Forum Machete,Modelism,Hobby: Marder - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Marder's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
215 (0.03 pe zi)
Cel mai activ in:
Blindate (181 postari)
Inregistrat la:
29-May 07
Vizualizari:
5927
Ultimul click:
Useril este offline May 13 2017 05:33 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
40 ani
Data nasterii
Iunie 22, 1983
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. 75mm M1A1 Pack Howitzer

    13 May 2017 - 05:11 PM

    75mm M1A1 Pack Howitzer (British Airborne Version) & Crew

    Bronco CB-35173

    Acesta este kitul cu care am inceput. In cutie sunt piesele pentru varianta US completa (Vulcan), precum si piesele pentru varianta British Airborne (Bronco). Pentru ca era pacat sa arunc in cutia cu piese de rezerva aproape jumatate de tun, am decis sa constriesc si varianta US. Dupa multa munca, am reusit. Tunurile sunt gata de vopsire. Artileristii britanici sunt si ei gata pentru vopsea. Inca nu am artileristi americani, dar se va rezolva. Mai am de facut cutiile cu munitie, deoarece in kit nu este niciuna. Pacat, pentru ca acesta este singurul negativ pe care il pot spune despre acest kit.
  2. Artilerie WWII

    13 February 2012 - 01:26 PM

    Am decis sa deschid acest topic despre piesele de artilerie tractate pentru a putea impartasi fotografiile din colectia proprie, precum si altele pe care le voi mai descoperi. Va invit pe toti sa postati fotografii cu tractoare de artierie si piesele de artilerie tractate (artilerie de camp, AA, AT, de munte). Ideea este sa fie ambele in imagine, nu imagini diferite doar cu tractorul sau tunul. Sper sa postati cat mai multe imagini, pentru a ne inspira cu totii din acestea.

    In prima imagine avem un leichter gepanzerter Artillerieschlepper 630 ® tractand un 7,62 cm FK 296 ®
  3. Magazin modelism in Rimini

    04 January 2012 - 10:01 AM

    Am descoperit un magazin cu articole de specialitate in Rimini, Italia. Din pacate era inchis, asa ca nu va pot spune mare lucru despre marfa din interior. Prin vitrina am reusit sa disting ceva Italeri, Tamiya, soldati la 1/72 si 1/32 de la diverse firme, diverse vehicole la 1/24. Magazinul se afla aproape de centrul vechi, pe strada Gambalunga, nr. 50.
  4. Modelism Nr. 2/2009 (115)

    21 May 2009 - 06:43 PM

    Am luat prima revista azi, direct de la sursa, adica din pachetul in care au venit la magazin. Era calda, ca painea de-abia scoasa din cuptor ;-) . Iata ce cuprinde:

    Opel Maultier si Panzerwerfer 42 (planuri 1/35)
    English Electric Canberra
    USS Katahdin
    Auto Union
    Cotul Donului - Preliminariile operatiunii Uranus
    Marasesti
    Albatros
  5. Colectia mea

    07 December 2008 - 11:37 PM

    Urmand sfatul unor colegi machetisti, m-am intors. De acum voi posta fotografiile in acest topic. Parerile sunt binevenite atat timp cat sunt constructive si vin de la persoane care chiar gandesc inainte sa deschida gura (in cazul de fata sa tortureze tastatura). Comentariile gen "de unde stiu ca-i romanesc" sau "ce-i cu basca aia" nu vor fi luate in seama si nu vor primi raspuns, asa ca puteti scrie ce vreti. Ca sa va dau un exemplu, un comentariu constructiv a fost legat de canistrele de benzina de pe AB-41 si AB-43; am tinut seama de acest comentariu si am mai lucrat la ele. Veti vedea rezultatul ceva mai incolo. Distractie placuta in continuare. <_<

Prieteni

Comentarii

Marder nu are comentarii la profil inca.