Forum Machete,Modelism,Hobby: Hetzer - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Hetzer's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
74 (0.02 pe zi)
Cel mai activ in:
Vanzari, Cumparari, Schimburi (43 postari)
Inregistrat la:
24-September 14
Vizualizari:
5124
Ultimul click:
Useril este offline Oct 05 2016 11:31 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Private

Topicele mele

  1. Cel mai eficient design de tanc din WW2

    06 May 2015 - 09:36 PM

    Nu am gasit un topic asemanator pe acest forum, asa ca m-am gandit sa incep acest subiect si sa va aud parerile. Care este dupa parerea voastra cel mai eficient design de tanc din Al Doilea Razboi Mondial? Nu vorbim de o categorie anume(blindaj, armament, rata de productie), pur si simplu, un design eficient(puteti veni si cu designuri de care nu am prea auzit atata timp cat argumentati alegerea voastra). Am creat acest topic cu scop educational pentru a vedea cine mai imparte pasiunea aceasta pentru blindate :)
  2. Salutari

    26 January 2015 - 09:06 PM

    Salutari tuturor . Eu sunt Radu , a.k.a Hetzer .
    Sunt din Bucuresti ,desi sunt de origine din Craiova .
    Am 20 de ani ,si sunt student la facultatea de Arte decorative si design ,sectia Grafic Design .
    Pasiunea mea este istoria celui de-al doilea razboi mondial ,in special istoria tehnicii militare . Citesc cand pot ,ce pot detalii despre anumite vehicule/arme pentru a-mi imbunatatii cunostintele in acest domeniu.
    Imi place sa colectionez modele gata asamblate ,la scara 1:72 .Desi abia am inceput colectia ,am ajuns la vreo 24 de modele de blindate ,si 7 avioane .Detin modele de la mai multe firme (Easy Model ,Fabbri,Altaya etc)
    Din pacate nu imi permite timpul ,si nici situatia materiala (deh ,student) sa imi construiesc propriile mele machete .Desi am incercat ,am ajuns la concluzia ca necesita prea multa investitie ,doar pentru a deveni mai bun .
    M-am alaturat acestui forum ,pentru a gasi oameni la fel ca mine ,pasionati de minimodele ,si pentru a cumpara de la oameni care doresc sa scape de ele :)
  3. Colectie noua de Vehicule militare

    24 January 2015 - 02:30 AM

    Pentru cei interesati : http://vehiculemilit...com/?page_id=11
  4. Nelamurire in legatura cu scarile vehiculelor

    22 January 2015 - 05:57 PM

    Salutari .Am o mica nelamurire in legatura cu scarile unor vehicule militare . Eu am o colectie de mini modele de vehicule militare , (Tancuri ,masini blindate ,etc) si vreau sa achizitionez un M8 Greyhound .Problema e ca ambalajul spune ca e 1:43 ,iar eu am toate tancurile la scara 1:72 .Toti stim ca o masina blindata e mult mai mica decat un tanc ,deci masina aceea blindata,1:43 ,inseamna ca e la fel de mare ca un tanc la scara 1:72 ,sau e doar o scara echivalenta cu 1:72 ,dar care e precizata la vehicule mai mici ? Multumesc anticipat !
  5. Magazin Modelistica

    25 October 2014 - 11:44 PM

    Buna ziua ! Vroiam si eu sa va intreb ,daca stiti de vreun magazin de modelistica si machete prin bucuresti .Multumesc anticipat !

Prieteni

Hetzer nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

Hetzer nu are comentarii la profil inca.