Forum Machete,Modelism,Hobby: AlexSasu - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

AlexSasu's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
75 (0.02 pe zi)
Cel mai activ in:
Figurine (73 postari)
Inregistrat la:
28-June 12
Vizualizari:
9191
Ultimul click:
Useril este offline Jun 06 2015 11:01 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
32 ani
Data nasterii
Februarie 29, 1992
Gender:
Male Male
Location:
Edinburgh, Scotland

Informatii de contact

E-mail:
Private

Postari ale mele

  1. In topicul:Bust Joker 1/4

    23 May 2015 - 01:38 AM

    Multumesc, domnu Bogdan!

    Domnu Adi, la asta nu m-am gandit. Cel mai probabi as iesi mai ieftin dar cred ca mi-ar da mari batai de cap. As fi putut imprima doar fetele si sa le lipesc de un paralelipiped din gips. Jokerul are vreo 200g si imi trebuie o baza stabila si destul de grea sa fiu sigur ca nu cade. Dar nu stiu cat de bine mi-ar iesi partea din gips. Si mai e o problema, tija care va imbina bustul cu baza e excentrica... n-am prea nimerit-o cu simetria. Recunosc ca n-am gandit prea bine toata treaba inainte sa ma apuc. Dar cred ca pana la urma o voi imprima asa cum e si voi vedea cum iese.

    In caz ca mai sunt amatori de experimentat cu imprimari 3D site-ul pe care vreau sa imprim se numeste shapeways.com. Unul dintre profesorii mei de design a comandat mai multe piese pentru firma lui (zicea ca le-a folosit pentru matritare cu nisip) si mi-a recomandat site-ul. El zice ca e multumit de ei... voi vedea si eu la randul meu daca voi fi sau nu multumit.

    Multumesc de vizita!
  2. In topicul:Bust Joker 1/4

    18 May 2015 - 12:58 AM

    Ma bucur sa aud! Initial era mai mica dar scrisul din dinterior ar fi fost prea mic (e in relief) si nu pot imprima pereti mai subtiri de 0.7mm iar eu aveam si grosimi de 0.2 in unele locuri asa ca a trebuit sa maresc partea aceea. Am stat vreo 3 ore tot modificand si literele individual cat si toata placuta. Dar sunt complet de acord, ar fi aratat mult mai bine. Sincer daca ar fi fost dupa mine as fi facut toata baza mai mare. Initial aveam un alt design dar m-ar fi costat 100 de dolari si am renuntat la idee... Voi reveni cu poze cand va ajunge la mine. E prima data cand imprim ceva cu o imprimata care nu apartine facultatii (desi ale noastre au rezolutie mica...) si sunt foarte curios de rezultat.
  3. In topicul:Bust Joker 1/4

    17 May 2015 - 01:51 AM

    Dupa o incercare complet esuata de a face o baza cat de cat acceptabila estetic m-am decis sa construiesc una 3D si sa o imprim. N-a fost cea mai fericita decizie avand in vedere ca ma va costa cam $40 fara transport... Dar arata mult mai bine decat orice as fi putut face cu mana. Sunt destul de multumit de cum arata, capteaza aleura de art deco specifica orasului Gotham in care-si fac veacul Batman si inamicii sai iar clientului ii place. Desi nu e nici el incantat de pret si profitul meu a scazut drastic dar... asta e. N-o voi imprima pana nu ma mut (ceea ce se va intampla pe la sfarsitul lunii) pentru ca inca nu imi stiu noua adresa si nu stiu cat ar dura sa livreze macheta. Pana atunci voi mai lucra la par cum am promis si probabil ma voi apuca de niste schite in plastelina. Mi-am cumparat etriere (cel putin asa zice google ca le spune in romaneste) si voi incera sa fac treaba mai buna in ce priveste simetria.

    O imagine cu baza in format 3D:

    Fisier atasat  10259281_933537900032318_907422942847695120_o.jpg (95.26K)
    Numar de descarcari: 227


    O zi buna sa aveti si spor la modelit!

    P.S. Orice parere privind baza ar fi mai mult decat binevenita!
  4. In topicul:Bust Joker 1/4

    09 May 2015 - 02:55 PM

    Multumesc mult pentru ajutor, domnu Nicu, am sa trec prin toate linkurile cat de curand!

    Domnu Silviu, multumesc mult de vizita. Intr-adevar aveti dreptate si cu urechile si cu nasul. Si am centrat prost si dintii doar ca am zis, dat fiind ca subiectul e oricum grotesc, cel putin nasul si dintii ar trece neobservati dar m-am inselat. De urechi nu mi-am dat seama pana acum.

    Domnu michi-ro am sa incerc si un dry brush cu o culoare mai deschisa, multumesc de sugestie!

    Si domnu 1-0-9, ma bucur sa aud asta. Voiam sa obtin reactia asta.

    Multumesc tuturor de sfaturi, sugestii si critici!

    P.S. pozele sunt facute la lumina naturala dar tot apartamentul in care stau are lumina proasta si pe la noi e mai mult innorat in ultima vreme... daca termin baza repede voi ruga vreun student sau studenta de fotografie sa ma ajute putin cu fotografiatul.
  5. In topicul:Bust Joker 1/4

    08 May 2015 - 06:13 PM

    Da, sunt de acord cu parul. Voiam sa-i fac umbra cu pasteluri dar nu e destul de inchisa culoarea sa faca vreo mare diferenta. Si am incercat si cu un wash dar iese cu un aspect murdar. Ce-i drept am incercat doar cu oil wash pentru ca am un singur verde care sa se potriveasca si n-am reusit sa-l intunec fara sa-i dea si lui un aspect murdar. Trebuie sa-mi cumpar vopsele de calitate cat de curand... Cele pe care le am sunt cam proaste. Si pe langa asta e vorba si de lipsa de experienta. Nu ma simt deloc in largul meu cand vine vorba de pictat si mi-e si frica sa experimentez sa nu ajung la vreun rezultat prost. Si miniaturile sau kiturile de rasina sunt scumpe in general si tot asa... Vreun sfat pentru cum as putea aborda parul sa-i dau o variatie de culoare mai mare? Mi-ar fi de mare folos... Multumesc mult de vizita!

Prieteni

AlexSasu nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

Pagina 1 din 1
  1. Fotografie

    minitehnicus 

    27 Jul 2012 - 20:16
    dupa mine cred ca ai facut o treaba super. continua.
Pagina 1 din 1