Forum Machete,Modelism,Hobby: yasmin - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

yasmin's Profile User Rating: -----

Grup:
New Users
Postari:
4 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Mari Corabii (4 postari)
Inregistrat la:
14-February 12
Vizualizari:
2034
Ultimul click:
Useril este offline Mar 18 2012 07:35 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Private

Postari ale mele

  1. In topicul:Sfantul Ioan Botezatorul

    12 March 2012 - 10:11 PM

    Vezi postareasapla, la 10 March 2012 - 06:29 PM, a spus:

    Salutare tuturor.

    E prima data cind postez pe acest forum, desi va urmaresc de mult timp si sunt incintat de intensitatea cu care se discuta pe aici.
    Deasemenea apreciez sfaturile,parerile si ideile care vin atit de la veteranii in domeniu.dar si de la ceilanti mai incepatori (eu sunt incepator) si se vede ca sunt impartasite cu placere.
    De multe ori m-am inspirat din aceste sfaturi in constructia SIB-lui meu si sper sa ma inspir in continuare din aceste dialoguri constructive.

    Vreau sa pun si eu o intrebare: Puntea ce mai inalta de la pupa, nu e cam periculoasa pentru marinari?In partea dinspre scara si spre tribord si babord, se va monta balustrada. sau nu?

    Yasmin. Nustiu daca nu ma insel dar mi se pare ca portsarturile catargelor sunt inversate (cel de la pupa e montet la prora si invers)




    mersi pentru observatie. acum mi-am dat si eu seama . am reusit sa le desprind si sa le inversez locul.
  2. In topicul:Sfantul Ioan Botezatorul

    09 March 2012 - 05:59 PM

    Vezi postareatraian, la 09 March 2012 - 05:31 PM, a spus:

    @ yasmin - ce faci tu acolo e super, venind de la o fata e efectiv fantastic. Intrebare, eu fiind depasit de profil, unde se gaseste un aparat de ala pentru manichiura? Ce sistem de prindere are pentru eventualul burghiu?

    @Mondeo - obloanele sabordurilor, la exterior sau pastreaza nuanta bordajului sau sunt negre, la interior sunt rosii ca si rama sabordului iar la asta ma refer la rama interioara nu la ceea ce e rama pe bordaj ca in cazul de fata.Trebuie avut in vedere ca real sunt din lemn, de regula din cateva straturi de scandura suprapuse pentru a obtine grosime si rezistenta cat si eventuale profile pentru imbinare cu bordajul cand sunt inchise.


    aparatul il am de cativa ani, era ratacit printr-un sertar dar iata ca devenit util.,l-am procurat de la un magazin din acela "38''. cred k se gasesc si la magazinele de produse confiscate iar pretul nu depaseste 20 lei, sau chiar si la hipermarketuri . ca sistem de prindere este o simpla gaura in care se introduc pilele si deoarece burghiul era cam subtire, am infasurat la baza lui putina banda adeziva iar acum merge perfect. o sa pun o poza si cu pilele respectivului aparat ( chiar si acestea pot fi utile).
  3. In topicul:Sfantul Ioan Botezatorul

    09 March 2012 - 03:19 PM

    Vezi postareaConfucius, la 16 February 2012 - 11:47 AM, a spus:

    La bompres, daca arata cum a spus Leo, eu o sa pilesc pana se aseaza pe sparge-val. Il las suspendat doar daca ar fi corect sa fie asa. Poate are Traian stiinta despre asta.

    Inca nu am incercat parapetul, dar daca iese asa ciudat, iau foarte serios in consideratie sa il fac din baghete, cam cum arata la SIB-ul lui Staric (v. poza).

    Pentru Yasmin: Bun venit pe forum. Mai curand noi ar trebui sa fim invidiosi pe meticulozitatea feminina :-). Pentru burghie si masini de gaurit, mai adaug pe lista si Cora, unde exista si minibormasini si seturi de scule pentru ele care contin burghie si freze. Eu mi-am luat o masinuta de gaurit cu baterii - facuta de niste nemti pe care ii cheama Duna - de la magazinul Conex din Bucuresti, amintit de cineva mai sus. Am dat 50 RON pe ea, isi face treaba, dar pare mai curand o jucarie vanduta prea scump.

    La final, pentru un novice ca mine, toate contributiile celorlalti de pe forum sunt importante. Ma bucur ca mai sunt inca meseriasi pe aici, de la care pot invata sau ma pot inspira. Chaiar si ne-meseriasii ajuta mult - macar prin faptul ca impartasesc din dificultatile si incercarile lor, iar ceilalti nu trebuie sa caute singuri solutii. Regret ca in timp au disparut unii dintre forumisiti, in general vitezisti care progresau cind altii - inclusiv eu - facea,desfaceau si se cazneau dupa idei practice.

    Atasament SANY0034__f.jpg


    multumesc tuturor pentru sfaturi. voi atasa o poza cu ceea ce am realizat pana acum. am reusit sa gasesc si acel burghiu de 1 mm iar ca masinarie pt el am utilizat un aparat pentru manichiura.
  4. In topicul:Sfantul Ioan Botezatorul

    14 February 2012 - 09:18 PM

    buna seara tuturor. acum am descoperit forumul si am citit cu mare atentie postarile voastre pentru k am unele nelamuriri in privinta construirii acestei corabii. eu inca sunt in urma cu "lucrarea'', sunt in stadiul in care trebuie sa lipesc furnirul la care nu ma descurc deloc dar am gasit aici cateva sfaturi care sper sa imi fie folositoare. mai am o nelamurire cu acel burghiu de 1 mm, nu stiu de unde sa cumpar asa ceva. in curand o sa postez si cateva poze cu corabia mea inca ''neambracata'' dar va rog sa tineti cont ca sunt fata (probabil singura "nebuna" care a avut curajul sa inceapa construirea corabiei) si sa nu va uimeasca prea mult intrebarile pe care le voi mai avea de pus.

Prieteni

yasmin nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

yasmin nu are comentarii la profil inca.