Forum Machete,Modelism,Hobby: CosminGugu - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

CosminGugu's Profile User Rating: -----

Grup:
New Users
Postari:
0 (0 pe zi)
Inregistrat la:
10-January 12
Vizualizari:
8882
Ultimul click:
Useril este offline Feb 25 2012 03:49 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
40 ani
Data nasterii
Mai 9, 1983
Gender:
Male Male
Location:
Craiova
Interests:
Modelism naval (corabii lemn), modelism feroviar (trenuri si tramvaie lemn), kit-uri constructii (piese ceramice)

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Website URL:
Website URL  http://www.hobbymodelism.ro

Ultimii vizitatori

Despre mine

Dragi colegi,

numele meu este Cosmin Gugu, sunt din Craiova si sunt amator (dar amator nu gluma) in sportul asta (a se citi modelism) practicat de voi ceilalti.
Pentru ca sunt un membru nou pe acest forum, profit de ocazie si ma voi prezenta: sunt tanar, tanar tatic si dupa cum spuneam amator in ale modelismului.
In aceasta vara, in vacanta fiind prin Thessaloniki, am intrat intr-un magazin de jucarii si am zabovit vreo 2 ore, gasind niste produse, despre care nu mai auzisem inainte prin mediul nostru online si offline romanesc.

Kit-uri de constructii cu piese ceramice (locuinte rurale, biserici, castele, faruri portuare, poduri, etc...) foarte realistice. Ca orice roman intreprinzator, mi-am notat numele producatorilor, cu gandul sa caut pe site-urile romanesti preturi mai omenesti, decat cele din mall-ul grecesc. Din pacate, sau din fericire nu am gasit nimic, asa ca am mers mai departe si am contactat direct producatorii:

- Domus Kits, respectiv Aedes Ars, ambii din Spania. Dupa indelungi discutii am ajuns la concluzia ca putem sa imbinam placutul cu utilul si sa colaboram. Astfel, am devenit reprezentant unic ai acestor producatori pe meleagurile noastre.
- din cate stim pe segmentul acesta al kit-urilor de constructii, in Europa, in afara de cei doi producatori mai sus mentionati, nu mai exista altii.
- in urma discutiilor purtate cu reprezentantii Domus Kits, i-am cunoscut si pe cei de la Ocio Creativo (producatori de machete din lemn - corabii, tramvaie, locomotive si vagoane de tren) si am ramas placut surprins de modelele realizate de ei.
- si cu ei au urmat aceleasi discutii, si iata-ma reprezentantul OcCre in Romania.

Legat de site, dupa cum va spuneam sunt la inceput de drum, poate nu este cel mai reusit, dar incerc sa ii aduc imbunatatiri atat dpdv al aspectului cat mai ales al continutului in fiecare zi.
Acest site se doreste un refugiu, o enciclopedie in ale modelismului, un loc pe care nu l-am gasit in peisajul online autohton.
De aceea profit de oportunitatea oferita in cadrul acestui forum si va invit pe toti sa vizionati acest site, si de ce nu sa veniti cu pareri, critici, sfaturi, toate pentru a-l face cat mai pe placul vostru.

Legat de produsele OcioCreativo, nu cred ca sunt foarte multe de spus (din cate am observat si pe forumurile straine, dupa cum mai mult ca sigur stiti si voi, dupa cum singur m-am convins) machetele OcCre sunt de inalta calitate, cu un grad foarte ridicat de detaliu. De mentionat este ca nici unul dintre kit-urile OcCre nu contin materialele accesorii (adezivi, vopseluri, lacuri).

In ceea ce priveste produsele Aedes Ars si Domus Kits, acestea, desi au o traditie de peste 20 de ani in Europa si nu numai, in Romania reprezinta o noutate.
Aceste kit-uri contin absolut toate elementele necesare realizarii constructiilor: plansa de lemn (suport), planse de carton din care se decupeaza formele ce vor forma structura constructiilor, piesele ceramice (caramizi, tigla) care vor imbraca structura, elemente de ornament (lemn), elemente de vegetatie sintetica, adeziv, instructiuni de asamblare (imagini cu etape, foarte intuitive).

Imi propusesem sa fiu cat mai succint in prezentarea de mai sus, asa ca nu imi ramane decat sa va invit pe site-ul

www.Hobbymodelism.ro

Prieteni

Comentarii

CosminGugu nu are comentarii la profil inca.