Forum Machete,Modelism,Hobby: TanchistulT34 - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

TanchistulT34's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
23 (0.01 pe zi)
Cel mai activ in:
Blindate (12 postari)
Inregistrat la:
29-December 11
Vizualizari:
3473
Ultimul click:
Useril este offline Feb 03 2014 01:57 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Topicele mele

  1. Cumpar machete de tancuri gata facute.

    10 November 2013 - 05:54 PM

    Buna seara! Precum am precizat si in titlu,sunt interesat in machete de tancuri gata facute,de preferabil, incepand de la scara 1/72 pana la 1/35.
    Detaliile le discutam in PM.
    Va multumesc anticipat!
  2. Blindatele mele

    21 January 2012 - 02:46 PM

    Salutare, in acest topic o sa postez toate blindatele mele de-a lungul vremii, pentru a nu deschide un topic pentru fiecare blindata.Dar deocamdata, doar un singur tanc o sa postez, cel pe care l-am construit.Pana la urma m-am decis sa iau un kit jagdpanther 1/72 de la revell pentru inceput, pe care l-am construit si acuma ma pregatesc sa-l vopsesc de acea am cateva intrebari.Am citit articolul despre vopsele, ma lamurit aproape in totalitate, dar inca mai am niste chesti pe care nu le-am inteles.Pentru inceput, cand spal macheta inainte de vopsire, bag macheta cu tot in apa cu detergent?, cat detergent trebuie sa pun? Cat trebuie sa o tin sub apa?Apa cu detergentul trebuie pusa intr-o cutie mai mare, gen ca cele de inghetata la cutie?Am cumparat un diluant de la revell)"color mix" si doua e-mailuri( mud brown si olive green).Iar a doua intrebare ar fi:am citit ca nu trebuie sa folosesc simpla agitare sau pensula sau betisor de lemn, ci o ansa metalica din cupru, dar intrebarea este, pot folosi ceva alternativ, exista ceva alternativ folosirii unei ansa din metal?

    Acuma, sa va arat cateva imagini, scuzati pentru claritatea un pic mai precara, dar n-am o camera foto cu prea multi pixeli, dar se distinge ceva:
  3. Cum sa aplic decalurile?

    10 January 2012 - 01:16 PM

    Salutare, am cautat o gramada de articole pe forum si am citit multe topicuri despre aplicarea decalur-ilor dar nu a fost pe intelesul meu, eu find un incepator.Va rog sa-mi explicati cum sa aplic niste decaluri pe un tanc sa zicem 1/72 , daca trebuie aplicate inainte sau dupa vopsire, si pe ce suprafata vopsita se lipeste mai bine. pe suprafata vopsita cu email sau cu acrilic?
  4. Cumpar machete gata asamblate

    01 January 2012 - 03:02 PM

    Salutare si fie ca noul an sa va aduca fericiri, as dori sa va intreb: doreste cineva sa vanda machete de tancuri gata asamblate? As fi interesat in scara 1/72 si 1/35, de preferabil sa fie machete dupa blindate rusesti si moderne si din al doilea razboi mondial.Sunt din Bucuresti.Va multumesc anticipat!
  5. Ce firma sa aleg pentru...........

    29 December 2011 - 05:02 PM

    Salutare si sarbatori fericite , am citit un topic deschis mai demult, sunand astfel:"ce firma e cea mai buna pentru machete" si raspunsuriel au fost de genu: "fiecare firma are si machete bune si machete rele, nu exista firma perfecta".Sunt total de acord cu aceasta afirmatie.
    As dori sa ma apuc ori de un tanc pe scara 1/72 sau chiar 1/35 cu pretul pana intr-un milion de lei vechi precum urmatoarele:T-55(respectiv T-54), ori un Jagdpanther(cu placi de blindaj in plus, pe laterala), ori un T-34/76, ori o varianta de T-90 respectiv T-80.De ce am enumerat asa multe?Deoarece inca nu m-am hotarat ce-as vrea dintre cele enumerate, nu-mi permit sa le am pe toate si mai ales ca multe dintre ele inca sunt indisponibile pe diferite magazine online romanesti de machete.Asa ca va rog doar sa-mi spuneti ce firma are o reprezentare mai corecta sau "frumoasa" pentru tancurile pe care le-am enumerat, ca sa stiu sa dau bani pe ceva ce se merita, cand macheta va fi, desigur, construita,Va multumesc anticipat.


Prieteni

TanchistulT34 nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

TanchistulT34 nu are comentarii la profil inca.