Forum Machete,Modelism,Hobby: tyco - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

tyco's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
16 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Feroviar (10 postari)
Inregistrat la:
21-April 07
Vizualizari:
3040
Ultimul click:
Useril este offline Apr 10 2012 11:41 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
35 ani
Data nasterii
Martie 28, 1989
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Ultimii vizitatori

  • Fotografie Ady 
    04 May 2012 - 07:01
  • Fotografie bobby 
    15 Apr 2012 - 15:08
  • Fotografie tgr 
    16 May 2010 - 16:34
  • Fotografie flo 
    28 Mar 2010 - 16:02
  • Fotografie Freighter5 
    20 Jan 2010 - 19:55

Postari ale mele

  1. In topicul:Expozitia internationala de modelism feroviar Balatonfured 2009

    31 August 2009 - 08:15 AM

    @OLECO: Machetele sunt ale mele. Sunt niste kit-uri de tatra, pe care le-am montat, apoi modificat pentru H0m iar pe una dintre ele am pus o mica reclama. Din pacate nu am avut timp si poze sa fac reclame si pentru celelalte 2. Numerele de parc si alte detalii nu leam mai pus pentru ca ar arata urat(nu am gasit foaie pentru decals), iar eu sunt multumit si asa.
    @Z-mare: Multumim. Nu sunt la fel de realiste ca si dioramele facute pe aici(deh unele module au 20 de ani si au fost realizate cu tehnica de atunci), scopul lor este in primul rand dinamismul si sa poti rula trenuri cu 8-10 vagoane fara problema.
  2. In topicul:locomotoiva electrica de uzina din Sinaia

    11 February 2009 - 10:54 AM

    Mai multe detalii despre locomotiva gasesti aici
    http://forum.railway...wtopic.php?t=26
  3. In topicul:T.R.R. Infra

    10 February 2009 - 10:30 AM

    Sigur. Orice pietricica aruncata ajuta la imbunatatirea dioramei :)
  4. In topicul:Diorama HO

    09 February 2009 - 12:50 PM

    In analog se rezolva usor cu montajul asta:
    http://www.railwayfan.ro/images/usr/felipp...0intoarcere.jpg
    In digital nu mai stiu exact. Parca am vazut ca cineva a schimbat folosind 2 decodoare de accesorii de la piko.
  5. In topicul:Diorama HO

    09 February 2009 - 11:32 AM

    Eu am un traseu foarte mic, insa daca iti folosesti imaginatia, poti creea numeroase scenarii. Trebuie doar sa gandesti putin "outside the box". Daca jumatate din oval e ascuns privirii, poti considera acea parte "restul lumii". Pot exista numeroase gari,triaje si industrii. De asemenea poate fi vazut ca si un "portal de teleportare". Un tren rapid poate face 3-4 ture pana cand se opreste. Un tren personal se opreste la fiecare tura. Asta nu inseamna ca gara trebuie sa fie aceiasi. Desi scrie X pe ea, nu inseamna ca ea nu poate fi Y sau Z. De asemenea un vagon adus de la industrie poate fi urmarit pe parcurs... te poti chinuii 20 de minute numai pentru a forma o garnitura noua. Aceasta e toata distractia. Nu sa invarti un tren la infinit sau sa il plimbi pe toate combinatiile posibile. Ci sa creezi povesti pe acea diorama. Aici tine totul de imaginatia fiecaruia.
    Legat de costuri, liniile sunt totusi o investitie mare. cand ne gandim ca e pe undeva la 70 de lei un macaz, la care trebuie sa ii mai cumperi si motor, parca se aduna si preferi sa iti cumperi altceva(material rulant). Cel putin eu am muuulte vagoane, insa sunt intr-o criza acuta de locomotive.
    Cladirile sunt ieftine, pentru ca nu vei avea nevoie de foarte multe (aici depinde totusi de gusturi), insa in general termini repede cu ele. Si automatizarile ies ieftin. Desi eu as pune alta ordinea de lucru. In primul rand asezi liniile, dupa acea semafoarele si motoarele de macaz, sistemul de detectare a trenurilor dupa care treci la automatizari. Ca sunt in analog sau in digital, daca sti ceva electronica poti sa faci ce vrei tu. Partea de comanda pe diorama mea va fi ceva mai speciala. Din pacate momentan resursele putine ma opresc sa lucrez. Dupa automatizari vine relieful(terasament iarba cladiri etc). De ce vad eu lucrurile asa? Pentru a monta motoare pe macaz si a face automatizari trebuie trase fire si date gauri. Daca ai deja pusa iarba acest lucru va arata f urat. Insa odata terminate automatizarile poti linistit sa lucrezi la relief si sa maschezi toate acele fire.
    Voi incepe si eu o scurta prezentare a dioramei mele, si putem sa discutam acolo aceste lucruri. Hai aici sa ne concentram sa il ajutam pe ButonEL sa scoata o diorama cat mai frumoasa!
    Toate cele bune!

Prieteni

tyco nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

tyco nu are comentarii la profil inca.