Forum Machete,Modelism,Hobby: DragonAthus - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

DragonAthus's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
204 (0.05 pe zi)
Cel mai activ in:
Marina (148 postari)
Inregistrat la:
14-December 13
Vizualizari:
10219
Ultimul click:
Useril este offline Jan 28 2016 10:07 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
40 ani
Data nasterii
Aprilie 8, 1984
Gender:
Male Male
Location:
Romania-Bucuresti
Interests:
Modelism ( marina, feroviar, auto ) si in special lucrari din bete de chibrit

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Yahoo:
Yahoo  DragonAthus

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. Suport betigase parfumate/conuri sub forma de barcuta cu upgrade-uri

    25 December 2015 - 09:16 PM

    Buna seara. Deschid iarasi un nou topic unde am placerea de a anunta startul unui nou proiect UNICAT in lume.

    Ceea ce se va construi pana la finele acestui topic este un suport pentru betigase si conuri parfumate.
    Forma acestuia va fi sub forma unei barcute la care voi veni cu mici modificari si ceva upgrade-uri cum bine v-am obisnuit in toate lucrarile mele.
    Si fiindca e vorba de creatie proprie, ma rog nu in totalitate, dar in mare parte: circa 90 % DA, imi rezerv dreptul sa il fac cum anume doresc si poftesc - veti vedea pe parcursul lucrarii. Restul de 10 % este planul dupa care lucrez si am sa il si atasez mai jos. Dimensiunile suportului vor fi standard.

    Voi reveni rapid in postarea urmatoare ca sa va prezint ce anume s-a lucrat pana acum la el.
  2. Black Pearl ( Perla Neagra ) - 100 % lucrata manual

    11 October 2015 - 12:05 AM

    Salutare si bine v-am regasit dragi prieteni... dupa o pauza de circa un an jumate. Dar, nu-i bai ...ca am venit cu forte proaspete si acum m-am apucat sa lucrez la o a doua macheta de corabie. Este vorba de Black Pearl. Am facut rost de planuri si m-am pus pe treaba.
    Momentan nu e cine stie ce construit la ea.. doar 4 zile de munca. Pozele vor vorbi de la sine ( de fapt cum v-am obisnuit prezint evolutia machetei in fiecare zi de lucru - de la inceput pana la sfarsit ), pana in momentul de fata am reusit sa fac doar o punte interioara unde am atasat ceva luminite... ma rog cand se va inchide acolo zona...va fi lumina vizibila doar sub gratare sau la scarire de coborare sub punti.

    Si da... corabia aceasta va avea lumini si in felinare ... va fi fain...plus ca se alimenteaza de la un trasformator...deci ADIO baterii. Acuma ca am mai evoluat un pic... sofisticam si constructia machetei facand-o mai practica.

    Pana data viitoare ...adica maine..( de fapt chiar azi .. ca e trecut de 12 noaptea ) o sa revin cu a doua punte de jos finalizata si cu beculetele montate... sper.

    Numai bine.
  3. Camion Tir BIG RIG din bete de chibrit

    26 September 2014 - 09:53 AM

    Salutare tuturor ! Am plecat prima data cu o constructie a unei corabii Golden Hind la navomodelism, apoi m-am mutat la feroviar unde am facut un vagon de tren din 1849 numai din bete de chibrit... acum iata-ma aici la sectiunea AUTO... unde o sa fac de aceasta data un camion de tir dinacela american, BIG RIG va purta numele macheta mea.

    Momentan nu am ce poze sa va prezint pentru ca abia am inceput si am lucrat doar 46 de bete...adica practic nimic care poate sa fie pozat ... inca.

    Dar revin cat de curand... stati aproape :)

    Am atasat mai jos o imagine cam cum o sa arate la final...bine al meu un pic mai altfel nu asa chel :)) o sa vedeti.
  4. Macheta Vagon de tren 1849 Golden Rush din bete chibrituri

    18 April 2014 - 01:55 PM

    Salutare tuturor. Dupa cateva luni de munca la o macheta de corabie ( de care am fost multumit cum a iesit chiar daca drumul a fost lung ) am decis ca nu e timp de pierdut si sa ma apuc mai serios de modelism. Iar datorita faptului ca aveam acasa cumparate 1000 de bete chibrit... zisei ... ce sa fac cu ele? Ca e si pacat sa zaca acolo de pomana nu?. Ehh si cum ma gandeam eu asa navigand alandala pe internet am dat de un plan al unui vagon de tren, care se poate executa in totalitate din bete de chibrit. Foarte interesant, astfel de chestii se si breveteaza.

    In fine ideea este ca de vreo 5 zile m-am apucat si de treaba. O sa dureze si aici ceva timp, dar imi place. Poate nu o sa intelegeti mare lucru din ce am lucrat eu pana acum dar daca veti urmari topicul cu siguranta veti vedea cum incepe sa prinda forme vagonul acesta, care face parte dintre primele trenuri aparute in goana dupa aur a americanilor (1849) .... hehe.

