Forum Machete,Modelism,Hobby: deckel - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

deckel's Profile User Rating: -----

Grup:
New Users
Postari:
5 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Unelte & Instrumente (5 postari)
Inregistrat la:
09-July 12
Vizualizari:
4937
Ultimul click:
Useril este offline Apr 10 2013 11:36 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Private

Postari ale mele

  1. In topicul:Recuperare ministrung

    15 August 2012 - 07:02 PM

    Am aflat ceva nou , incercam sa aflu cum se opreste universalul fara a astepta sa se opreascaaaaaaaaa singur din rotatie( ca e ceva de asteptat cred?) si speram ca aceea maneta e pt. acest lucru si nu intelegeam actionarea , dar prin raspunsul colegului " scristi" m-am lamurit intr-o oarecare masura daca detii un asmenea strung te rog sa detaliezi procedeul de prindere a pensetei si tragerea acesteia pt. ca pur si simplu nu inteleg sau lipseste ceva?? de la bucsa pana la penseta sunt vreo 20cm e vreo piesa de legatura (tija) . Cu fulia iti multumes de sugestie dar problema e de diametru pt. ca influenteaza turatia plus ca ,curelele sunt standardizate ; As vrea totusi sa ne spui daca se poate opri atunci cand doresti universalul ca si la celelalte strunguri normale sau il opresti din buton si astepti sa se opreasca singur. Comutatorul l-am gasit si pe el si e pt. ambele sensuri doar ca v-a trebui remontat . multumesc pt. sugestii.
  2. In topicul:Recuperare ministrung

    22 July 2012 - 04:27 PM

    Multumesc pe_dos pt. poze , intreband pe cunoscatori incep sa cred ca acesta e primul model de strung de banc fabricat in serie in Romania. Am ajuns si sub masa strungului motorul lipseste, dar am gasit unul de 0.37KW cu 1370rot/min trifazic la fel cu cele folosite la SP 80, am rugamintea daca mai ai posibilitatea sa te uiti daca e acelasi tip de motor si daca fulia (roata pe care se pune cureaua) ce diametru are??
    - motorul pe care l-am adus nu are fulie. Iti multumesc anticipat pt. efort , sper sa ma pot revansa candva.
  3. In topicul:Recuperare ministrung

    19 July 2012 - 11:00 AM

    Multumesc pt. poze, macar se vede pozitia piselor voi dibui cumva si angrenarea lor , inca o data raman recunoscator pt efort, si sper cat mai repede sa postez cateva poze cu strungul reconditionat
  4. In topicul:Recuperare ministrung

    10 July 2012 - 07:19 PM

    Multumesc mult pt. poze , prin sertare am gasit bucsa si " potcoava " care sunt actionate de maneta de sus credeam ca nu apartin strungului , am incercat o ansamblare dar ceva nu se leaga , am vazut ca si bucsa d-voastra are frezat in interior canale mai lipseste ceva? nu cred sa le fi frezat degeaba cineva, ; daca puteti deschide capacul galben sa faceti o poza la ansamblu bucsa -potcoava - maneta v-as fi recunoscator din pacate nu am alta optiune neavand nici un reper in aflarea modelului acestui strung totusi dupa finisaje cred ca e romanesc sau rusesc , acum e desfacut bucati vreau sa-l reconditionez si sa-l fac sa functioneze ghidajele , caruciorul , rotile dintate sunt in stare buna ( din poza am vazut canu lipseste nici o roata), multumesc inca o data si scuze administratorului pentru neconcordanta.
  5. In topicul:Recuperare ministrung

    09 July 2012 - 12:57 PM

    @pe_dos
    buna ziua

    Am un strung identic chiar si vopseaua e la fel nu stiu ce model e dar, clar are cateva piese lipsa una dintre ele ar fi maneta stanga sus pt .oprirea axului principal cred care lipseste cu angrenajul aferent desigur , plus o roata dintata care nu stiu daca ar trebui sa existe sau nu . rugamintea ar fi sa puneti cateva poze mai detaliate cu partea respectiva a strungului daca se poate .
    multumiri anticipate

Prieteni

deckel nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

deckel nu are comentarii la profil inca.