Forum Machete,Modelism,Hobby: Pletila - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pletila's Profile User Rating: *****

Grup:
Members
Postari:
323 (0.05 pe zi)
Cel mai activ in:
Discutii libere (79 postari)
Inregistrat la:
14-January 05
Vizualizari:
14940
Ultimul click:
Useril este offline Apr 18 2018 11:45 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Private

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:Cu părere de rău...

    17 April 2018 - 04:28 PM

    Salut 1-0-9. Long time , no see.

    Am sa ma rezum la o singura postare, deoarece nu vreau sa intru in aceasta nesfarsita discutie cauzata de dorinta unora e a avea mereu o stare conflictuala in jurul lor. singurul motiv al interventiei este aceal ca in continuare se propaga in mediul online aceasta poveste cu iz de telenovela legata de "sabotarea" unui eveniment modelistic, prin suprapunerea unui workshop organizatr de mine la hobbyzone. am voie sa scriu hobbyzone aici , pentru ca dupa cum se poate vedea, apare si un banner in partea de sus, pus acolo de Gabi, la rugamintea mea.Daca stau sa ma gandesc bine e primul banner cu reclama de pe acest forum.

    Workshopul organizat de mine atunci, nu a avut ca scop "sabotarea" Salonului National de Modelism. ( tre' sa fi un pic dus cu capul sa crezi ca printr-un demo de 2 -3 ore poti "deturna" un eveniment cu traditie care se intinde pe o luna de zile, si un pic idiot sa ai si un motiv sa deturnezi un eveniment....).

    Asocierea acestui workshop cu un grup care nu a mai venit la Salon este din nou o greseala grava , alimentata din nou de supozitii si de o lipsa totala a imaginii de ansamblu.In principiu ceea ce se intampla la hobbyzone , nu are legatura cu nici un grup sau asociatie modelistica si asa va ramane. Sunt demersurile mele personale , eu fiind singurul factor de decizie in ceea ce se petrece acolo.Participarea sau neparticiparea unora la anumite evenimente este strict optiunea fiecaruia , persoane majore si vaccinate inzestrate cu liber arbitru.Faptul ca eu personal nu am participat la salon este iar o chestiune de alegere personala si nu este generata de motivle invocate de tot felul de personaje care par sa stie ele mai bine ce se intampla in peisaj. Eu personal nu am anuntat nici o participare si nici nu am rezervat vitrine in numele meu sau in numele celor care vin la atelierul hobbyzone. in anii in care am considerat oportun sa fac asta ne-am tinut de promisiune si am venit. Chiar pe unii a trebuit sa-i conving personal si sa ii asist in deplasare cu tot calabalacul atat la venire cat si la strangere. In ultima vreme insa am decis sa ma "joc" in patratica mea si v-as fi foarte recunoscator daca ati respecta asta fara sa o considerati a fi un act de ostilitate.

    in alta ordine de ideei trebuie sa scapam de prejudecata asta ca daca avem o pasiune comuna , trebuie sa rezonam toti la aceleasi lucruri asa gregar. E o comunitate formata din oameni deosebiti, cu caractere deosebite,proveniti din medii diferite.Nu poti avea pretentia ca toti modelistii sa se miste "la un semn" si toata lumea sa aplaude ca la congres. Nu consider ca se pot gasi motive de suparare in chestia asta. Judecantd cu aceiasi balanta si eu ar trebui sa ma supar ingrozitor de tare pe tine ca nu ai avut curiozitatea sa treci sa ne vizitezi. Chiar daca pe unii din cei care vin la atelier nu ai de unde sa ii cunosti pentru ca nu sunt membrii cartula si nici maar conturi de FB nu au.

    Pentru orice alte nelamuriri legate de aceste subiecte putem discuta oricand si in orice configuratie , fata in fata. Fara insa a avea toate informtiile insa va rog respectuos sa nu mai amestecati activitatile hobbyzone cu maruntele confruntari de can-can si cu presupuse razboaie de gherila.

    Multumesc!
  2. In topicul:circular

    16 March 2014 - 06:47 PM

    Salut. Am si eu un asemenea circular si m-ar interesa un up-grade la masa de taiat. Imi poti spune cam cat ar costa o astfel de masa de Al?
  3. In topicul:Tamiya 1/35 Jeep

    20 January 2014 - 09:49 PM

    Va multumesc pentru aprecieri, o sa revin cu ceva poze mai de Doamne-ajuta.
  4. In topicul:Sfantul Ioan Botezatorul - varianta hobbyzone

    10 October 2013 - 01:00 PM

    @livium: Numai pi asta singura.Jenet Jeckson, s-o impuscat cu mauserul in gura...mi-o zis colonelu.:)
  5. In topicul:O veste trista

    09 October 2012 - 03:17 PM

    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!

Prieteni

Pletila nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

Pletila nu are comentarii la profil inca.