Forum Machete,Modelism,Hobby: Messerschmitt - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Messerschmitt's Profile User Rating: *****

Grup:
Members
Postari:
798 (0.13 pe zi)
Cel mai activ in:
Discutii libere (197 postari)
Inregistrat la:
01-March 07
Vizualizari:
15933
Ultimul click:
Useril este offline Oct 31 2012 09:50 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
29 ani
Data nasterii
Iulie 7, 1994
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Ultimii vizitatori

  • Fotografie flo 
    07 Jul 2023 - 10:15
  • Fotografie Dihoru 
    03 Nov 2021 - 21:32
  • Fotografie dany 
    05 Oct 2021 - 00:22
  • Fotografie deltadagger 
    25 Aug 2018 - 09:15
  • Fotografie eddie 
    22 Apr 2014 - 11:34

Postari ale mele

  1. In topicul:RESTAURARE FAMO MMN

    25 September 2010 - 02:18 PM

    Mi scuzi senior Cartula daca am dat cu bota-n balta. :whistle:
  2. In topicul:RESTAURARE FAMO MMN

    24 September 2010 - 07:16 PM

    Salutare,
    Nu stiu cat m-ati luat de mult in considerare, dar si eu vreau sa ajut, si sunt dispus sa fac anumite sacrificii pt a participa fizic la restaurare.
    Nu cred ca-s cel mai in masura sa va dadacesc si sa va atrag atentia, dar as avea si eu ceva de zis. In calitate de consilier-voluntar-organizator de proiecte in diverse organizatii, am nitica experienta cu "pusul boilor la jug", problema noastra e ca nu am pornit-o foarte bine. Noi vrem deja sa facem si sa dregem.Sincer, va inteleg entuziasmul, pt ca ma aflu in aceeasi stare. Insa am invatat o chestie ,care nu mi se pare o prostie. Cand punem ceva la cale, trebuie sa fie organizat pana la cel mai mic detaliu. Asta se face cel mai bine prin analiza SMART a chestiunii. Aceasta are 5 pasi, un fel de "cele zece porunci" pentru organizarea a orice. Acestia se fac in ordinea literelor; Stiti ce inseamna primele doua litere, S si M? SCOP si apoi MIJLOACE.
    Altfel zis, mai intai ar fi bine sa clarificam scopul propriu-zis: Vrem un exemplar static, cu mici inadvertente/lipsuri/inexactitati dar intr-o stare decenta de conservare sau vrem un exemplar "viu", reconditionat la stare de functionare, cat mai corect dpdv tehnic si istoric? Asta trebuie sa o hotaram de pe-acum si sa fie o chestie cu care toata lumea e de-acord. Trebuie evaluate clar posibilitatile si pentru prima, si pt a doua varianta. Abia apoi trebuie sa vedem ce lipseste, ce nu e bine, ce trebuie schimbat, ce se poate restaura si mai ales, cum, etc.
    Sper ca nu am jignit pe nimeni, cred ca am fost putin cam taios. Nu mi-o luati in nume de rau, nu vreau sa fiu eu ala destept si care stie tot, dar cred ca (deocamdata) e singurul fel in care va pot ajuta.
    Cu speranta ca sunt binevenit aici, am sa urmaresc topicul cu maxim interes.
    Spor!
  3. In topicul:RESTAURARE FAMO MMN

    13 September 2010 - 02:46 PM

    Desi Messerschmitt-ul e o zburatoare, ar fi mai mult decat incantat sa fie impoicat intr-un proces de restaurare al FAMO-ului. Indiferent de ce ar insemna asta( mijloace financiare, fizice, participare benevola, etc). Sunt dispus sa ajut. Asteptam mai multe detalii!
  4. In topicul:Tiger I initial production-Dragon 1/72

    22 July 2010 - 09:59 PM

    Vezi postareaAdiP, la 22 Jul 2010, 21:41, a spus:

    Eu unul, in afara blocului de lemn pentru cric (3 elemente prinse cu platbande), nu vad nici o lada de scule pe acolo ci doar suportii de prindere a acesteia.

    Si eu la ala ma refeream.. asa ar trebui sa arate cutia de scule, doar intors la 90 de grade. Si pozitionat deasupra aparatorii stangi.Sau iar vorbesc eu prostii?
  5. In topicul:Tiger I initial production-Dragon 1/72

    22 July 2010 - 07:04 PM

    Salutare, frumoasa bestia. :hi:
    Doua intrebari: trapa aia din spate.. de la ce e? Si, fiind initial production, ar trebui sa aiba cutia cu scule deasupra aparatorii stanga spate, tu ai pus-o mai catre interior. Asa era la tancul tau?

Prieteni

Comentarii

Messerschmitt nu are comentarii la profil inca.