Forum Machete,Modelism,Hobby: instalatorul - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

instalatorul's Profile User Rating: -----

Grup:
New Users
Postari:
1 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Vanzari, Cumparari, Schimburi (1 postari)
Inregistrat la:
26-November 13
Vizualizari:
1535
Ultimul click:
Useril este offline Nov 27 2013 12:26 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Private

Postari ale mele

  1. In topicul:Vand compresor

    26 November 2013 - 04:50 PM

    Salut si scuze de deranj,

    Am vazut ca ai experienta cu compresoarele de frigider asa ca mi-am facut cont pe acest forum ca sa te rog, daca poti, sa-mi raspunzi la o intrebare tehnica:
    Cam ce debit are un asemenea compresor? Ai cronometrat, de curiozitate, cat dureaza sa umple o butelie cu volum cunoscut la o anumita presiune? Ai putea posta cateva valori orientative?

    Motivul pentru care te intreb este urmatorul: am o instalatie de incalzire cu centrala pe gaz la o casa P+M, in total are cam 60 de litri. Am o pierdere de presiune pe undeva si nu reusesc s-o localizez, se evapora si nu lasa urme.
    De cand a venit frigul, problema a devenit urgenta. Am chemat vreo doi "meseriasi" "profesionisti" si "recomandati" si niciunul nu i-a dat de cap.
    In lipsa de alte idei si intrucat nu mi-e frica sa pun mana pe scule, am ajuns sa iau in considerare varianta sa umplu instalatia cu aer comprimat la vreo 3 bar si sa dau cu apa cu sapun pe la toate imbinarile instalatiei, poate vad pe unde face balonase.
    As putea sa demolez un frigider vechi pe care oricum planuiam sa-l schimb si sa iau compresorul din el (110W parca) si ma gandeam sa improvizez cu acel compresor sa umplu instalatia cu aer.
    Crezi ca are rost sa ma complic? Oare in cat timp face 3 bar in 60 de litri? Sau macar are vreo sansa sa ridice cat de cat presiunea in acest volum?

    Multumesc anticipat!

Prieteni

instalatorul nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

instalatorul nu are comentarii la profil inca.