Forum Machete,Modelism,Hobby: Slay3r - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Slay3r's Profile User Rating: -----

Grup:
New Users
Postari:
7 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Unelte & Instrumente (7 postari)
Inregistrat la:
30-December 12
Vizualizari:
10460
Ultimul click:
Useril este offline Mar 11 2013 09:59 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Private

Postari ale mele

  1. In topicul:Traforaj electric

    13 February 2013 - 11:40 PM

    Da, chiar acela este. Nu am vrut sa pun link de frica sa nu se creada ca fac reclama. Ce parere aveti de el?
  2. In topicul:Ministrung selfmade

    07 February 2013 - 03:39 PM

    Are cineva idee unde as putea gasi o placa de genul acesta? Aluminiu de 4, 5 mm cam la 300 mm du 250 mm?
  3. In topicul:Ministrung selfmade

    02 February 2013 - 12:11 PM

    Multumesc si eu pentru informatii si pentru rabdare. Ai dreptate, este subtire. Ideea este sa gasesc ceva care sa fie la limita dintre suficient de gros si suficient de subtire pentru a nu micsora prea mult inaltimea de taiere. Din cate am inteles panza trebuie sa fie cu cativa mm deasupra materialului. Problema mea este ca nu stiu de unde sa gasesc o astfel de placa... Cat despre distantier, stiu ca imi trebuie si am in cap cateva posibilitati. pentru moment am incropit unul pentru a verifica functionalitatea circularului. Nefiind experimentat in aceste lucruri am considerat ca este cel mai bine sa o iau din aproape in aproape. Chiar daca este mai mult de munca, intentionez sa iasa un lucru bun.

    Revenind la traforaj, ma gandeam ca ar fi mai bine sa fac un cadru metalic. Pentru a scapa de situatia in care lemnul se onduleaza si plus ca ar fi mult mai subtirel decat hardughia care mi-a iesit mie.


  4. In topicul:Ministrung selfmade

    01 February 2013 - 06:09 PM

    Multumesc pentru raspunsuri...

    Nu stiu daca am voie sa spun numele sitului de unde le-am cumparat, dar mizez pe faptul ca primele 10 posturi sunt verificate de un moderator si am sa scriu. Daca dansul considera ca nu am voie rog sa stearga linkul : http://tools-online....l-btcs-860.html

    In cazul in care nu am voie sa pun link poti cauta pe google acest nume: Set 6 discuri pentru Mini Circular Einhell BTCS 860

    Este un set de 6 bucati cu pretul de 83 lei. Sunt 2 asa ca in imagine, 2 T20 lemn si 2 diamantate. Nu am nevoie de cele diamantate dar m-a incantat pretul dat fiind faptul ca nu am mai gasit decat cate o singura bucata la pret de 50 poate 60 lei. Dimensiunile lor sunt Ø 85 x Ø 10 mm x 1.6 mm.




    Intentionez la traforaj sa ii fac un cadru mai rigid, observand ca se curbeaza cand e folosit... Problema mea ar fi urmatoarea: ar fi o problema daca intind panza prea tare? cum stiu care ar fi tensiunea maxima la care sa ma opresc? Pentru ca am luat alt arc ... mult mai tare si vreau sa ii fac si un sistem de strangere ca la fileurile de tenis de camp.. cu surub. Dar nu stiu cat de tare am voie sa intind sa nu se rupa panza.

    La circular intentionez sa ii schimb placa de deasupra dar momentan nu am avut una mai groasa din aluminiu.. am optat pentru aluminiu din cauza sigurantei... am o teama :) si daca e sa iasa panza de acolo sa nu treaca prin aluminiu.Cu toate ca nu cred ca ar avea posibilitatea sa iasa de acolo .. dar ma face pe mine sa ma simt mai bine.

  5. In topicul:Ministrung selfmade

    31 January 2013 - 06:57 PM

    Abia acum inteleg... Sunt incepator in ale modelismului.. inca sunt multe lucruri care nu le stiu. Sper ca nu a fost o intrebare prea prosteasca din partea mea.

    M-am apucat si eu sa imi fac ceva scule... sper ca nu deranjez.. vreau doar niste pareri..

    La circular panza este prinsa pe un ax de roata de bicicleta cu 2 rulmenti prinsi cu bride de masa. Capacul este temporar pana voi gasi o modalitate sa ii pun unul care sa il pot si regla pe verticala. Iar traforajul i-am facut proba dar nu imi place cum merge.. vad ca are prea multe vibratii si nu taie precis...

    Fisier atasat  2013-01-17 18.11.57.jpg (203.61K)
    Numar de descarcari: 1121

    Fisier atasat  2013-01-31 18.49.36.jpg (362.78K)
    Numar de descarcari: 869

Prieteni

Slay3r nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

Slay3r nu are comentarii la profil inca.