    Pentru aceia dintre voi care nu stiu cu ce se pot lipi betele de chibrit... eu folosesc PRITT lipici incolor de 90 gr. Arata alb e ca un fel de aracet insa dupa uscare e complet transparent. Si ca bete folosesc dinacelea la punga de 1000 buc lungi de 5cm (ceva mai mari ca betele normale) dar avantajul la ele este dublu pentru ca nu au nici gamaliile acelea, sunt gata curatate iar de lungime nici nu mai vorbim.
    Ca scule de lucru folosesc o rigla simpla de 20 cm lungime, un sfic lung ce vreo 14 cm, sminghel, si o mica pila. Linia o folosesc pentru masuratori dar si pentru a-mi aranja si lipi anumite bete ca sa iasa drepte , vorba romanului "la linie".


    Ca dimensiuni va avea undeva la vreo 48 cm lungime, latime 9 cm. Ca inaltime inca nu stiu exact cu roti cu tot deoarece nu am ajuns pe acolo... dar va voi anunta eu, nu e asta problema. Pana acum in aceste 5 zile, macheta mi-a papat nici mai mult nici mai putin de 642 bete. Noroc ca m-am aprovizionat din timp cu 21.000 bete chibrit (are balta peste) spor de construit sa fie.


    Ma rog sa nu ma intind la vorba prea mult si sa incep prezentarea pozelor. O sa revin si cu altele pe masura ce inainteaza lucrarea. Numai bine tuturor si sa aveti parte de un paste fericit !
  5. Galion Golden Hind Macheta ( lucrata 100% manual )

    14 December 2013 - 01:35 PM

    Salutare tuturor. Vreau prin acest topic sa prezint si eu lucrarea mea care inca se afla in constructie, nu e in totalitate finalizata. Mentionez ca este prima mea macheta din viata, nu am mai facut niciuna pana acum, insa mai am de gand sa fac. Am la ea vreo 37 de zile de lucru momentan... caci in limita timpului disponibil pe care il am mai lucrez si eu cand pot. Putin azi putin maine si o voi finaliza.

    M-ar interesa sa aflu de la voi pareri si sfaturi pentru realizarea machetei, deasemenea ajut si pe cei doritori de a cunoaste ce si cum am facut la ea, pentru ca si ei sa isi realizeze lucrarea lor proprie.

    Voi incepe asadar cu inceputurile, voi posta in jur de vreo 40 de fotografii asta daca imi permite forumul si mi se accepta de catre moderatori.
    Nu am folosit si nu voi folosi nici un kitt de instalare fiecare piesa in parte e lucrata de manutele mele, 100 la 100 manual. Ca sa va faceti si o mica idee galionul are in jur de 85-86 cm lungime. Dar sa nu ma intind cu palavrageala si sa-i dau drumu la treaba iar in postarea urmatoare voi atasa si pozele, pentru ca trebuiesc modificate depasesc 2MB.

    Revin. Hail !

Prieteni

Comentarii

Pagina 1 din 1
  1. Fotografie

    asterix 

    19 Jan 2016 - 17:37
    intr-un ambalaj de plastic oval
  2. Fotografie

    asterix 

    19 Jan 2016 - 17:34
    Scheletul nu l-am facut , n-as fi avut timp de asa ceva.Doar l-am vopsit. Sigur aveti Jumbo in Bucuresti.Avea niste aripi si maini dar le-am taiat . Este vreo 10 lei
  3. Fotografie

    asterix 

    19 Jan 2016 - 17:19
    Scuze prietene dar eu ziua sunt la serviciu deci acum am vazt mesajul cu Facebook. Eu pe Face sunt Eric Eduard, uite acum iti dau add
  4. Fotografie

    DragonAthus 

    18 Jan 2016 - 16:56
    wow....arata bine man....da-mi add pe facebook sa putem vb direct in chat nu aici...sunt curios cu scheletul ala de unde sau cum l-ai facut. ms
  5. Fotografie

    asterix 

    18 Jan 2016 - 16:49
    http://www.cartula.ro/forum/topic/7899-sfantul-ioan-botezatorul/page__st__6900__gopid__209228#entry209228 ai aici ultima postare a mea
  6. Fotografie

    DragonAthus 

    18 Jan 2016 - 16:40
    da-mi un add pe facebook la.... www.facebook.com/DragonAthus si iti povestesc tot...doar ca aici pe site asta nu ma descurc deloc cu forumul.... sa dai si un msg inainte ca un accept pe oricine pe fb... mersi
  7. Fotografie

    asterix 

    18 Jan 2016 - 16:38
    Cum ai facut desenul ala pe geamurile laterale spate balcon ca si eu vroiam ceva de genul dar sunt fara idei?
  8. Fotografie

    DragonAthus 

    10 Jan 2016 - 13:01
    cum adica?
  9. Fotografie

    asterix 

    10 Jan 2016 - 11:49
    nici un update, nimic? :)
Pagina 1 din 1