pana in prezent.

    continuare..

    alte..

    ...
  4. Salupa de servitute Mistral

    30 August 2012 - 03:10 PM

    Buna ziua! Am inceput un nou proiect oarecum plictisit de asteptarea revistelor de la SIB si BIS,si de ce nu si marirea "flotei"mele.Este vorba de un yacht 'Mistral",planurile luate de pe net.Sunt in format A4:lungime 420mm,latime105mm.Materiale folosite sunt cu preponderenta din "ladite de fructe".Am ales acesta marime prin faptul ca spatiu de expunere este destul de limitat,si mai vreau si altele..........Nu sunt un povestitor asa ca las pozele sa vorbeasca in locul meu, cu bune si rele.
  5. fantezii, barcute, miniaturi

    30 December 2011 - 06:57 PM

    Sper sa fie de bun augur!

Prieteni

ACHRISTIAN nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

ACHRISTIAN nu are comentarii la profil inca.