Forum Machete,Modelism,Hobby: pruteanucristian - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

pruteanucristian's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
77 (0.02 pe zi)
Cel mai activ in:
Aviatie (56 postari)
Inregistrat la:
24-February 14
Vizualizari:
14152
Ultimul click:
Useril este offline May 04 2017 04:00 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
38 ani
Data nasterii
Decembrie 10, 1985
Gender:
Male Male
Location:
Bucuresti

Informatii de contact

E-mail:
Private

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. P-47 D Eduard

    25 April 2016 - 12:00 AM

    Despre acest avion de vanatoare cu dimensiuni de bombardier mediu (si sarcina utila daca stau sa ma gandesc) au mai scris si altii, si au scris mai bine decat as face-o eu.
    Asa ca ma voi rezuma la a scrie despre acest kit. Nu tocmai cel mai ieftin kit de pe piata, dar vorba aia.. dai un ban dar stai pe scaun :) Interiorul (cu ce sa incep si eu, na) este integral rasina si fotodecupaj, baietii de la Eduard inlocuindu-l intregral pe cel standard. Desi nu este o replica perfecta, este cel mai bun pe care l-am vazut la aceasta scara, dand peste nas chiar si unor modele la 1/32. Potrivirea pieselor este putin sub standardul cu care m-a obisnuit Eduard (sub 5 minute de pilit/chituit per model asamblat) dar mult peste orice alt upgrade kit de rasina pe care l-am mai folosit pt cockpituri. Singurul meu sfat este sa aveti grija la PE-urile mici, cum sunt manetele de comanda, odata scapate pe jos acestea va pot cauza ceva probleme vaso-dilatatoare sau chiar se pot pierde. Recomand sa aveti la indemana medicamente pt scaderea tensiunii :D .
    Fara sa mai aberez inutil va arat cockpitul inainte de a fi inchis.

    Imagine postata


    Imagine postata

    Imagine postata
  2. HELLcat

    26 March 2015 - 11:29 PM

    Salutare! Am vazut intamplator acest kit cand m-am dus sa iau mig-ul 21, si am zis ca s-ar potrivi la fix in acest group-build. Si cum nu era decat 79 lei (da, 79 de lei pt un profipack cu photoetch si rasina, 1/48) m-am mai scremut un pic si am dat ce bani mai aveam prin portofel.
    si ca treaba sa fie facuta bine, voi recrea BuNo 40467

    Imagine postata
  3. Schimbare duza

    12 December 2014 - 09:13 AM

    Salut,
    Tocmai am facut un upgrade la aerograf, de la unul chinezesc care, desi grosolan executat si cu performante slabe, m-a ajutat sa invat tehnica. Achizitia este harder & steenbeck ultra x. Am vrut modelul X pentru ca se alimenteaza prin aspiratie. Problema este ca are duza de 0.4mm, fata de 0.25 sau 0.3 cat avea prietenul meu asiatic. E un pic cam mare pt chestii mai fine. Acum, intrebarea: daca iau o duza de 0.2, trebuie si ac nou? Duzele am vazut ca au costuri sub 70 de lei, iar seturile cu tot cu ac costa aprox 180 de lei. :shok:
  4. BF 109 E-4

    24 November 2014 - 11:09 PM

    Salutare, inspirat de lucrarile colegilor nostri (si de un kit profipack achizitionat cu doar 114 lei, pret de magazin) m-am apucat de lucru la cel mai frumos kit pe care la care am lucrat pana acuma. Avionul recreat va fi Emilul zbura tde Adolf Galland, in 1940, cei de la Eduard facand o cercetare buna, pe care au impartit-o cu noi, cumparatorii. Deocamdata am lucrat la cockpit, care se apropie de final. Aici am lucrat cat am putut dupa material de referinta, iar unde n-am gasit, recunosc ca m-am inspirat din munca altora. Oricum, nu am pretentia de a realiza o macheta foarte fidela realiatii, inca lucrez pt placerea de a le face, dar caut sa ma apropii cat mai mult de realitate.

    Imagine postata


    Imagine postata


    Imagine postata


    Imagine postata
  5. SU-27 "Plushenko"

    04 August 2014 - 12:35 AM

    Drragi tovarrasi si compatrrioti (vorba lui Calin)
    De jumatate de an am cumparat acest kit, a celui mai frumos avion modern in ochii mei. Acum a primit in sfarsit si piesa lipsa, cockpitul de la Aires. Kitul nu va mai primi nicio imbunatatire in afara de ce fac eu scratch, dar restul kitului de la Academy este ok, chiar bun. Inmatricularea si decalurile stock nu mi-au placut, si cum nu vreau sa comand o fisa de decaluri de cine stie unde, va intreb pe voi deca aveti ceva de vanzare/donatie. In caz ca nu gasesc nimic, voi folosi un set de decaluri romanesti (parc models, mig21 parca) si voi face un what if cu Sukhoi-ul inatriculat in romania, cu taxa de timbru platita.
    Zilele astea am inceput lucrul la cockpit, care este intr-o buna masura gata. Din pacate instructiunile Aires nu ofera indicatii de vopsire, totusi, se pot gasi suficiente foto de referinta. Singura problema e alegerea culorii, ca orice ai alege, cineva va zice ca nu-i bine, ca a vazut el ca e altfel; si are dreptate, nici daca le vopseau egiptenii acu 2500 de ani nu gaseai asa discrepante intre culori, la acelasi model de SU-27. Pana la urma am combinat ochiometric o nuanta care mi-a placut si gata. Deasemenea, impletirea centurilor e migaloasa, iar instructiunile pot fi dificil de urmarit aici. In rest, calitatea este de exceptie, iar acuratetea este pe undeva peste 99% (iar, cu ochiul liber, numarand butoanele pt vopsire). Ca sa n-o mai lungesc, imi cer scuze anticipat de calitatea deplorabila a pozelor si erectia in care se gasesc 2 dintre centuri, care nu-s in pozitia finala, si va arat ce a iesit pana acum (aproape gata).

    Numa' bine!
    PS: Plushenko va fi numele de cod ROAF
    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

    Imagine postata

Prieteni

pruteanucristian nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

pruteanucristian nu are comentarii la profil inca.