Forum Machete,Modelism,Hobby: ModjoJojo - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

ModjoJojo's Profile User Rating: -----

Grup:
New Users
Postari:
7 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Tehnici (4 postari)
Inregistrat la:
22-August 13
Vizualizari:
3506
Ultimul click:
Useril este offline Sep 02 2013 11:19 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
43 ani
Data nasterii
August 19, 1980
Gender:
Male Male
Location:
Iasi

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Postari ale mele

  1. In topicul:Care sunt pasii cei mai de baza ce trebuie urmati la vopsire?

    26 August 2013 - 05:52 PM

    Multumesc, am inteles. Mi-am cumparat de la Vallejo tot ce aveam nevoie si deja m-am apucat de lucru. Din pacate mi s-a stricat aparatul foto si nu pot face poze momentan dar sper ca pana e gata sa-l rezolv.
  2. In topicul:Care sunt pasii cei mai de baza ce trebuie urmati la vopsire?

    24 August 2013 - 03:16 PM

    Am inteles acum, imi este totul destul de clar. Datul cu lac se pare ca imi va fi mai greu, dar am sa vad eu cum fac am sa cumpar lac spray daca exista (eu banuiesc ca tu deja la asta te refereai). Poate ca-mi aduc machetele vechi si exersez putin pe ele (un F18 parca si un portavion, nu mai tin minte producatorul), nu cred ca le mai pot salva din starea care sunt, poate portavionul, cine stie in fine asta e alta discutie.

    Vezi postareaZ-mare, la 24 August 2013 - 08:40 AM, a spus:

    Cum am mai spus, Contacta liquid este un lipici. Punind prae mult, se usuca greu iar in timp plasticul va lucra, adica va apare o ...gaura!!! Pentru lipituri e bun, pentru chituire in nici un caz!

    Da, am inteles, dar aici ma refeream ca am si alt lipici si anume Contacta liquid (http://www.varuna.ro...quid--leim.html) si nu Contacta polystyrene cement de care am zis in primul post si intrebarea mea era cu care dintre astea 2-a pot face sa dispara liniile de la imbinari? (ca aici https://www.youtube....Zql-A-m&index=9). Insist pe treaba asta ca nu imi place deloc sa se vada liniile de la imbinari.
    Nu am vazut vopsele de la Revell sau Humbrol pe acolo, ce vopsele folosesti? Apropo de Humbrol am vazut ca au si ei o gama destul de mare la vopsele email si plus ca au foarte multe produse pentru weathering ceea ce imi place, poate imi iau de la ei.
    Datorita tie am inceput sa inteleg si eu cu ce se mananca vopsitul asta si iti multumesc foarte mult, dau o bere daca ajungi prin Iasi sau eu prin Bucuresti. De acum mai multe nu stiu daca am sa te intreb ci doar sa ma apuc de treaba, dupa ce gasesc nenorocitele astea de vopsele si astept poate gasesc pe altii din Iasi cu care sa ma combin la comenzi ca transportul e destul de scump (cam 25 ron), nu e capat de lume dar mai bine as lua mai multe culori, daca nu asta e nu am ce face iau asa.

    Uitasem sa specific in ultimul post, inca nu pot da PM, nu am cele 10 postari aprobate si nu am putut sa dau edit la fostul post ca nu il vad inca din acelasi motiv. Am facut double post ca sa grabesc aceast proces :) scuze
  3. In topicul:Iasi - intalnirea lunii octombrie

    24 August 2013 - 02:49 PM

    Salutare. Se mai fac intalniri in Iasi? Pe unde va mai spuneti oful in legatura cu acel decal nenorocit sau un paintjob nereusit si bineinteles toate astea la o bere?
  4. In topicul:Wishlist II...

    24 August 2013 - 02:39 PM

    Salutare, stiu ca este putin offtopic, este cineva din Iasi care apeleaza la acest topic? Intreb ca poate gasesc pe cineva cu care sa ma combin la comenzi.
  5. In topicul:Colectia lui WURGER

    24 August 2013 - 04:59 AM

    Incredibila colectie cat si foarte multa experienta in crearea ei. Stiu ca ultimul post e de acum 3 ani, dar simteam nevoia sa-mi explim placerea pe care am avut-o vazand toate aceste minunatii construite de tine. Imi imaginez ce chin aveai sa gasesti informatii pe vremea cand internetul era un moft cand cand se pare ca iti construiai singur piesele. Ai mai construit vreo alta ciudatenie de acum 3 ani? :)

Prieteni

ModjoJojo nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

ModjoJojo nu are comentarii la profil inca.